• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek korkusu

Sok cihazi al sesinden korkuyorlar ve uzaklasiyotlar .Hic zararsiz bisey .
Gec saatlerde ve sabahin cok erken saatlerinde arabaya gidene kadar elimde tutuyorum .

Hayvanlara bir işe girip, çalışıp para kazanamadıkları için mama alamıyorlar. İnsanlığın kendi menfaati için evcilleştirdiği, ihtiyacı kalmadığında da bir kenara attığı masum canların hayatı insan hayatı kadar kıymetlidir.
Herkes evinde artan yemekleri verse, sokağındaki hayvanların kısırlaştırılması için belediyelerle birlikte çalışsa, düzenli mama alınıp bu canlara verilse sorun kalmaz ama insanoğlu işte. Öyle bir EGO’muz var ki, kendimizi yaradılışın merkezine koymuşuz.

keşke bu dünya hem onlar hem bizim için daha iyi olsa..

Sok cihazi al sesinden korkuyorlar ve uzaklasiyotlar .Hic zararsiz bisey .
Gec saatlerde ve sabahin cok erken saatlerinde arabaya gidene kadar elimde tutuyorum .

Sizde de mi aynı sorun var.. ben de alacağım aletten. memnunsanız, aletin marka ve modelini yazabilir misiniz rica etsem..sağolun

Sizde de mi aynı sorun var.. ben de alacağım aletten. memnunsanız, aletin marka ve modelini yazabilir misiniz rica etsem..sağolun
Ben almadim ama 2 cesit esim almis biri fenerli biri dikdortgen sekilli .Cantamda her daim .Baktim simdi ama marka yok uzerinde .
800TYP Direct current ultra high voltage .
5000 K Volt yaziyo .Bilmiyorum bu markamidir nedir .
Memnunum kopek sürüsü arabaya gelmisti camdan tutunca vıyk vıyk edip kactilar sadece sesinden korktular .

Çünkü Allah bir tek seni yarattı insan denen varlık. Her şey sen yaşa sen ye sen iç diye var. Biri akıl yoksunu mu demişti. Buradan o akıl yoksunu dediğiniz kişi bana çok merhametli göründü de. Duyar kasmaya ne gerek var dimi barınak düzgün olsun olmasın sizin gibi merhametsizlerin umrunda mı değil.

Konu sahibi senin için çok üzüldüm. Herkesin korkusu başka biz korkmuyoruz diye sana korkma demek çok anlamsız biliyorum. Bunun tek suçlusu belediyeler. Benim yaşadığım yerde asla böyle şeyler olamaz çünkü belediye ve tabi ki biz insanlarda yemek ve sularını eksik etmeyiz. Köpek korkusunu bi sahipli köpekle vakit geçirerek belki yenebilirsin. Umarım bi çözüm bulabilirsin. O köpekleri insanlar vurarak tekmeleyerek saldırgan hale getiriyolar ama ülkemizde hayvan hakları olmadığı için yapabileceğimiz sınırlı.

merhaba sağolun, aslında oldum olası korkarım köpeklerden.. ama bi anda mahallede 20 köpekle aynı anda karşılaşmak hele de ıssız bi sokakta inanın hiç normal bir durum değil. I am Legent filminde gibi hissediyorsunuz vallahi diyorum :(
bi ay önceye kadar bir kaç tane görürdük mahallede , bi kişiye takılıp, çok korkmadan geçiyordum bile. ama bu farklı vallahi farklı.. çözüm olması lazım. bunları ayırmak lazım

Ben almadim ama 2 cesit esim almis biri fenerli biri dikdortgen sekilli .Cantamda her daim .Baktim simdi ama marka yok uzerinde .
800TYP Direct current ultra high voltage .
5000 K Volt yaziyo .Bilmiyorum bu markamidir nedir .
Memnunum kopek sürüsü arabaya gelmisti camdan tutunca vıyk vıyk edip kactilar sadece sesinden korktular .

aaaa çok iyi tamam hemen araştırıp alayım bundan..
çokk teşekkür ederim

merhaba hanımlar,
evet benim derdim köpeklerden korkmam. aslında hayvanları severim, onlara kötü davranılması taraftarı değilim. Her sabah işe giderken , servise yetişebilmem için o yolu yürümem lazım ve o yolda her sabah abartmıyorum 15-20 tane aç köpek bizleri havlayarak karşılıyor, eşkiya gibi yolun ortasında durup onlara doğru gitmemizi bekliyorlar ve bazen saldırıyorlar. ne yapabilirim. korkumu yenemiyorum, ben korkunca hissettiklerini de biliyorum ama elimde değil.
Sizin bana öneriniz var mı ? acill bekliyorum
Canım belediyeye bildir.hemde onlae icinde iyi olur barinaklara alirlar

Arabaya yandan kafa atan mi ararsin ,tamponu dişleyen mi.Aslinda kopeklerden cokta korkmam .
Bu aleti daha cok saldirgan insanlar icin almistim .:KK70:
Malum heryer tecavüzcü dolu.

:) valla hiç gülesim yoktu, sağolun.. ben de tam onu okuyordum . sizin kullandığınız resmen istediğinde bayıltıp,uyuşturan elektro şok cihazı..
TW-800 TYPE Elektroşok Cihazı internette böyle çıkıyor ismi.

:) valla hiç gülesim yoktu, sağolun.. ben de tam onu okuyordum . sizin kullandığınız resmen istediğinde bayıltıp,uyuşturan elektro şok cihazı..
TW-800 TYPE Elektroşok Cihazı internette böyle çıkıyor ismi.
Ewet baktimda bu ortada kücuk lambasi olan dikdortgen siyah kutu gibi bisey .Tam elimin icinde kalıyor .

Ucuz mamalar var alın bir kaç kez besleyin sizi korur bile onlar.Köpekler özellikle sokak köpeklerinin savunma mekanizması bu insanlarımız görüyoruz neler yapıyor.Vefalı canlılardır onlar insanların aksine bir kaç kez yem verip uzaklaşsanız bile bunu unutmaz gidio gelirken sizi korurlar bile.

Back