- 27 Ekim 2010
- 156
- 238
- 303
Novafertil le medicana diyosn canm ama dışarda gözükenden başka ne biliyosun yıl olmus 2017 ikisindede embriyologlar sperm ve yumurtaları elle çalışıyorlar lazer cihazları yok.Ki embriyolor herşeyden etkileniyo bize tedaviye girerken makyaj bile yaptırmıyorlar etkilenmsn diye.Arkadaşımın eşi ankarada embriyolog ve her merkezi biliyor o aydınlattı benide sağolsun.iyiki dinledim şu an başka yere gidip hamile kaldım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah.
o ikisinide denedim ortamını doktorlarını az buçuk biliyorum canım .. ama kızılayı deneme kısmına bile geçemedim tutarsız test sonuçları, konuşmalar.. birde merkezdeki atmosferi görünce orası en son yaptıracağım yer bile olamaz.. hele ki kafamda soru işareti yaratacak birşey yaşattıysa bir yer benim için o an bitmiştir. birde orda deneyenlere kulak kesildim hatta ordan novafertıla gelenlerle tanıştım hep şikayet..
dediğim gibi ben tatsız bir olay yaşadım diye kötü bir yer olacak değil ama yaşayan inan bir ben değilim..
seninkine çok sevindim ALLAHkucağına almayı nasip etsin canım..
bizim daha vaktimiz dolmamış.. imtihanımız devam ediyor. bunların hepsi birer sebep sonuçta vesile...