- 1 Mart 2021
- 9
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Sashajaegar
Kendini kurtar bu ilişkiden. Çünkü bu ilişki değil.
Maddi durumun varsa psikolog+bir kursa falan git. Kafanı hep meşgul et. Benim de kopamadığım uzun süreli ilişkim vardı. Allah karşıma öyle birini çıkardı ki unuttum gittim. Ama bir de çalışıyordum. Yani yeni ilişkime bile adapte olmam zaman aldı çünkü kafam doluydu okuldan sonra işe gidip gece geliyordum. Sen de öyle yap hazır online iken okullar, bir işe girebilirsin bir kursa gidebilirsin emin ol kendine iki kez iyilik yapmış olursun. Hem bu ilişkiden kurtularak hem de işe girip ya da kursa yazılıp kendini biraz olsun geliştirerek
Ben pek insanlara güvenebilen bir tip değilim zaten, birde kendisi yazdığım gibi bana sürekli benden iyisini bulamazsın vs diyince beynim ister istemez ona kodlanmışDaha 20 yaşındasın ya karşıma güvenilir biri çıkmazsa kaygısı neden?
Ben hiç evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası okuyorum zaten20 yaşında bu kadar dert tasa nedendir? Sal kendini ya Allah aşkına vallahi okuyamadım tek diyeceğim şey, şu zamanda sevgili aşk meşk işleri sıkıntılı kızım görüyoruz herkes birbirini bir yerlerden atıyor. Aklını başına al hanımkız ol boşver sen kısmet işlerini koca işlerini. Oku güzel okullar kazan güzel hedeflerin olsun.
He işte oh mis boşver yolunda git sen sktiret salağın biriyle kafanı doldurmana değmezBen hiç evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası okuyorum zaten
Herşeyin farkında olup kopamamak sorun işte dediğiniz gibi. Sorduğunuza cevap vericek olursam şuan için evet yanlız olmaktansa o boşluğa düşmektense devam ederim.Tuhaf olan her şeyin farkındasınız aslında ama ayrılmıyorsunuz.
Yalnızlık bu ilişkiden kötü müdür?
Cinsel anlamda kullanıyor ya da kullanmıyor, kendinize öz saygı ve güveninizi kaybettiren, hiçbir fikrinizi beğenmeyen insan, sizi ne kadar sevebilir?
Yalnız olmak sizi güçlü yapar. Boşluktan kendinize güvenerek çıkarsınız. Psikolojik destek alın.Herşeyin farkında olup kopamamak sorun işte dediğiniz gibi. Sorduğunuza cevap vericek olursam şuan için evet yanlız olmaktansa o boşluğa düşmektense devam ederim.