- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende novafertilde cnm.. adet oldun mu yaNovafertilde canim...sen nerde yaptiriyorsun
Fuat ali bey doktorum senin doktorun kim.. ben izmirde oturuyorm ama ailem burda meram da oturuyor onlarin yanindaym simdi..Hadi ayy sevindim doktorun kim...adetim bugün bitti canim cyclo prognova kullanacağım yarından itibaren ve adetim geldiğinde doktorun yolunu tutacağım inşallah dondurulmuslar var onları deneyeceğiz...nerde oturuyorsun kuzucum
Yaşın kac probleminiz neydiHadi ayy sevindim doktorun kim...adetim bugün bitti canim cyclo prognova kullanacağım yarından itibaren ve adetim geldiğinde doktorun yolunu tutacağım inşallah dondurulmuslar var onları deneyeceğiz...nerde oturuyorsun kuzucum
Hipo hipo canim yaşta 27Yaşın kac probleminiz neydi
Benim de bi tanıdığım yaptırdı Necati bey e ve şuan ikizleri var Ama Ali Sami bey in adını da baya duyunca bi tereddütte kaldık bu haftasonu ikisiyle de görüşmeye gideceğiz bakalım sonuç ne olacak...Necati çimen beyde tüp bebek yaptıran tanıdığım var çok memnun herkese öneriyor şimdi ikizlerine hamile tanıdığım.
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizin gönlüne göre olurBenim de bi tanıdığım yaptırdı Necati bey e ve şuan ikizleri var Ama Ali Sami bey in adını da baya duyunca bi tereddütte kaldık bu haftasonu ikisiyle de görüşmeye gideceğiz bakalım sonuç ne olacak...
AminRabbim hayırlısını versin inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Peki kaçıncı denemesiydi tanıdığınızın?Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Çok sevindim sürpriz olmuştur ikiz olunca allah bağışlasın yavrularını rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahİlk denemesinde ikizleri tuttu ama 4 yaşında da oğlu var o da tüp bebek öncesinde düşükleri oldu. Açıkcası onun apandisitten yumurtalıklara sıvı damlıyormuş o da bebeğin tutunmasına engel oluyormuş bunu Necati bey anlamış ve operasyon geçirir sonra ilk denemede ikizlere hamile kalır
Yok malesef bize direk tüp bebek dendiSiz aşılama tedavisi oldunuz mu