• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Novafertil de tüp bebek yaptıranlar.

Canım spermi dondurabiliyorlar ama boşuna para ödemen gerekebilir. Neden böyle düşünüyırsun.
sıkıntı şu bize selçuklu tıp da eğer o gün test veremezse eşim micro tese olacak da o yüzden. bizde acaba önceden sperm versek dondursak. olası durumda micro tese olmaz diye düşündük

prensesbuki prensesbuki , S sonikaan
Hamileyim kızlar ben.
Dilek Hanım ın hastası idim.
12.gün kan değerim 765
bugün 14.gün kan değerim 2374 cıktı
Darısı sizeeeee ve tüm isteyenlereeee:anneadayı::KK200::nazar:
Ayyyy canım çok sevibdim inankiiii... maşallah rabbiö tamamına erdirsin inşallah .... benimde 25 şubatta transfer rahim kalınğım 9.7 mm çıktı bugun... :) dua et banada

Benim ilk muayenede 8,5 cıkmıstı bak seninkide cok güzel maşallah. Transfer e kadar gün içinde bolca nar yemiştim ben kabak cekirdeği yedim çig badem yedim. Transfer sonrası nar ı bıraktım portakal a gectim. Ama ne yiyip içtiğinden cok saglıgın bünyen düşüncelerin yumurta kaliten cok daha önemli. Stres etme desemde biliyorum olmuyor.Senin için de dualar edeceğim önce Allah'a sonra Dilek Hanım a güven. İnan o kadar ilgili idilerki her aşamada seni rahatlatan onlar olsun.aklına takılan olursa sor her zaman

Benim ilk muayenede 8,5 cıkmıstı bak seninkide cok güzel maşallah. Transfer e kadar gün içinde bolca nar yemiştim ben kabak cekirdeği yedim çig badem yedim. Transfer sonrası nar ı bıraktım portakal a gectim. Ama ne yiyip içtiğinden cok saglıgın bünyen düşüncelerin yumurta kaliten cok daha önemli. Stres etme desemde biliyorum olmuyor.Senin için de dualar edeceğim önce Allah'a sonra Dilek Hanım a güven. İnan o kadar ilgili idilerki her aşamada seni rahatlatan onlar olsun.aklına takılan olursa sor her zaman
Ayyy çokk teşekkür ederim canım... aşoro motive oldum.... narı bende tüketiyorum.... kayısı ve incir yiyorum sütle.... doktordan sonrada aldım kabak çekirdeğimi :)) inşallah bende hamiş olurım.... kan tahlilin ne kadar zamanda çıktı senin peki :)

3.gün embiriyo su idi 12.gün gidip kan verdim
Kan verene kadar belirti filan arama daha nokta kadar seyin ne belirtisi olur sakın kendini dinleme o süreçte bol dua et. Transfer ol daha teavsiyelerim olur yazarım sana.
Sabah kan verdim ögleden sonra cıktı canım. Saat 2 gibi aradı Dilek Hanım :dua:
Pozitif düşün.
Embiriyologlar ve Doktorlarımız o kadar deneyimliki önce Allah'a sonra onlara güven.

3.gün embiriyo su idi 12.gün gidip kan verdim
Kan verene kadar belirti filan arama daha nokta kadar seyin ne belirtisi olur sakın kendini dinleme o süreçte bol dua et. Transfer ol daha teavsiyelerim olur yazarım sana.
Sabah kan verdim ögleden sonra cıktı canım. Saat 2 gibi aradı Dilek Hanım :dua:
Pozitif düşün.
Embiriyologlar ve Doktorlarımız o kadar deneyimliki önce Allah'a sonra onlara güven.
Çok teşekkür ederim canım.... Allah razı olsun... evet belirti aramamak gerek... kaç milimlik şeyin ne etkisi olsun :) ben güveniyorum novafertile.... inşallah olumlu olcak... ;)

Ayyy çokk teşekkür ederim canım... aşoro motive oldum.... narı bende tüketiyorum.... kayısı ve incir yiyorum sütle.... doktordan sonrada aldım kabak çekirdeğimi :)) inşallah bende hamiş olurım.... kan tahlilin ne kadar zamanda çıktı senin peki :)
Dilek hanım kabak çekirdeği ikram etti transferden önce, hastam getirdi demişti sen mi verdin yoksa tadı damağımda kaldı :)

Canım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına

Canım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına
hayırlı olsun :-) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah..

sizin ki dondurulmuş muydu ?? yanlış mı hatırlıyorumm

Ayyy hadi maşallahhh darısı başıma inşallahh canımmm ;)

Back