Köpek Arıyorum

Directioner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1
0
Merhaba kızlar.Ben Emel.33 yaşındayım ve bir köpek sahiplenmek istiyorum.İkiz kızlarım çok istiyorlar bende çok istiyorum.Apartmanda yaşadığım için küçük boy cins bir köpek arıyorum. yorkshıre terier,pinschr ve küçük cins olan her köpek olabilir.Balıkesirde yaşıyorum.Balıkesir yakınlarında olursa sevinirim

fikrimi paylaşmak istedim.bence sırf küçük ırk diye rastgele seçim yaparsanız pişman olabilirsiniz.bazı küçük ırklarda havlama,asabiyet gibi sorunlar görülebiliyor mesela.bir kısmı büyük ırklardan daha hareketli ve agresif oluyor.bunları düşünün,hepsini iyice araştırın,apartmanınızda köpek beslemenin yasak olup olmadığını öğrendikten sonra huyuna göre yavruyu görüp alın derim.iyi şanslar

merhaba bende 2.5 aylık yorkshire terrier var dişi dir. karnesi mevcut. fiyatıda çok uygun almak isterseniz *******************bana ulaşabilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende 2.5 aylık yorkshire terrier var dişi dir. karnesi mevcut. fiyatıda çok uygun almak isterseniz *******************bana ulaşabilirsiniz?

İletişim bilginizi özel mesaj yoluyla iletin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…