- 14 Haziran 2023
- 6.677
- 20.731
- 33
Dünyanın en fakir ülkesi Burundi geldi aklıma ya
Bu da genel kültür bilgisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünyanın en fakir ülkesi Burundi geldi aklıma ya
Aman ne uğraşıyor atsın hakimlik kimliğini gerekli yerleri karalayarak, diploma bilmem ne ne gerek var?Al bak senin için tekrar diplomasını çekti . arkadaşım adına yazıyorum.ayrica evinde sahte diploma tutmayacagina göre,
Ekleme
Fiziki olarak elimde birtek diploma var kalan mezuniyet belgesi ve mülakatı sonuçlarını mecbur internetten gönderiyorum. Evimde fiziki olarak tuttuğum elbette sadece Hukuk diplomam. İnternetten alınma görseller olmadığını da ispat için fotoğrafını çekiyorum.
Ruhi Çenet’in belgeleselini izle derim çok için acımıştı
Hakim zaten belli. Bilgisi fazlasıyla var. Ceza davalarına baktığı için sinirli, stresli sadece. Ben de çok yoğun çalıştığım dönemde aşırı agresiftim. Şimdi herkese haklı gözüyle bakar oldum.Takmak değil, daha önce de yazdım burada iletişim kurduğu tanıyan bir sürü kişi var neden yanlış anlaşılma olsun yalancı durumuna düşsün?
Aaa izleyim, denk gelmemiştim başka bir içeriği hoşuma gitmişti onun.Ruhi Çenet’in belgeleselini izle derim çok için acımıştı
Bebek agzından öpem dicem ama olmas tabiNe olursa olsun hakim savcı cumhırbaskanı
Görevine liyakatin temellerinden biriymiş gibi
Kendisine oyle bı hak tayin edilmiş gibi
her konuda
birilerine dandun konusup hakaret beddua edemez sen gorursun dıye de tehdıtler sallayamaz zaten ki
Sallamamalı bence
Meslegının koltugunun yakışırı bu değil
Ay hiç kaçırmıyorum kendisiniAaa izleyim, denk gelmemiştim başka bir içeriği hoşuma gitmişti onun.
Çalışırken herkes çok gergin bu aralar stres topuyuzHakim zaten belli. Bilgisi fazlasıyla var. Ceza davalarına baktığı için sinirli, stresli sadece. Ben de çok yoğun çalıştığım dönemde aşırı agresiftim. Şimdi herkese haklı gözüyle bakar oldum.
Kimliği paylaşması suç o yüzden paylaşmıyorAman ne uğraşıyor atsın hakimlik kimliğini gerekli yerleri karalayarak, diploma bilmem ne ne gerek var?
Kim demiş olmaz dyeBebek agzından öpem dicem ama olmas tabi
Kim demiş olmaz dye
HangımunıversıteymısDostum siz bu sanal platformları niye bu kadar takıyorsunuz? Biri bana kendini kanıtla dese güler geçerim yani :) modemin fişini çekince burayla da ilişkiniz bitiyor.
Etmen kuzum ellemenSanki bu konu yoruma kapatılsa daha mı iyi olur..
Onlara ıspatlasın o zaman. yalancı konumuna dusmek ıstemıyosa selfie fılan atsın makamında madem özelden yazısıyor zaten. Bu ne şimdi ulu ortaTakmak değil, daha önce de yazdım burada iletişim kurduğu tanıyan bir sürü kişi var neden yanlış anlaşılma olsun yalancı durumuna düşsün?
Ankara hukuk yazıyordu ilk attıklarında diye okudum ….nal üniversitesi nerden çıktıHangımunıversıteymıs
....nal ünıversıtesı
Başı yok ya.
Tamamlayamadım da bulan var mı
Herkes haklıysa bu davaları kım kazanacak sayın solicitorHakim zaten belli. Bilgisi fazlasıyla var. Ceza davalarına baktığı için sinirli, stresli sadece. Ben de çok yoğun çalıştığım dönemde aşırı agresiftim. Şimdi herkese haklı gözüyle bakar oldum.
Bence deliliğe bahane arıyoruz gibi mi sankiÇalışırken herkes çok gergin bu aralar stres topuyuz
Onu ben de bulamadım yaaHangımunıversıteymıs
....nal ünıversıtesı
Başı yok ya.
Tamamlayamadım da bulan var mı