- 28 Kasım 2010
- 41.516
- 137.294
-
- Konu Sahibi nefertiti00
Düşünce kopyalaması iyi bir şey zaten,belki kötü huylarından vazgeçer mesela sizin vesilenizleAyrıca mesele alma da değill düşünce kopyalaması da var
Rahatsız edici bir durum, bende rahatsız olurdum. Huylu huyundan da vazgeçmez malesefİyi günler hanımlar ben de ki dert değil ama sinir olduğum bir konu var. Ben oldum olası birilerinde bir şey görüp alan yapan biri değilim yani çok beğenecem çok işime yarayacak ki öyle alayım yapayım buna karşıda değilim zira beğenip aldığımda olmuştur yaptığımda olmuştur ama dediğim gibi kendi zevkime göre az olmuştur. Şimdi sorun şu ne alırsam alayım ne yaparsam yapayım ben de ne görürlerse görsünler görümcelerim gidiyor alıyor yapıyor. Almama gerek yok şu çok güzel dediğim şeyi ertesi gün onlarda görüyorum. Başta çok dikkat etmedim beğenmiştir almıştır ne var ki dedim ama artık bu durum sıkmaya başladı yıllardır altın seven insan benim bi gümüş takılar daha zarif duruyor dememe gitti gümüş aldı. Yepyeni perdeleri dururken gitti benim perdelerinin aynısını yaptırdı. Daha nicesi var sayamıyorum yeni güzel şeyler giyip gitmeye çekinir oldum ya da hayatımla ilgili yapacağım bir durumu anlatmaya çekinir oldum evime aldığım bir şeyi söylemeye çekinir oldum.Yanlış anlaşılmasın ben de görümceyim yengemin durumu oldukça iyidir ben çalışmazken öğrenciyken gider markalar alır giyerdi bi gün olsun gidip almadım özenmedim zevk tutsa alırdım ama benim zevkelerimin aynısı nasıl görümcelerimde olabiliyor şaşıyorum bunun dışında bana zararları ve lafları yok Allah var ama bu huyları artık batmaya başladı
E zevk tutuyormuş demek ki.İyi günler hanımlar ben de ki dert değil ama sinir olduğum bir konu var. Ben oldum olası birilerinde bir şey görüp alan yapan biri değilim yani çok beğenecem çok işime yarayacak ki öyle alayım yapayım buna karşıda değilim zira beğenip aldığımda olmuştur yaptığımda olmuştur ama dediğim gibi kendi zevkime göre az olmuştur. Şimdi sorun şu ne alırsam alayım ne yaparsam yapayım ben de ne görürlerse görsünler görümcelerim gidiyor alıyor yapıyor. Almama gerek yok şu çok güzel dediğim şeyi ertesi gün onlarda görüyorum. Başta çok dikkat etmedim beğenmiştir almıştır ne var ki dedim ama artık bu durum sıkmaya başladı yıllardır altın seven insan benim bi gümüş takılar daha zarif duruyor dememe gitti gümüş aldı. Yepyeni perdeleri dururken gitti benim perdelerinin aynısını yaptırdı. Daha nicesi var sayamıyorum yeni güzel şeyler giyip gitmeye çekinir oldum ya da hayatımla ilgili yapacağım bir durumu anlatmaya çekinir oldum evime aldığım bir şeyi söylemeye çekinir oldum.Yanlış anlaşılmasın ben de görümceyim yengemin durumu oldukça iyidir ben çalışmazken öğrenciyken gider markalar alır giyerdi bi gün olsun gidip almadım özenmedim zevk tutsa alırdım ama benim zevkelerimin aynısı nasıl görümcelerimde olabiliyor şaşıyorum bunun dışında bana zararları ve lafları yok Allah var ama bu huyları artık batmaya başladı
Çok merak ettim, takılarınız ya da kopyalandığını düşündüğünüz eşyalar özel tasarım ve nadide parçalar mı?İyi günler hanımlar ben de ki dert değil ama sinir olduğum bir konu var. Ben oldum olası birilerinde bir şey görüp alan yapan biri değilim yani çok beğenecem çok işime yarayacak ki öyle alayım yapayım buna karşıda değilim zira beğenip aldığımda olmuştur yaptığımda olmuştur ama dediğim gibi kendi zevkime göre az olmuştur. Şimdi sorun şu ne alırsam alayım ne yaparsam yapayım ben de ne görürlerse görsünler görümcelerim gidiyor alıyor yapıyor. Almama gerek yok şu çok güzel dediğim şeyi ertesi gün onlarda görüyorum. Başta çok dikkat etmedim beğenmiştir almıştır ne var ki dedim ama artık bu durum sıkmaya başladı yıllardır altın seven insan benim bi gümüş takılar daha zarif duruyor dememe gitti gümüş aldı. Yepyeni perdeleri dururken gitti benim perdelerinin aynısını yaptırdı. Daha nicesi var sayamıyorum yeni güzel şeyler giyip gitmeye çekinir oldum ya da hayatımla ilgili yapacağım bir durumu anlatmaya çekinir oldum evime aldığım bir şeyi söylemeye çekinir oldum.Yanlış anlaşılmasın ben de görümceyim yengemin durumu oldukça iyidir ben çalışmazken öğrenciyken gider markalar alır giyerdi bi gün olsun gidip almadım özenmedim zevk tutsa alırdım ama benim zevkelerimin aynısı nasıl görümcelerimde olabiliyor şaşıyorum bunun dışında bana zararları ve lafları yok Allah var ama bu huyları artık batmaya başladı.
Allah aşkına aldıklarınızı kendinize özel üretim yaptırıp mı alıyorsunuz da kopyaladı diyorsunuz?Ayrıca mesele alma da değill düşünce kopyalaması da var