Köpekler arasındaki hiyerarşi beni kahrediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahte hakim olduğunu, millete hakim taklidi yaptığını para karşılığı ilişkiler yaşadığı özelden bilmeyen yok. Bu üslupla yine engel yersin neyse
Arkadaşlar konu her ne olursa olsun şu gibi bi çirkin ithamda bulunurken hiç mi utanmıyorsunuz.Tartıştık diye insanlığımızı neden yitirelim? Bunu her kim söylediyse hemcinsim olarak ondan utanc duydum.

Doğal dengeyi bozuyorsunuz diye uyarı yapıyorlar yurtdışında sokaktaki kuşları bile beslesen.

Çevre kirliliği de cabası.

Sokaktaki hayvan popülasyonunu artıyorsunuz iyilik yaptığınızı zannederek.

Yuva bulmaya çalışın iyilik yapacaksanız.

Sokak hayvanlar için de çok zor.
İnsanoğlu yerleşik hayata geçtiği gün bozuldu zaten doğal denge ! O zaman sen de ormanlara dön mağarada yaşa avlan özüne dön ! Böyle bi cehalet olamaz ya! Sokakta mahallede avlanacak imkanlarımı kaldı hayvanların ne doğal dengesinden söz ediyorsun?

Hayvansever herkesi cok seviyorum. Size kocaman sariliyorum canim kadinlar... iyi ki varsiniz... Besleme yapmayan bilmez ama besleme en buyuk huzurdur... güne besleme yaparak baslarim.Tek tek hepsinin ismi var birini goremesem, çağirdigimda gelmese aklm cikar.

Nesini düzenleyeceğim bilemedim? Belgeler bende görünüyor mu?
Yok belgeler kısmını değil mesajınızı ve alıntıladığınız konuyu gören kendisini yalancı sanabilir Sosyal platformlarda Kimlik paylaşmak yasak olduğu için belge paylaştı. Yoksa kimlik de paylaşırdı. Adını bilerek karalamadı ki her belgede görünsün gerek diplomada gerek diğerlerinde. Zaten adını saklamıyor. Özelden de yardım ettiği bir sürü arkadaş olduğu için açıklamak istedi. Siz de ilk paylaştığız mesajı belgeleri ışığında düzenlerseniz iyi olur
Ciddiye alıyor çünkü özelden hukuki yardımda bulunduğu kadınlarla dolu akıllarında soru işareti kalsın istemiyor. Sizin mesajınızı okuyup devamını görmeyen yalan söylüyor sanabilir.

Yok belgeler kısmını değil mesajınızı ve alıntıladığınız konuyu gören kendisini yalancı sanabilir Sosyal platformlarda Kimlik paylaşmak yasak olduğu için belge paylaştı. Yoksa kimlik de paylaşırdı. Adını bilerek karalamadı ki her belgede görünsün gerek diplomada gerek diğerlerinde. Zaten adını saklamıyor. Özelden de yardım ettiği bir sürü arkadaş olduğu için açıklamak istedi. Siz de ilk paylaştığız mesajı belgeleri ışığında düzenlerseniz iyi olur
Ciddiye alıyor çünkü özelden hukuki yardımda bulunduğu kadınlarla dolu akıllarında soru işareti kalsın istemiyor. Sizin mesajınızı okuyup devamını görmeyen yalan söylüyor sanabilir.
Benim bildiğim başkasının hesabından konu açmak yasak. Ben orada anormal bir şey değil herkesin rahatça gördüğü bir şeyi paylaştım. Silmeyi düşünmüyorum . Zaten yorum silmek de yasak diye biliyorum. Kimsenin kimliğini paylaşmadım, hakaret etmedim? normal bir soru sordum hepsi bu. İyi akşamlar dilerim.

Sahte hakim olduğunu, millete hakim taklidi yaptığını para karşılığı ilişkiler yaşadığı özelden bilmeyen yok. Bu üslupla yine engel yersin neyse
Ne kadar çirkin kalplisiniz yahu! Size özelden kimsenin böyle bir şey demediğine eminim. Kimse birbirini tanımıyor burda siz kimsiniz ki size güvenip söyleyecekler ya da kadının özelini nerden bilecekler! Birinin eskort olduğunu iddia etmek için onunla birlikte eskortluk yapmak gerek aynı ortamda çalışmak gerek ! Nerden biliyorsun beraber mi çalışıyorsunuz diye sorarlar insana ??? Soruyorum nerden biliyorsunuz ????!!!! Hanımefendinin yerinde olsam size dava açarım. net kazanır ! O size gavat demiş hakaretten para cezası alır ama siz hem hakaret hem iftiradan hapis cezası alabilirsiniz iki suçla ! Özelden söylediler dediğiniz kişileri de ıspat etmek zorunda kalırsınız edemezseniz o özel gruptakiler de size dava açma hakkına sahip olur.

yav o değil de belgeler neyi kanıtlıyor ben onu anlamadım. belgelerde okunan tek şey adının selin olduğu. başkasının sonuçlarını da paylaşıyor olabilir.
Bir cok konuda yorumlarını ve paylaştığı görselleri gördüm.
Bir başkasından bu kadar hukuki bilgi, görsel vs. alıp burda paylaşamaz diye düşünüyorum.
Üslubu biraz sert olduğu için haklıyken haksız duruma düşüp bazı konularda şüphe uyandırıyor sadece.
Ayrıca nickiyle ismi arasında da uyum var. :)
Genelde burda patlayan,bu platformda yalan söyleyip gerçek kimliği deşifre olan çoğu üyede şaşırmadım.
Bu üye fake çıkarsa -ki zannetmiyorum,cidden şaşırırım.

yav o değil de belgeler neyi kanıtlıyor ben onu anlamadım. belgelerde okunan tek şey adının selin olduğu. başkasının sonuçlarını da paylaşıyor olabilir.
Al bak senin için tekrar diplomasını çekti . arkadaşım adına yazıyorum.ayrica evinde sahte diploma tutmayacagina göre,
Ekleme
Fiziki olarak elimde birtek diploma var kalan mezuniyet belgesi ve mülakatı sonuçlarını mecbur internetten gönderiyorum. Evimde fiziki olarak tuttuğum elbette sadece Hukuk diplomam. İnternetten alınma görseller olmadığını da ispat için fotoğrafını çekiyorum.

Eklentiler

• 1000124549.jpg
    1000124549.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 184
  • 1000124553.jpg
    1000124553.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 170
Dostum siz bu sanal platformları niye bu kadar takıyorsunuz? Biri bana kendini kanıtla dese güler geçerim yani :) modemin fişini çekince burayla da ilişkiniz bitiyor.
Takmak değil, daha önce de yazdım burada iletişim kurduğu tanıyan bir sürü kişi var neden yanlış anlaşılma olsun yalancı durumuna düşsün?

Bir cok konuda yorumlarını ve paylaştığı görselleri gördüm.
Bir başkasından bu kadar hukuki bilgi, görsel vs. alıp burda paylaşamaz diye düşünüyorum.
Üslubu biraz sert olduğu için haklıyken haksız duruma düşüp bazı konularda şüphe uyandırıyor sadece.
Ayrıca nickiyle ismi arasında da uyum var. :)
Genelde burda patlayan,bu platformda yalan söyleyip gerçek kimliği deşifre olan çoğu üyede şaşırmadım.
Bu üye fake çıkarsa -ki zannetmiyorum,cidden şaşırırım.
Sassy den sonra ben bile fake çıkabilirim kız yıllarca aynı personayı sürdürdü. Sevgili yaptı, evlendi, kanser oldu, buradan dost bile edindi, dost olduğu üye sassy ameliyattayken sevgilisi ile konuşup bilgi aldı falan, annesi öldü ohoo ne hikayeler.

Sen bile fake olabilirsin bir kontrol et kendini. 😄

Ama ben egecell e inanıyorum. Bana hep samimi geliyor. İçten içe seviyorum da üye olarak

Takmak değil, daha önce de yazdım burada iletişim kurduğu tanıyan bir sürü kişi var neden yanlış anlaşılma olsun yalancı durumuna düşsün?
İyi de kendi açtığı konuyla nasıl yalancı konumuna düşebilir? Konuyu kendisi açmış zamanında ben mi açmışım mesela? Hatırlamıyorum demek mantıksız bana göre. Hangi arkadaşım benim hesabımı açıp konu yazabilir ki hem de yazdığı kişinin hesabı da bir avukat hesabıyken? Direk arkadaşıma sorarım hukukçu olan o. Niye bir hukukçunun hesabından başka insanlara hukuk sorusu sorayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X