ay çok sevindim bnmkisininde tüyleri uzar inşallah. yok zaten sokaga fln atmam o kdr benimsedik ki ailecek 1 haftadr hasta herkesin ilgisi onun üzerinde. cok korktuk bişey olcak diye.
nesi var bebişin:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok sevindim bnmkisininde tüyleri uzar inşallah. yok zaten sokaga fln atmam o kdr benimsedik ki ailecek 1 haftadr hasta herkesin ilgisi onun üzerinde. cok korktuk bişey olcak diye.
1 haftadr kusuodu ve ishaldi. bide ishalinden kurtlar çıkıodu uzun uzun. aşı yapılmıştı parazit aşısı. 2 gün önce tekrar aşı yapıldı, 2 tane iğne yapildı,ilac verdik bide. dün kadayıf gibi, sırf o kurtları cıkardı. bgn tuvaletinde bşy yok çok şükür iyileşti. tekrar eskisi gibi zıpır zıpır. :)
Arkadaşım şu hayvanları sırf görüntüsü için sahiplenmeyin yahu..nedir bu takıntı!
moralin neden bozuluyor????
Bir güzellik edip hayvan sahiplenmişsinn yok tüyü yok kılı diyorsun...
Bırakın rengini, tüyünü, gözünü...Muhtaç olanlara sahip çıkın varsın tüyü kısa olsun, varsın bir bacağı olmasın gözü görmesin yahu!!!Sokaktan sahipleninn ... Neden bu takıntı!
Evladınızda kusur arayabiliyor musunuz?
Köpeğinizle mutlu günler diliyorum.Çok tatlı bir köpüş öpücüklerimi yolluyorum ona,patilerinden ıslak burnundan öpüyorum onu! Sözlerimi yanlış algılamayınız ben cins-ırk ayrımına karşıyım..cinsinin hiçbir önemi yok.İnanın sizin en iyi dostunuz olacak....Bir Golden'da olsa, sokak köpeği de olsa...
bn köpek golden deil die sokaga atcak deilim zaten. ırkına flnda takmadım. alırken kandırıldm bunun için moralim bozuk yazdım. köpek golden die sevmiyorum vs bişey demedim.
zaten konuyu başlatalı 1 ay oldu halada benimle.
mesajımdan sadece almak istediğin yerleri almışsın.....................................
sana mı sorcam?????
1 haftadr kusuodu ve ishaldi. bide ishalinden kurtlar çıkıodu uzun uzun. aşı yapılmıştı parazit aşısı. 2 gün önce tekrar aşı yapıldı, 2 tane iğne yapildı,ilac verdik bide. dün kadayıf gibi, sırf o kurtları cıkardı. bgn tuvaletinde bşy yok çok şükür iyileşti. tekrar eskisi gibi zıpır zıpır. :)