• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Konya tüp bebek

Hadi ayy sevindim doktorun kim...adetim bugün bitti canim cyclo prognova kullanacağım yarından itibaren ve adetim geldiğinde doktorun yolunu tutacağım inşallah dondurulmuslar var onları deneyeceğiz...nerde oturuyorsun kuzucum

Hadi ayy sevindim doktorun kim...adetim bugün bitti canim cyclo prognova kullanacağım yarından itibaren ve adetim geldiğinde doktorun yolunu tutacağım inşallah dondurulmuslar var onları deneyeceğiz...nerde oturuyorsun kuzucum
Fuat ali bey doktorum senin doktorun kim.. ben izmirde oturuyorm ama ailem burda meram da oturuyor onlarin yanindaym simdi..

Merhaba. Güzel bir konu olmuş. Biz henüz tüp bebek aşamasına gelemedik. İnşallah gelmeden de bir mucize oluverir. Olmazsa bizde 2018 mayıs veya temmuz adeti ile yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evşatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar bende pcoluyum ve gitmediğim Dr kalmadı tayinimiz konyaya çıkınca burada da novafertile medicanaya gittik Drlar bana normal yolla hamile kalma olasılığın çok düşük diyorlardı sadece novafertilde dilek hanım bana altı ay bekle spor yapip biraz zayıflamaya çalış dedi kilomda 68di diyetisyene gidip zayıflamaya karar verdim artık sadece aklımda zayıflamak vardı pcolu olduğum içinde adetlerim 50günde bire bile çıkıyordu en son ramazanın sonunda ailemin yanına gittim bayramdan sonra annemler ne zamandır adet olmuyorsun diye sordu bende iki ay oldu dedim hatta ben Dr gidip adet söktürücü almayı düşünüyordum ki annem izin vermedi bi test yap öyle git dedi testi yaptım ve çift çizgiyi çok şükür sonunda görmek nasip oldu ama ben çok da dua ettim tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah diye.Diyeceğim o ki çok fazla kafanıza takmayın banada derlerdi ama inanmazdım takı kendime başka uğraş bulana kadar birde çokça dua edin rabbimden isteyin duada ısrarcı olun vakti zamanı gelince Rabbim veriyor Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah

Merhaba bizde tüp bebek yaptıracağız ancak medicana daki Necati bey ile Novafertil deki Ali Sami bey arasında kaldıkacaba hangisi iyidir? Birde daha önce Konya da tüp bebek yaptıranlar görüşlerinizi yazarmısımız

Necati çimen beyde tüp bebek yaptıran tanıdığım var çok memnun herkese öneriyor şimdi ikizlerine hamile tanıdığım.

Necati çimen beyde tüp bebek yaptıran tanıdığım var çok memnun herkese öneriyor şimdi ikizlerine hamile tanıdığım.
Benim de bi tanıdığım yaptırdı Necati bey e ve şuan ikizleri var☺️ Ama Ali Sami bey in adını da baya duyunca bi tereddütte kaldık bu haftasonu ikisiyle de görüşmeye gideceğiz bakalım sonuç ne olacak...

Benim de bi tanıdığım yaptırdı Necati bey e ve şuan ikizleri var☺️ Ama Ali Sami bey in adını da baya duyunca bi tereddütte kaldık bu haftasonu ikisiyle de görüşmeye gideceğiz bakalım sonuç ne olacak...
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizin gönlüne göre olur

İlk denemesinde ikizleri tuttu ama 4 yaşında da oğlu var o da tüp bebek öncesinde düşükleri oldu. Açıkcası onun apandisitten yumurtalıklara sıvı damlıyormuş o da bebeğin tutunmasına engel oluyormuş bunu Necati bey anlamış ve operasyon geçirir sonra ilk denemede ikizlere hamile kalır ☺️☺️

İlk denemesinde ikizleri tuttu ama 4 yaşında da oğlu var o da tüp bebek öncesinde düşükleri oldu. Açıkcası onun apandisitten yumurtalıklara sıvı damlıyormuş o da bebeğin tutunmasına engel oluyormuş bunu Necati bey anlamış ve operasyon geçirir sonra ilk denemede ikizlere hamile kalır ☺️☺️
Çok sevindim sürpriz olmuştur ikiz olunca ☺️allah bağışlasın yavrularını rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

Bende ali sami beyin hastasıydım.3.denemede tuttu çok.sukur ilki hic tutması ikinci kimyasal oldu üçüncü de tuttu üçünüde orda denememizin nedeni dondurulmuslarimiz vardı o yüzden orda denedik

Merhaba Hanımlar
size daha önce başlamış olduğum tedaviyi yazmıştım. Ve bugün sonucu öğrendim. sonuç POZİTİF :) Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

Back