Novafertil le medicana diyosn canm ama dışarda gözükenden başka ne biliyosun yıl olmus 2017 ikisindede embriyologlar sperm ve yumurtaları elle çalışıyorlar lazer cihazları yok.Ki embriyolor herşeyden etkileniyo bize tedaviye girerken makyaj bile yaptırmıyorlar etkilenmsn diye.Arkadaşımın eşi ankarada embriyolog ve her merkezi biliyor o aydınlattı benide sağolsun.iyiki dinledim şu an başka yere gidip hamile kaldım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Mübarek gün inan çok sevindim canım LLAH bizlere de nasip etsin inşallah.. seninde kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın..Kızlar bende hamileyim çok şükür 5.gün embriyosu dün acil bulantıyla doktora gttk tahlil yapmak zorunda kaldı aslnda hiç istemedm erkenden çkmaz moralim bozılur diye hamdolsun çıktı Allah isteyen herkese nasip etsn bizde 3yıldır bekliyordk.. herkese Rabbim bi yeri vesile etmiş inş sizin de sebebinizi karşınıza çıkarsın canım3dna
Allah razı olsun canım Rabbim herkese tattırsın en kısa zamanda inşMübarek gün inan çok sevindim canım LLAH bizlere de nasip etsin inşallah.. seninde kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın..
Allah razı olsun canım Rabbim herkese tattırsın en kısa zamanda inş
Allah razı olsun canım sende inş.. aynen walla çok da anlayamadm aşırı bulantm var hiçbşy yiyemiyorm sürekli yatıyorm kafam kalkmıyo oturamıyorm uzun süre.. daha test günüme üç gün var bir de..Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin şu an şokta gibisindir ben hala hamile olduğuma inanamıyorum
Kızılay hastanesinde secil hanm var canım daha önce medicanadaydı benim 6 yıldr çocugum olmuyordu 3. Tüp bebek denemem konyadaki çoğu dra gittim ama secil hnm sayesinde şu an hamileyim.Tek dra gidip karar verme başka bi drdan daha fikir al ona göre başla derim.Rabbim yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar ben iki yıldır evliyim ama maalesef çocuğumuz olmuyor bu arada konyaya yeni taşındık burda medicanada eşimde bende muayene olduk eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı lakin ben polikistik overliymişim hemde ileri derece o yüzden Dr asilamayla vakit kaybetme dedi insülin direnci için bir ilaç birde folik asit verdi bu arada 72kiloyum zayıflamaya çalışıyorum sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa hemen başlamalı miyim başlarsam nereyi önerirsiniz
Merhaba bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim ben 2 kez yurt dışında 3 kezde novaferrilde tüp bebek yaptırdım.konyada oturmuyorum ama ailem orda son bi kez daha tedavi kararı aşamasındayım. Recai hoca kızılaya sürekli geliormu ve kızılayda kaç doktor var? Lütfen yardımcı olabilirmisiniz artık tükenmek üzereyim.32 yaşındayımKızılay hastanesi görüntü itibariyle şık olmayabilir kızlar ama 3 tüp bebek tedavisi gördüm az çok merkezleri biliyorum diğer merkezler göründüğü gibi değil.Yeni mezun tecrübesiz embriyologlar çalışanların ilgisizliği ve düşündükleri tek şey sadece para.Benim yaşadığım gördüğüm bunlar.Kızılayda tuttu benim bebeğım şu an hamileyim ankaraya bağlı çalışıyorlar o hoşuma gitti ankaradan ünlü dr recai pabuccu geliyor benide muayene etti.Seçil hanımla beraber düşünüp karar verdiler herşeye zor bi hastaydm çünkü.Embriyologlarıda çok iyi sürekli arayıp bilgi veriyor çalışanlar sıcakkanlı gerçekten özel hasta gibi hissettim kendimi
Amin Rabbim inşallah sanada nasip eder.Recai hoca 2 haftaya bir geliyor tüp bebekte secil kahveci var dr Recai beyin takibinide isteyen olursa Secil hanımla Recai bey beraber takip ediyorlar canım.Umudunu kaybetme bende ilk ankarada ikinci novafertilde denedim ama olmadı en son dedim artık umudumu bitirmiştim ki secil hanm sayesinde hamileyim cnmMerhaba bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim ben 2 kez yurt dışında 3 kezde novaferrilde tüp bebek yaptırdım.konyada oturmuyorum ama ailem orda son bi kez daha tedavi kararı aşamasındayım. Recai hoca kızılaya sürekli geliormu ve kızılayda kaç doktor var? Lütfen yardımcı olabilirmisiniz artık tükenmek üzereyim.32 yaşındayımrecai hocayla iki kez telefonda görüştüm muayeneye çağırdı ama gidemedim. Çünkü konyadan başka yerde yatıramam .şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.kimsenin kucağınıda boş bırakmasın.
Hayırlı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inş emeklerin boşa çıkmasınGünaydın kızlar.bende dün itibariyle novafertilde tedaviye balladım.bakalım inş.yüzümüz bu sefer güler.
Novafertil'i bende tavsiye ediyorum gittiğim 3. yerdi novafertil ilk ikisinden hiç memnun kalmamıştım hatta ümidi de kesmiştim işin açıkçası. Ama şimdi neden ilk seferde değilde 3. seferde novafertile gitmişim diyorum. Keşke ilk seferimde gitseymişim.
Valla bende size katılıyorum novafertili denedim pişman olmadım doktorların ilgi alakası süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?