- 1 Eylül 2021
- 4.746
- 18.071
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay Mustafa Kemal unıversıtesı varAnkara hukuk yazıyordu ilk attıklarında diye okudum ….nal üniversitesi nerden çıktı
Yok Ankara yazıyordu ilk attıklarını silinmemişse bak. Yüzde yüz eminim Ankarada okumuşHatay Mustafa Kemal unıversıtesı var
M nin yarısı cıkmadıysa belki
Maraş sütçü imam degıl mı o ya Hatay Mustafa Kemal ve tekırdag Namık Kemal varSütçü Ünal ?
Kizzzz donyaaaa! Saaaak diye hemen bir eski konu görüntüsü saaaak diye bir bilgi bunu çok güzel yapıyorsun heeYok Ankara yazıyordu ilk attıklarını silinmemişse bak. Yüzde yüz eminim Ankarada okumuş
Ehehehehdhdhhshd ben şaka yapıyordur diye düşündüm yazmadim cevap sütçü Ünal 'aMaraş sütçü imam degıl mı o ya Hatay Mustafa Kemal ve tekırdag Namık Kemal var
Du bakalım devam edıyorum taramaya
Ben de burdaki arkadaşlardan öğrendim eski konuları bulmayı özellikle şermin hanım vardı nickini bulamıyorum o çok iyi yapıyor ona sormuştum:)Kizzzz donyaaaa! Saaaak diye hemen bir eski konu görüntüsü saaaak diye bir bilgi bunu çok güzel yapıyorsun hee
İyi akşamlar olay 2 hafta önce oldu .
Bir doktorun kliniginde lazer epilasyona gidiyorum ince tüyleri yüzde yüz goreceklerini iddia ettiler .
6-7 seans gittim pek ise yaramadı. İnternetten araştırdım bu siteden vs bir süre sonra derecesini yükseltmek gerekiyormuş .
Bir sonraki seansta bunu söyledim son derece kaba bi üslupla "bize sormadan başka yerlerde araştırma yaptığın için derece yukseltmiyoruz begenmiyosan başka yerde yaptır" gibi bir cevap aldım . Çok sinirlendim aklinizca bana ceza mi veriyorsunuz diye baktılar ki ben şikayet filan ederim hemen yumuşatmaya kalktilar . Merkezin sahibi doktorla da konuştum böyle üslup olur mu ben istediğim yerden araştıririm araştırma yasağı mi var diye haklısın dedi .
Neyse 2 hafta sonra tekrar gittim görüşmek için derece yukseltelim mi diye .
Bana begenmiyosan git diyen kız saçma sapan konustu ben de tartistim sen kim olarak benim bir şeyler arastirmama karisiyorsun sen bana sürecin nasıl isleyecegini anlatmazsan ben tabiki araştırırim dedim. Öyle bi zorunlulugum yok anlamak gibi dedi. Başta yüzde yüz garanti veren insanlar 16 seansta görmeye başlar dediler ki 6 seansta garanti vermişlerdi . Söz konusu bölge bacak bu arada .
Her neyse ben doktorla konuşmak istiyorum bu konuyu dedim .
Adamın odasına girdim inanılmaz tripli .
Tavri değişmiş geçen haftayla alakası yok .
Tekrar sorunu anlattım bakın garanti verdiniz şimdi tam tersini soyluyorsunuz diye işte bilimde kesin bir şey yoktur dedi .
Kesin olmayacağını zaten tahmin ediyordum ama ben hiç sonuç alamıyorum dedim 220 hastada tek ben boyleymisim .
220 hastanın sonuç alması beni ilgilendirmez dereceyi yukseltiyosaniz yükseltin yoksa söyleyin ben devam etmem veya dürüstçe görür mu görmez mi onu bildirin dedim adam sen de beni ilgilendirmezsin diye bağırdı. Bir anda bağırdı kızlar inanamadim. Belki 20 seans gelmem gerekirmis gormezse de gormezmis
Üslubuna dikkat et sen bana bagiramazsin sen tip bitirdiysen ben de psikoloji bitirdim bu uslupla saglikli iletisim kuramayiz dedim . Adam coştu iyice. Masaya vurmaya başladı eliyle yemin ederim eksik anlatmiyorum sıradan bi konuşmada birden çıldırdı. Defol git kimden bilgi aldiysan orada yaptır diye böyle sandalyede dogruldu saldıracak gibi. Seni şikayet edicem dedim telefonu aldım elime hiçbir şey yapamazsin defolllll diye hakaretler etti çalışan kızlar geldi sakinlestirmeye adamı ki 70 yaşında var . Oradan çıktım peşimden orada calisanlardan birinin arkadasi çıktı dinlemek için heralde kimle konuşuyorum diye .hem beni takip ediyor hem de hareketlerimi oradakilere bildiriyor telefonla. Ben arkadaşımı aramistim avukata mi gitsem ne yapsam diye konuşmayı duyuyor ya takip eden kız o da onlara yetiştiriyor sonra diyor ki amaaannn boşver s.ktir olup gitsin bir şey yapamaz . Baya takip etti beni . Şeytan dedi köşede dur yol şunu bi iyice neyse haksız olmayim dedim .
Ben simdi ne yapabilirim ? Sağlam uyarı veya ceza alsin doktor istiyorum .
Bu arada merkezin bazı musterilerinden fatura almadığını biliyorum suç mu bilmiyorum ama
Sabime şikayet ettim ama özel klinik olduğu için bi şey yapilamazmis.
Bimerden bir sonuç alınır mı ?
Huzuru kaçar mi
Valla bu ara ben evrak kürek işinden daraldım a4 kağıda bile gıcığımBence deliliğe bahane arıyoruz gibi mi sanki
Çift anadal yapıyordurE bu konusunda psikoloji mezunuyum demiş ? Donya
Arkadaşım yazmış diyor ya ki arkadaşı niye hukukçu arkadaşına danışmak yerine onun hesabından biz garibanlara sorsun onu bilemedim eheheshsjejsE bu konusunda psikoloji mezunuyum demiş ? Donya
Başak burcu mudur nedirKizzzz donyaaaa! Saaaak diye hemen bir eski konu görüntüsü saaaak diye bir bilgi bunu çok güzel yapıyorsun hee
Yok Ankara yazıyordu ilk attıklarını silinmemişse bak. Yüzde yüz eminim Ankarada okumuş
...Nal university yazıyor. altını oku ...rıs üniversitesi yani KıbrısHangımunıversıteymıs
....nal ünıversıtesı
Başı yok ya.
Tamamlayamadım da bulan var mı
Kim kazanıyorsa kazansın, ben artık yokumHerkes haklıysa bu davaları kım kazanacak sayın solicitor
Arkadaşı hesabını ele geçirip buraya mı sormuş? Belki de daha o bölümü okuyor muydu?Arkadaşım yazmış diyor ya ki arkadaşı niye hukukçu arkadaşına danışmak yerine onun hesabından biz garibanlara sorsun onu bilemedim eheheshsjejs
Hangımunıversıteymıs
....nal ünıversıtesı
Başı yok ya.
Tamamlayamadım da bulan var mı
...Nal university yazıyor. altını oku ...rıs üniversitesi yani Kıbrıs
Pozitif egecell kaç mezunu? Ya atsın bize evinden bi cübbeli fotisini yüzünü kapatıp? Ama evinden atsın arkasında saatle.Fotoğrafını attığı diplomayı ve belgeleri ne olarak yorumluyorsunuz hukukçu değilse
Aaa kız o zaman uluslarası final unıversıtesı Cok Tesekkürler ya...Nal university yazıyor. altını oku ...rıs üniversitesi yani Kıbrıs
Ben yorumlamıyorum karışmıyorum :)Fotoğrafını attığı diplomayı ve belgeleri ne olarak yorumluyorsunuz hukukçu değilse