• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Konya'da yeni prematüre doğum yapan varsa...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tuubay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
441
2
96
Konya
merhaba arkadaşlar. beni 33 haftalık üçüz bebek sahibi olmuş bir anneyim. prematüre bebek bakımı ne kadar zor çok iyi bilirim. hele hele onlara uygun kıyafet bulamamak beni çok üzerdi. zor zor sipariş vere vere 3-5 parça kıyafet edinebildim ve şimdi ihtiyacı olan varsa vermek istiyorum. hemen büyüyorlar ve kaldırıyorsun, buna rağmen normal kıyafetlerden çok çok daha pahalı. isteyen olursa özelden görüşelim...

allah bağışlasın canım.. üçüzlere bakmak zordur herhalde... ben de konyadayım 31 haftalık prematüre bebeğim vardı ama hiç kıyafet almadım abisininkileri giydirdim...
kocaman oluyodu çok komik oluyodu.. şimdi onlara sığamıyo 4,5 aylık oldu... insan kıyafete sığamayışına sevinir mi ya... ona bile seviniyoz valla...

ben prematüre kıyafetlerini hastaneye verdim..
ordaki kıyafetler bebişlere çok büyük oluyorlardı...

maibeyaz allah bağışlasın canım maşşallah. çok zor oluyor tabi bakımları.

nınım seninklieri de allah bağışlasın. ben de düşündüm senin gibi yapmayı ama hastaneye her gidişimiz olay oluyor üç bebekle. bi de kocaman valiz tarzı çantaları ekleniyor, üstüne bir de o eşyaları alamıyorum.hastaneye gidecek olmak fikri bile beni acaip geriyor;((((((((

tuubaycım haklısın ama ordaki bebişlerin küçük kıyafetlere ihtiyaçları var..
hemde havalar soğuyorken....

Back