- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım bende gercekten gün geldikte heyecanlanıyorum perşembe gidicez bakalım sendemı tedavı goruyorsunHayırlı olsun canım gelişmelerden bizi haberdar et.
canım bizdede hiç bir sorun yoktu bu tedavıye baslayınca yumurtalarımın gec geliştiği fark edildi doktor hanım demekki probleminiz buymus dedi belki sizinde böyledir gercekten baya ilac sonunda büyütebildilerYok canım 2.tüp olacak.hiç hamile kalamadım.sebep yok.
Canım aşılama ve tüp bebekte hatta öncesi ilaç tefavisiyle denemede yumurtalrın normal seyrinde olduğu görülmüştü.hatta opuda da beklenen günde toplanmıştı ama olmadı işte ne diyelim allahın takdiricanım bizdede hiç bir sorun yoktu bu tedavıye baslayınca yumurtalarımın gec geliştiği fark edildi doktor hanım demekki probleminiz buymus dedi belki sizinde böyledir gercekten baya ilac sonunda büyütebildiler
Hayırlı olsun canım bende 187.5 gonal ve cetrotide kullanıyorum perşembe kontrolüm var 18mayıs da opu 22mayıs da da transfer olcak bi aksilik olmazsa inş Rabbim bu gecenin hürmetine bize de lütfundan birer evlat bahşeder ..hımm hayırlısı ozaman canım benimde hep yumuttalıklarım normal gorunuyordu ama gelişmediğini yeni farkettik gonalf 300 ml kullandım sürekli ek iğne verdi bide anca bugun gelişmiş
Canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırızhımm hayırlısı ozaman canım benimde hep yumuttalıklarım normal gorunuyordu ama gelişmediğini yeni farkettik gonalf 300 ml kullandım sürekli ek iğne verdi bide anca bugun gelişmiş
İnş canımCanım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız
kesinlikle novafertıl daha iyi ortam güzel temiz ben daha önce orda yaptırdım çok memnun kaldım.. ama kızılay vasat.Canım novafertille görüştün mü hiç.orası hakkında ne düşünüyordun.biz orayı düşündük ama kararsızız.
Hayırlı olsun canım bizi gelişmelerden haberdar etBen selçuklu hastanesnde yaptrdım çok da memnunun transferimin 3.günündeyim arkadaşlar bekliyorum bakalım hayrlsı inş.
Orası da çok iyi canım necati hoca hiç tereddütsüz git derimKonya medicana hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben oradaki Neçatı ozcimen e gitmeyi dusunuyorum
Sağol canım amin .. 1 haziran test günüm bakalım sabırsızlıkla bekliyorumHayırlı olsun canım bizi gelişmelerden haberdar et
Çok iyi bir doktor olumlu sonuç alan arkadaşlarım var gittik görüştük bizde kendisiyle çok bilgili hatta internette videoları falan var alanında uzman. Kendisiyle bir görüş sen kesin kararı verirsin.Konya medicana hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben oradaki Neçatı ozcimen e gitmeyi dusunuyorum
Novafertil le medicana diyosn canm ama dışarda gözükenden başka ne biliyosun yıl olmus 2017 ikisindede embriyologlar sperm ve yumurtaları elle çalışıyorlar lazer cihazları yok.Ki embriyolor herşeyden etkileniyo bize tedaviye girerken makyaj bile yaptırmıyorlar etkilenmsn diye.Arkadaşımın eşi ankarada embriyolog ve her merkezi biliyor o aydınlattı benide sağolsun.iyiki dinledim şu an başka yere gidip hamile kaldım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah.[/QUOTE
o ikisinide denedim ortamını doktorlarını az buçuk biliyorum canım .. ama kızılayı deneme kısmına bile geçemedim tutarsız test sonuçları, konuşmalar.. birde merkezdeki atmosferi görünce orası en son yaptıracağım yer bile olamaz.. hele ki kafamda soru işareti yaratacak birşey yaşattıysa bir yer benim için o an bitmiştir. birde orda deneyenlere kulak kesildim hatta ordan novafertıla gelenlerle tanıştım hep şikayet..
dediğim gibi ben tatsız bir olay yaşadım diye kötü bir yer olacak değil ama yaşayan inan bir ben değilim..
seninkine çok sevindim ALLAHkucağına almayı nasip etsin canım..
bizim daha vaktimiz dolmamış.. imtihanımız devam ediyor. bunların hepsi birer sebep sonuçta vesile...