Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konya Novafertil de tüp bebek yaptıranlar.
- Konu Sahibi sonikaan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?23 ocak estrafem başladı dilek hanım. 14-15 şubat transfer planlıyor. 14 şubat olsa ne güzel olur. Sevgililer gününde transferim olur.tedaviye ne zaman başlıyorsunuz ???
Canım spermi dondurabiliyorlar ama boşuna para ödemen gerekebilir. Neden böyle düşünüyırsun.hayırlısı olsun. peki dondurulmuş sprem de mi vakit alıyor... önceden sprem verilse 1 ay sonra transfer olsa olur mu acaba ??
- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
sıkıntı şu bize selçuklu tıp da eğer o gün test veremezse eşim micro tese olacak da o yüzden. bizde acaba önceden sperm versek dondursak. olası durumda micro tese olmaz diye düşündükCanım spermi dondurabiliyorlar ama boşuna para ödemen gerekebilir. Neden böyle düşünüyırsun.
- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
hayırlı olur inşallahSelam herkese dün transferim oldu. Sabır süreci başladı. Geçecek mi bakalım 12 gün.
- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
Geçer geçer inşallah benimde bu hafta transferim inşallah pazartesi günü belli olacak... sıkı sıkı tutunsun inşallah....Selam herkese dün transferim oldu. Sabır süreci başladı. Geçecek mi bakalım 12 gün.
Hayirli olsun canimsaglikla tutunur insallajSelam herkese dün transferim oldu. Sabır süreci başladı. Geçecek mi bakalım 12 gün.
- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
Ayyyy canım çok sevibdim inankiiii... maşallah rabbiö tamamına erdirsin inşallah .... benimde 25 şubatta transfer rahim kalınğım 9.7 mm çıktı bugun... :) dua et banadaprensesbuki , S sonikaan
Hamileyim kızlar ben.
Dilek Hanım ın hastası idim.
12.gün kan değerim 765
bugün 14.gün kan değerim 2374 cıktı
Darısı sizeeeee ve tüm isteyenlereeee
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Benim ilk muayenede 8,5 cıkmıstı bak seninkide cok güzel maşallah. Transfer e kadar gün içinde bolca nar yemiştim ben kabak cekirdeği yedim çig badem yedim. Transfer sonrası nar ı bıraktım portakal a gectim. Ama ne yiyip içtiğinden cok saglıgın bünyen düşüncelerin yumurta kaliten cok daha önemli. Stres etme desemde biliyorum olmuyor.Senin için de dualar edeceğim önce Allah'a sonra Dilek Hanım a güven. İnan o kadar ilgili idilerki her aşamada seni rahatlatan onlar olsun.aklına takılan olursa sor her zaman
- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
Ayyy çokk teşekkür ederim canım... aşoro motive oldum.... narı bende tüketiyorum.... kayısı ve incir yiyorum sütle.... doktordan sonrada aldım kabak çekirdeğimi :)) inşallah bende hamiş olurım.... kan tahlilin ne kadar zamanda çıktı senin peki :)Benim ilk muayenede 8,5 cıkmıstı bak seninkide cok güzel maşallah. Transfer e kadar gün içinde bolca nar yemiştim ben kabak cekirdeği yedim çig badem yedim. Transfer sonrası nar ı bıraktım portakal a gectim. Ama ne yiyip içtiğinden cok saglıgın bünyen düşüncelerin yumurta kaliten cok daha önemli. Stres etme desemde biliyorum olmuyor.Senin için de dualar edeceğim önce Allah'a sonra Dilek Hanım a güven. İnan o kadar ilgili idilerki her aşamada seni rahatlatan onlar olsun.aklına takılan olursa sor her zaman
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
3.gün embiriyo su idi 12.gün gidip kan verdim
Kan verene kadar belirti filan arama daha nokta kadar seyin ne belirtisi olur sakın kendini dinleme o süreçte bol dua et. Transfer ol daha teavsiyelerim olur yazarım sana.
Sabah kan verdim ögleden sonra cıktı canım. Saat 2 gibi aradı Dilek Hanım
Pozitif düşün.
Embiriyologlar ve Doktorlarımız o kadar deneyimliki önce Allah'a sonra onlara güven.
Kan verene kadar belirti filan arama daha nokta kadar seyin ne belirtisi olur sakın kendini dinleme o süreçte bol dua et. Transfer ol daha teavsiyelerim olur yazarım sana.
Pozitif düşün.
Embiriyologlar ve Doktorlarımız o kadar deneyimliki önce Allah'a sonra onlara güven.
- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
Çok teşekkür ederim canım.... Allah razı olsun... evet belirti aramamak gerek... kaç milimlik şeyin ne etkisi olsun :) ben güveniyorum novafertile.... inşallah olumlu olcak...3.gün embiriyo su idi 12.gün gidip kan verdim
Pozitif düşün.
Dilek hanım kabak çekirdeği ikram etti transferden önce, hastam getirdi demişti sen mi verdin yoksa tadı damağımda kaldı :)Ayyy çokk teşekkür ederim canım... aşoro motive oldum.... narı bende tüketiyorum.... kayısı ve incir yiyorum sütle.... doktordan sonrada aldım kabak çekirdeğimi :)) inşallah bende hamiş olurım.... kan tahlilin ne kadar zamanda çıktı senin peki :)
- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
Yok ben değilim canım.... ben inşallah 2 gün sonra transfer olcam sen oldunmu transferini....Dilek hanım kabak çekirdeği ikram etti transferden önce, hastam getirdi demişti sen mi verdin yoksa tadı damağımda kaldı :)
Canım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına
- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah..Canım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına
- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
sizin ki dondurulmuş muydu ?? yanlış mı hatırlıyorummCanım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına
- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
Ayyy hadi maşallahhh darısı başıma inşallahh canımmmCanım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına