Kopyalama lütfen bakınn

Ay böyle insanlar var maalesef. Kendi zevkleri, kendi standartları olmadığı için kimde ne görürlerse alıp yarışa giriyorlar. Bir şey alacağınız zaman onların yanında dillendirmeyin. Sizde bir şey görüp aldıklarında da kafaya takmayın.

Ne olur beğenmediğin bir şeyi çok beğeniyorum diye yanlarında abartıp aldırıp konu açın.
Evlerini çingene çadırına döndürüp, içinizi soğutup konu açın.

Bazı insanlar ciddi anlamda zevksiz ve etrafındaki kişinin zevkini beğeniyorlarsa gölge gibi ne alırlarsa alıyorlar.

yüz binlerce kadın, internetteki platformlardaki hiç tanımadıkları kadınların peşinde; onlar ne alırsa alıyor, ne dinlerse dinliyor, ne giyerse giyiyor, nerde gezerse oraya gitmek istiyor.

sizin görümcelerin bu manâda idolü de siz olmuşsunuz işte...

bıyık altından güler, yürür giderdim ben olsam.

Eğer herkese değil tek sana karşı böyleyse demek ki seni kıskanıyor özeniyor. Kendini seninle tutuyor. Bırak istediği kadar özensin kafana takma. Senden eksik, geride kalmak istemiyordur. Ya da "bak sen de var bende de var" demeye getiriyordur.
Sen hariç herkese özeniyorsa demek ki özenti bir tiptir huyu öyledir

ben galiba böyle şeylere çok takılamıyorum ya bana biraz saçma geliyor. yani bir zararları yoksa bana "şu güzel, şunu da beğendim" diye konuştuğum biri gidip alsa takılmam herhalde kim olursa olsun. hatta gördüğümde "aa aldın mı valla çok güzel gelmiş" filan da derim. benden gördü duydu da aldı demem diye düşünüyorum. mesela bunları çok sevdiğiniz insanlar da yapsa böyle hisseder misiniz yoksa sadece onlara mı hissedersiniz? bunu düşünün. yani alan mı önemli yoksa aldığı şeyler mi

Rahatsız edici bir durum, bende rahatsız olurdum. Huylu huyundan da vazgeçmez malesef

Başka bir sorun yokmuş madem takılma. Hiç de önemli değil anlattıkların. Alsınlar yapsınlar ne olacak? Sen de aman ne güzel olmuş çok yakışmış falan de geç git.
Ama yok illa rekabete döndürmek istiyorum diyorsan sen bilirsin.

E zevk tutuyormuş demek ki.

Şu tribi asla anlamayacağım. Birileri benden bir şey görüp beğendiğinde özellikle söylerim şuradan aldım diye. Yardımcı olmaya çalışırım. Bunlar bize özel üretim değil, yüz binlerce insan kullanıyor aynı şeyleri. Kopyalaması için özgün olmanız lazım. Muhtemelen zaten yaygın olan şeyleri sizde canlı canlı görüp beğeniyorlar. Gidip alıyorlar. Zevkleriniz benziyor demek ki, yön veriyorsunuz onlara. Gülüp geçin. Bu kadar ciddiye alınacak bir mevzu değil.

Çok merak ettim, takılarınız ya da kopyalandığını düşündüğünüz eşyalar özel tasarım ve nadide parçalar mı?
Hepimizin alım gücüne hitap eden ürünlerse dert etmenize gerek yok. Sokağa çıktığımızda tanımadığımız bir çok kişi ile aynı tarz giyiniyoruz .

Bence aradaki sevgiyle ilgili benım görümcelerimde böyle yapıyor ama onları sevıyorum ve yaşlarına oranla normal geliyor. Ama kuzenim diyelim x bir kız var hayatımda oda oldu olası her şeyimi kopyalar ona gıcıgım

Ayrıca mesele alma da değill düşünce kopyalaması da var
Allah aşkına aldıklarınızı kendinize özel üretim yaptırıp mı alıyorsunuz da kopyaladı diyorsunuz?
Hep aynı şeyler moda ve popüler yani,hepimiz alıyoruz benzer parçaları bilerek yada bilmeyerek ne var bunda? Bir furya geliyor birşey moda oluyor,övülüyor herkes alıyor zaten(bir kesim ihtiyacı yoksa almıyor bende almıyorum açıkçası,istek mi ihtiyaç mı bakarım ona göre karar veririm,kendime hediye alabilirim yada yok yeaaa buna da gerek yok der almam)
Gidip çok spesifik ne bileyim üretimi sınırlı birşeyler almıyorsanız,başkalarının da alması çok normal.

e tamam, sacma sapan seyleri influence edin siz de.
ay bu modaymis cok guzel ama pahali falan diyin. cirkin baharatli sekerli parfumleri övün:) mal mal seyleri alsinlar 10 taksitle
benim icin sorun değil, arkadas arkadasi, kardes kardeşi, gelin gorumceyi influence edebilir. arkadasim evine salincak aldi mesela , kocaman o kadar da rahat ki. biraz büyük bir evim olsun aynisindan alicam ben de:) bu kopyalamak olmaz bence. ya da birkac kisi airfrier övdü, kasim ayinda indirim varmış aliverdim. ici termal dışı ince gorunen kilotlucoraplari mesela, KKdan Burhan beni influence etti onun önerdiği yerden aldim. o kadar memnun kaldim ki ben herkese övdüm esim dostum aldi.
bana normal geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…