- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tedavimi orada oluyorum canım.iki gün önce hamile olduğumu öğrendik.15 gün sonra çağırdı dr.Aktif bi grup degil ama yazaym dedim bende izmirde yasiyorum ailem konyada ve orda tüp bebek tedavisine basliycaz bizle bir zmanlarda novafertile gidecek arkadaslar var mı merak ettim moral oluruz destek oluruz birbirimize
Yaaa gercekten mi dr kimdi surecin nasil oldu ilgileri nasildi anlatir misin.. sorunun neydi yasin kac acaba.. cok oldu ama yakinmi hastaneye eviniz.. bizim evde meramda daBen tedavimi orada oluyorum canım.iki gün önce hamile olduğumu öğrendik.15 gün sonra çağırdı dr.
Yaaa gercekten mi dr kimdi surecin nasil oldu ilgileri nasildi anlatir misin.. sorunun neydi yasin kac acaba.. cok oldu ama yakinmi hastaneye eviniz.. bizim evde meramda da[/QUOT
Ben il dışından geliyorum canım.43 yaşındayım.3 yıllık evliyim.sebepdiz inf.bizim ki.bu 3.cü denememiz.bunun dışında başka yere gitmedik hiç.buradan memnunuz.mikroçip uygulandı bu sefer.ali sami bey dr.um.biz çok memnunuz.
Bebegine kavus cnm saglikla insallah4 gün rapor aldım.evde dinlendim.ama sık sık ev içinde gezdim çünkü çok şişlik ve ağrım oldu.ağır kaldırmamaya uzanmamaya (vs bilindik şeyler) çalıştım.bunun dışında ekstra bişii yapmadım.stresten uzak durun diyorlar.ama bende tava durumundaydı halen de öyle.çünkü ben panik atak ilacı kullanıyorum 14 yıldır.malesef şimdi bırakmak zorunda kaldım.tedavinin başında.hal böyle olunca da ruh halimi anlatmaya gerek yok sanırım.
Mikroçip nedir acaba tam olarak niye uygulandi sizeBebegine kavus cnm saglikla insallah
Hm sagol cnmYumurta doğal ortamında kendiliğinden değil enjeksiyon yöntemiyle dölleniyor
Ne yaptınız canım başladınız mı tedaviye.Hm sagol cnm
Yok cnm ben ikinci adetime basliycam.. simdiki adetim eylul sonu gibi gelecekti ama streslendim galiba simdiden o yuzde gecikti daha dün oldum o yuzden kasima sarkti tedavim.. yoksa ekim sonuna dogru baslardim daha baslamadim yaniNe yaptınız canım başladınız mı tedaviye.
Sende benim gibi takıntılı mısın yoksa.benim kafa hiç boş durmaz ha bire bişiileri dert ederde .Kafamda deli sorular susmuyolarda o yüzden etkilendi galiba adetim
Yani nasil olcak ne zman olacak il disinda olcak pizitif olursa neler bekliycek negatif olursa neler yasiycam hep bunlar kafamda biseylerle ugrasmayincaSende benim gibi takıntılı mısın yoksa.benim kafa hiç boş durmaz ha bire bişiileri dert ederde .
Merhaba canim mesajlarınızı okudumda geldimi adetin başladın mi tedavine bende önümüzdeki ay adetimle baslayacam da benim 3.denemem olacak inşallah bu sefer hepimizin olur rabbim nasip eder insallahYani nasil olcak ne zman olacak il disinda olcak pizitif olursa neler bekliycek negatif olursa neler yasiycam hep bunlar kafamda biseylerle ugrasmayinca
Yok canm bi hafta var daha adetime.. sen nerde yaptircan konyadaMerhaba canim mesajlarınızı okudumda geldimi adetin başladın mi tedavine bende önümüzdeki ay adetimle baslayacam da benim 3.denemem olacak inşallah bu sefer hepimizin olur rabbim nasip eder insallah
Novafertilde canim...sen nerde yaptiriyorsunYok canm bi hafta var daha adetime.. sen nerde yaptircan konyada