Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sen haklısın kardeşinin kafasında kumanda kırmaya ve babana küfretmeye devam et minvaline gelen yorumlarınız bilinçsizlik ve komedi değil benimki öyle
Peki
Çok daha fazla çocuk tanıma mevzusuna gelince hiç ispat çabasına girmeyeceğim

Bütün çocukların sadece aileden aldığı eğitimle böyle olmadığını aynı aileden olan kardeşlerin farklı karakterler olarak ortaya çıktığından kiminin zor çocuklar olduğundan kimine ne kadar iyi yaklaşmaya çalışırsan çalış asla kendini düzeltmek istememesinden bir habersiniz zaten

Büyük ihtimalle psikiyatri yorumunu konu sahibinin doğmamış kardeşi için isteklerini okumadınız bile
Sırf farklı bir şeyler söylemek ve sataşmak için girmişsiniz foruma
Zaten istediğinizi de yaptınız

Hayretler içerisinde okudum. Baştan sona hatalısınız üstelik çekinmiyorsunuzda. Değil sizin söylediklerinizin binde birini daha o kumandayı elime aldığımda babam oturturdu beni kaldı ki kardeşimin kolunda kıracam babama küfür edecem.
Size tavsiyem en yakın zamanda psikolojik destek alın ve dram filmlerini dizilerini izlemeyi bırakın. Allah ailenize çevrenizdekilere sabır versin.

Canim benim o kadar uzuldum ki bu haline. Canin aciyordur senin. Insan deoresyondayken boyle korkunc sozler sarf edebiliyor. Icindeki isyan ofke cok buyuk. Hakli taraflari da vardir. Ama iletisim yontemin yuzunden haksiz duruma dusmussun. Yardima ihtiyacin var. Hemen simdi evden cik yuruyuse git. Kendine kitapcidan Dr. Burns- iyi hissetmek kitabini Al ve icindeki her seyi uygula. YouTube'dan depresyon ile ilgili videolar dinle. En yakin zamanda bir sekilde psikolojik yardim da almaya calis. Gececek ama inan. Annen baban hakli mi haksiz mi konusuna girmeyecegim. Cunku hakli da olsa haksiz da eldeki malzeme bu. Hakli olmak ise yaramiyor. Kendini dusunmelisin. Umarim her sey iyi olur senin icin.

Hı hım aynen öyle yazmışım ben de zaten :))
Girmeyin ispat çabasına, zanlarınız size yeter.

Her çocuk konusuna yazarım "Çocuklar aynı fabrikasyon ürün değil, beş kardeşin beşi bir olmaz" vb. yani bana "Şundan bihabersiniz" ile de gelmeyin; yeteri kadar farkındayız şükür; benim dediklerime verecek tek cevabınız yok ama hala aynı telden suçlama devam. Hiç kimse anasının karnından babasına bir gün köpeğin elini öpseydim demek için doğmuyor; bu söyleniyorsa ana-baba önce kendine bakacak. Upuzun yazdım, aldığım cevap ise "Marjinallik" pehh.
Anlamak istediğiniz gibi anladığınız için zaten, kendinizin farkında olmadan sataşmaya ve yargılamaya devam edenlerden olacaksınız ve gelip size aynı dili kullananları bununla itham ederek kendinizi daha mükemmelleştireceksiniz(!). Devam, hayırlı uykular. :)

İnsansın !! Konuş , konuş da anlasın insanlar yahu !! Hasta edilmiş insanı ayıplıyorlar cık cık diye , dedikoducu komşu teyze misali.İyi ki geldin !

İnsansın !! Konuş , konuş da anlasın insanlar yahu !! Hasta edilmiş insanı ayıplıyorlar cık cık diye , dedikoducu komşu teyze misali.İyi ki geldin !

Vallahi Mune çıramı yakacak. 15 gün yedim banı (O da en iyi ihtimalle), hadi hayırlar ola. :))

İnanın anlıyorum ve düzgün cevap verebildiğiniz için kutluyorum.
Ama bende bunun tam tersini söylüyorum olamaz mı?
bin bir emekle büyüttüğümüz çocuk gün gelir en büyük imtihanımız olmaz mı?
Çevremde ailesinden bir fiske yememiş yediği önünde yemediği arkasında şekilde yetiştirilip gün gelince annesini döven annesinin çantasından para çalan bir çocuk çıktı ortaya
Diğer kardeş bunun tam tersi

Sen ne kadar iyi yetiştirmeye çalışırsan çalış emek verdiğin çiçek zehirli sarmaşığa dönmez mi

Siz yazıyorsunuz ki hepimiz bu kıza sen çok iyisin ailen kötü yazalım
Sonra ertesi gün zaten kendini haklı bulan konu sahibi bir daha anaya babaya kardeşe saldırsın
Kendinde hiç bir sorun görmesin benim ailem zaten böyleymiş bu yaptıklarım haktır desin
K

Vallahi Mune çıramı yakacak. 15 gün yedim banı (O da en iyi ihtimalle), hadi hayırlar ola. :))
Olsun , bir insan için burdasın.Konu sahibi o yazdığın yorumları dönüp dönüp okumalı.Tanımadığın bir insan için onca şey yazmışsın.Linç kültürünü benimsemiş milletiz.Ayıplayıp linç etmeyi severiz , vurun kahpeye misali.Seni tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Allah düşmanimin başına vermesn sizin gbi evladı
Biraz keşke saygılı olsaydnz evde ki herşey sizin istediğiniz gbi olmak zorundaymis gbi bir hava estirmissinz
Babanıza soyledikelrnz de hoş değil cidden.
Bir psikologa gorunun kendini yumruklamak tekme tokat yumruk normal davranış şekilleri degil

Öyle mi
Cık cık şunlara bak nasıl çocuk yetiştirmişler cık cık
Bak benim paşa oğluşum-kızım öyle mi
Allah bilir o kıza ne yaptılarda öyle oldu
Cık cık
Kimin ki mahalle teyzeliğine daha çok benziyor sizce

Yediği önünde yemediği arkasında olan çocuğun ev içinde yaşadıklarına her an şahit miydiniz peki? Her anına her dakikasına şahit miydiniz? Bir çocuğun ihtiyacı sadece yediği önünde yemediği arkasında olması mı sizce? Bu konuda "imtihan" gibi bir argümanı ise asla kabul etmiyorum.

Ben kız iyi ailesi kötü densin istemiyorum.Bu kızın bu halde olmasına sebep ailesi diyorum.Ailesini o hale getiren de onların aileleri büyük ihtimalle zaten.Bu kız kurbanların kurbanı aslında.Anne babası da maruz kalmıştır bu kızı maruz bıraktıklarına.Bu döngüyü kırmak gerek.Bunun da yolu kızı ayıplamak değil doktora gitmesini tavsiye etmek.En basit haliyle ayıplamak yerine bunu yapsak bile olurdu.Seni anlıyorum , ama tepkilerin anormal , doktora görünmelisin demek bile yeterdi.Herkes ayıplıyor ve kınıyor.Ne gibi bir faydası olacak bunun Konu sahibine?

Est.
Ya linç kolay, anlamak zor.
Bu kızımız, yanlışlarını bile doğru görüp kendine hak verecek hale nasıl gelmiş kısmı yok yani, irdelenmiyor.
Çevrede görülmüş en uç örnekler alınıp getirilirken olaydan kopuluyor.
"Anne baba süper davrandı, her şeyiyle ilgilendi, konuştu, etti ama çocukları böyle oldu bak bunlar da vaaar" diyorlar.
Ama konu içindeki babanın duruşu görülmüyor, ya bu kız niye odasında oturuyor? Niye kolundan tutulup psikologa götürülmüyor, niye hep beraber bi oturulup adam akıllı konuşulmuyor laf kavgasına giriliyor?
Bunlar bu konudaki anne-babanın şaştığı yerleri işaret ediyor.
Ama akla gelen örneklerde "Anne baba her konuda donanımlı, her şeyi yapmışlar"... E ama konuda her şeyi yapmış bir anne baba göremiyorum ben, siz nerede, neresinde görüverdiniz? Bana bunu anlatın bi ok diyeyim. Yok ya, kafadaki kalıba oturttu, yargıladı, bitti işi tamam.

Şimdi ondan mükemmeli, doğrusu yok ve örnek davranışı ile kendisini iyi insan olarak ispatladığı için mutlu.
Linç tatmini ohh.

Aaa polemiğe mi giriyorsun sen? Bozmasın senin gibi mükemmeli?
Anlatsana biraz, neden bu bilindik laflar hala?
Piremses kızlar, padişah çocuklara geçtik evet. Sırada ne var? Oğlunu kızını "Şımartan" anne-babalar mı? Hadi oraya gelin de anne-babanın önce kendine bakması gerektiğini söylediğim yere kendinizle çelişerek düşün. :)

Aah ah.

Sizde neden konu sahibi gibi çocuk istemeyip bu fikirden nefret edip Allah sen gibi evlat vermesin yazanlara öfke kustuğunu açıkladığın yere gelene kadat

Sizde neden konu sahibi gibi çocuk istemeyip bu fikirden nefret edip Allah sen gibi evlat vermesin yazanlara öfke kustuğunu açıkladığın yere gelene kadat

Olmamış, öfkeni bu kadar belli etmemelisin, bak yazına kadar sirayet etmiş. Bir daha güzelce yazar mısın, şöyle kendinle çeliştiğini daha iyi okuyayım.

Olmamış, öfkeni bu kadar belli etmemelisin, bak yazına kadar sirayet etmiş. Bir daha güzelce yazar mısın, şöyle kendinle çeliştiğini daha iyi okuyayım.
İkiyüzlü maskeni indirip çocuğu hem haklı görüp hem böyle bir çocuk fikrinden neden nefret ettiğini açıklarsan
Kimin çelişki içinde olduğunu anlarsın

Kulaklarım çınladı, siteye geleyim dedim, çınlama boşa değilmiş, Gangsta banlıyken aldığın 2. üyeliğin kapatılacak ama senin de dediğin üzere GangstaWalk üyeliğine de yansımaları olacak.

Yapılan kötü içeriklerde değerlendirilecek tabii, bu konuda neden bu kadar tartışma çıkıyor bilmiyorum, konu sahibesinin davranışları eleştirilebilir, hatta ailesine tavrı kesinlikle yanlış bence de ama iyi bir evlat, iyi birer ebeveyn olmanın kriterleri kişiden kişiye değişir, hakaret edip ağzına gelen küfrü eden evlat kadar onu döven anne baba da suçludur, bu konuda ne evlat ne aile savunulacak durumda değil maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…