Tüp Bebek Merkezleri Konya tüp bebek

Yok canım 2.tüp olacak.hiç hamile kalamadım.sebep yok.
canım bizdede hiç bir sorun yoktu bu tedavıye baslayınca yumurtalarımın gec geliştiği fark edildi doktor hanım demekki probleminiz buymus dedi belki sizinde böyledir gercekten baya ilac sonunda büyütebildiler

canım bizdede hiç bir sorun yoktu bu tedavıye baslayınca yumurtalarımın gec geliştiği fark edildi doktor hanım demekki probleminiz buymus dedi belki sizinde böyledir gercekten baya ilac sonunda büyütebildiler
Canım aşılama ve tüp bebekte hatta öncesi ilaç tefavisiyle denemede yumurtalrın normal seyrinde olduğu görülmüştü.hatta opuda da beklenen günde toplanmıştı ama olmadı işte ne diyelim allahın takdiri

hımm hayırlısı ozaman canım benimde hep yumuttalıklarım normal gorunuyordu ama gelişmediğini yeni farkettik gonalf 300 ml kullandım sürekli ek iğne verdi bide anca bugun gelişmiş

hımm hayırlısı ozaman canım benimde hep yumuttalıklarım normal gorunuyordu ama gelişmediğini yeni farkettik gonalf 300 ml kullandım sürekli ek iğne verdi bide anca bugun gelişmiş
Hayırlı olsun canım bende 187.5 gonal ve cetrotide kullanıyorum perşembe kontrolüm var 18mayıs da opu 22mayıs da da transfer olcak bi aksilik olmazsa inş Rabbim bu gecenin hürmetine bize de lütfundan birer evlat bahşeder ..

kızlar merhabalar... bende bu ay kızılay tüp bebeğe gittim tedavi için ama ortam labratuvar hiç hoşuma gitmedi.. yalan yanlış sonuçlar yönlendirmeler müşteri toplamak için yapılan taktikler hiç hoşuma gitmedi doğrusu...
hatta orda yaptıran biriyle de tanıştım oda hiç memnun kalmamış doktoruna lafım yok ama kliniğinden labratuvarına en az doktor kadar önemli. sonuçta oraya sadece para vermiyoruz canımızıda teslim ediyoruz o yüzden bir daha düşünün derim..

Canım novafertille görüştün mü hiç.orası hakkında ne düşünüyordun.biz orayı düşündük ama kararsızız.
kesinlikle novafertıl daha iyi ortam güzel temiz ben daha önce orda yaptırdım çok memnun kaldım.. ama kızılay vasat.

Kızılay hastanesi görüntü itibariyle şık olmayabilir kızlar ama 3 tüp bebek tedavisi gördüm az çok merkezleri biliyorum diğer merkezler göründüğü gibi değil.Yeni mezun tecrübesiz embriyologlar çalışanların ilgisizliği ve düşündükleri tek şey sadece para.Benim yaşadığım gördüğüm bunlar.Kızılayda tuttu benim bebeğım şu an hamileyim ankaraya bağlı çalışıyorlar o hoşuma gitti ankaradan ünlü dr recai pabuccu geliyor benide muayene etti.Seçil hanımla beraber düşünüp karar verdiler herşeye zor bi hastaydm çünkü.Embriyologlarıda çok iyi sürekli arayıp bilgi veriyor çalışanlar sıcakkanlı gerçekten özel hasta gibi hissettim kendimi

Konya medicana hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben oradaki Neçatı ozcimen e gitmeyi dusunuyorum
Çok iyi bir doktor olumlu sonuç alan arkadaşlarım var gittik görüştük bizde kendisiyle çok bilgili hatta internette videoları falan var alanında uzman. Kendisiyle bir görüş sen kesin kararı verirsin.

Novafertil le medicana diyosn canm ama dışarda gözükenden başka ne biliyosun yıl olmus 2017 ikisindede embriyologlar sperm ve yumurtaları elle çalışıyorlar lazer cihazları yok.Ki embriyolor herşeyden etkileniyo bize tedaviye girerken makyaj bile yaptırmıyorlar etkilenmsn diye.Arkadaşımın eşi ankarada embriyolog ve her merkezi biliyor o aydınlattı benide sağolsun.iyiki dinledim şu an başka yere gidip hamile kaldım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…