Canım inşallah hakkında hayırlısı olur. Malesef ilk tedavimden çocuğum olduğu için ben rapor çıkaramıyorum. Çıkarabilseydim bile 2 kere düşnürdüm tıp fakültesinde yaptırmayı. Takibimi hoca yapacak yumurtayı bağırta bağırta anestezi vermeden, asistanlar toplayacak, transferi başka bir asistan yapacak sanki öğrenme tahtasıyım birde üstüne üçbin vereceğim. İlk defa tedavi oluyorsan bunlar önemli noktalar. Kapıda karşılayanlar bile önemli. Tavsiyem özel merkezleri tercih etmen. Ben novafertili çok seviyorum, ilk tedavimde ankaraya bile gittim görüşmeye sonra novafertilde karar verdim iyiki gelmişim sende gezebilirsin.mrb. bende konyada oturuyorum... tüp bebek merkeziyle ilgili araştırma yapıyorummm. tüm tahlillerim devlette yaptırdım.. hepsi tamam. şuanda devlet mi yoksa konyada özele mi yaptırsam bilemedim.. bide bize rapor çıkıyor..
evet ilk defa tedavi olacam. böyle söyleyince korktum bir anda... tıp da gerçekten böyle mi oluyor.. özel randevu alarak gidiyorum selçuklu tıpa.ilgililer ama bilmiyorummmCanım inşallah hakkında hayırlısı olur. Malesef ilk tedavimden çocuğum olduğu için ben rapor çıkaramıyorum. Çıkarabilseydim bile 2 kere düşnürdüm tıp fakültesinde yaptırmayı. Takibimi hoca yapacak yumurtayı bağırta bağırta anestezi vermeden, asistanlar toplayacak, transferi başka bir asistan yapacak sanki öğrenme tahtasıyım birde üstüne üçbin vereceğim. İlk defa tedavi oluyorsan bunlar önemli noktalar. Kapıda karşılayanlar bile önemli. Tavsiyem özel merkezleri tercih etmen. Ben novafertili çok seviyorum, ilk tedavimde ankaraya bile gittim görüşmeye sonra novafertilde karar verdim iyiki gelmişim sende gezebilirsin.
amin inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlı olur inşallah...Canım inşallah hakkında hayırlısı olur. Malesef ilk tedavimden çocuğum olduğu için ben rapor çıkaramıyorum. Çıkarabilseydim bile 2 kere düşnürdüm tıp fakültesinde yaptırmayı. Takibimi hoca yapacak yumurtayı bağırta bağırta anestezi vermeden, asistanlar toplayacak, transferi başka bir asistan yapacak sanki öğrenme tahtasıyım birde üstüne üçbin vereceğim. İlk defa tedavi oluyorsan bunlar önemli noktalar. Kapıda karşılayanlar bile önemli. Tavsiyem özel merkezleri tercih etmen. Ben novafertili çok seviyorum, ilk tedavimde ankaraya bile gittim görüşmeye sonra novafertilde karar verdim iyiki gelmişim sende gezebilirsin.
çalıştığım için ankarayı düşünmüyorum açıkçası.. bide bizim ailelere bilmiyor o yüzden...Canım inşallah hakkında hayırlısı olur. Malesef ilk tedavimden çocuğum olduğu için ben rapor çıkaramıyorum. Çıkarabilseydim bile 2 kere düşnürdüm tıp fakültesinde yaptırmayı. Takibimi hoca yapacak yumurtayı bağırta bağırta anestezi vermeden, asistanlar toplayacak, transferi başka bir asistan yapacak sanki öğrenme tahtasıyım birde üstüne üçbin vereceğim. İlk defa tedavi oluyorsan bunlar önemli noktalar. Kapıda karşılayanlar bile önemli. Tavsiyem özel merkezleri tercih etmen. Ben novafertili çok seviyorum, ilk tedavimde ankaraya bile gittim görüşmeye sonra novafertilde karar verdim iyiki gelmişim sende gezebilirsin.
Canim geçen hafta Salı gittim doktora estrofem e başladım lucrin de 5 mg doz olarak devam 25 inde kontrol e gideceğim. Sen nasılsın.julican canım ne yaptın merak ettim ne alemdesin...
Anladım canım bende iyiyim... pazartesi lucrine başlıcam 10 mg... adetimde 7 8 şubtta olur gibi demişti... gidicem kontrole... senin gibi estrofeme başlatır galiba....Canim geçen hafta Salı gittim doktora estrofem e başladım lucrin de 5 mg doz olarak devam 25 inde kontrol e gideceğim. Sen nasılsın.
Hiçbir fikrim yok açıkcası.... rapor almak sıkıntılı diye çok duydum ama canımarkadaşlar konyada sgk tüp bebek raporu alan var mı ??? hangi kurum veriyor... bizim evraklarımız tamam ama rapor almada sorun yaşıyoruz... devlette rapor verdiyor ama özel hastanede kullanmaya izin vermiyor... bu konuda yardımcı olabilir misiniz ???
rapor hakkını özel hastanede kullanmak sıkıntı aslındaHiçbir fikrim yok açıkcası.... rapor almak sıkıntılı diye çok duydum ama canım
Bende 10 dozda başlamıştım adet olup kontrol e gidince 5 doz a düştü lucrin.bakalım hersey yolunda gider inşallahAnladım canım bende iyiyim... pazartesi lucrine başlıcam 10 mg... adetimde 7 8 şubtta olur gibi demişti... gidicem kontrole... senin gibi estrofeme başlatır galiba....
İnşallah canımm inşallahhh....Bende 10 dozda başlamıştım adet olup kontrol e gidince 5 doz a düştü lucrin.bakalım hersey yolunda gider inşallah
Konuş tabi.... yazarsın bizede... :)Arkadaşlar yarın muayenem var dilek hanımda. Sgk dan faydalanamadığımı biliyorum ama yinede aklım karıştı konuşmak istiyorum. Buradan yazarım. Dua edin lütfen..
hayırlısı olsun. peki dondurulmuş sprem de mi vakit alıyor... önceden sprem verilse 1 ay sonra transfer olsa olur mu acaba ??Bugün muayenem vardı estrafeme başladım ama malesef fiyatı sormayı unuttum arkadaşlar. İlk giden konuşup yazsın:) dondurulmuş embriyo transferi vakit alıyormuş epey yeni öğrendim.
tedaviye ne zaman başlıyorsunuz ???Bugün muayenem vardı estrafeme başladım ama malesef fiyatı sormayı unuttum arkadaşlar. İlk giden konuşup yazsın:) dondurulmuş embriyo transferi vakit alıyormuş epey yeni öğrendim.
Neden sperm dondurma işlemini sordunuz merak ettim... embriyo haline getirilip donduruluyo rahim dinleniyo sonra rahim kalınlaştırılıp transfer oluyo ... sperm dondurmayı merak ettimhayırlısı olsun. peki dondurulmuş sprem de mi vakit alıyor... önceden sprem verilse 1 ay sonra transfer olsa olur mu acaba ??
Evet öyle sabır gerekiyo... benim mesela 31 aralıkta donduruldu embriyolarım... ocak adetimin 2. Günü gittim dilek hanıma.... 21 günlük içilen dogum kontrol hapı verdi bana ve 28 ocakta yani pazartesi başlamam için lucrin adında iğne verdi.... şubat adetinin 2. Günü gel tekrar dedi ve rahime bakıp 14 15 gün için rahim istediğim gibi hazır olursa transferi yaparız dedi.... o dönemdede estrofeme filan başlatır diye düşünüyorum.... yani kısaca 31 aralıktan beri aklımda gübler geçmiyo bana :)Bugün muayenem vardı estrafeme başladım ama malesef fiyatı sormayı unuttum arkadaşlar. İlk giden konuşup yazsın:) dondurulmuş embriyo transferi vakit alıyormuş epey yeni öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?