• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Konya tüp bebek

Aktif bi grup degil ama yazaym dedim bende izmirde yasiyorum ailem konyada ve orda tüp bebek tedavisine basliycaz bizle bir zmanlarda novafertile gidecek arkadaslar var mı merak ettim moral oluruz destek oluruz birbirimize

Aktif bi grup degil ama yazaym dedim bende izmirde yasiyorum ailem konyada ve orda tüp bebek tedavisine basliycaz bizle bir zmanlarda novafertile gidecek arkadaslar var mı merak ettim moral oluruz destek oluruz birbirimize
Ben tedavimi orada oluyorum canım.iki gün önce hamile olduğumu öğrendik.15 gün sonra çağırdı dr.

Ben tedavimi orada oluyorum canım.iki gün önce hamile olduğumu öğrendik.15 gün sonra çağırdı dr.
Yaaa gercekten mi :KK76:dr kimdi surecin nasil oldu ilgileri nasildi anlatir misin.. sorunun neydi yasin kac acaba.. cok oldu ama yakinmi hastaneye eviniz.. bizim evde meramda da

Yaaa gercekten mi :KK76:dr kimdi surecin nasil oldu ilgileri nasildi anlatir misin.. sorunun neydi yasin kac acaba.. cok oldu ama yakinmi hastaneye eviniz.. bizim evde meramda da[/QUOT
Ben il dışından geliyorum canım.43 yaşındayım.3 yıllık evliyim.sebepdiz inf.bizim ki.bu 3.cü denememiz.bunun dışında başka yere gitmedik hiç.buradan memnunuz.mikroçip uygulandı bu sefer.ali sami bey dr.um.biz çok memnunuz.

Bizdeilk gorusmemizi ali sami beyle yptik.. masraflarin ne kadar tuttu acaba.. hangi ilaclari kullandın

Canım benim masraflar çok değişti.sürekli orda denediğimiz için belli bi indirim var o uygulandı.ilaçlarımıda hatırlamıyorum o kadar çok deneme olunca.1 yle 3 cü denemede aynı ilaçları kullanmıştım bunu biliyorum.

4 gün rapor aldım.evde dinlendim.ama sık sık ev içinde gezdim çünkü çok şişlik ve ağrım oldu.ağır kaldırmamaya uzanmamaya (vs bilindik şeyler) çalıştım.bunun dışında ekstra bişii yapmadım.stresten uzak durun diyorlar.ama bende tava durumundaydı halen de öyle.çünkü ben panik atak ilacı kullanıyorum 14 yıldır.malesef şimdi bırakmak zorunda kaldım.tedavinin başında.hal böyle olunca da ruh halimi anlatmaya gerek yok sanırım.

4 gün rapor aldım.evde dinlendim.ama sık sık ev içinde gezdim çünkü çok şişlik ve ağrım oldu.ağır kaldırmamaya uzanmamaya (vs bilindik şeyler) çalıştım.bunun dışında ekstra bişii yapmadım.stresten uzak durun diyorlar.ama bende tava durumundaydı halen de öyle.çünkü ben panik atak ilacı kullanıyorum 14 yıldır.malesef şimdi bırakmak zorunda kaldım.tedavinin başında.hal böyle olunca da ruh halimi anlatmaya gerek yok sanırım.
Bebegine kavus cnm saglikla insallah

Yumurta doğal ortamında kendiliğinden değil enjeksiyon yöntemiyle dölleniyor

Ne yaptınız canım başladınız mı tedaviye.
Yok cnm ben ikinci adetime basliycam.. simdiki adetim eylul sonu gibi gelecekti ama streslendim galiba simdiden o yuzde gecikti daha dün oldum o yuzden kasima sarkti tedavim.. yoksa ekim sonuna dogru baslardim daha baslamadim yani

Sende benim gibi takıntılı mısın yoksa.benim kafa hiç boş durmaz ha bire bişiileri dert ederde .
Yani nasil olcak ne zman olacak il disinda olcak pizitif olursa neler bekliycek negatif olursa neler yasiycam hep bunlar kafamda biseylerle ugrasmayinca

Yani nasil olcak ne zman olacak il disinda olcak pizitif olursa neler bekliycek negatif olursa neler yasiycam hep bunlar kafamda biseylerle ugrasmayinca
Merhaba canim mesajlarınızı okudumda geldimi adetin başladın mi tedavine bende önümüzdeki ay adetimle baslayacam da benim 3.denemem olacak inşallah bu sefer hepimizin olur rabbim nasip eder insallah

Back