- 5 Aralık 2018
- 148
- 56
- 28
- 38
umarım her şey istedğin gibi olur canım, dinlenme süresini doktor ayarlıyor öyle değil mi? minimum ne kadar bekliyorlar ki? bu arada çocuğun var mı sıkıntı neydi sizin ve doktorun kim?Merhaba canım bende novafertil hastasıyım... 6 tane embriyom donmuş beni bekliyolar... :) kimsenin ne dediğini takma... git muayeneni ol ilaçlarını dedikleri gibi kullan.... kilo almak vermek kolay yeter ki kucagımız dolsun değilmi... bebişten kilo diye kim vazgeçmiş... hatta madem birkaç ay sonra gidiceksin tedaviye yemene dikkat et verebiliyorsan ver kilo biraz... öyle başla... :)
Ever doktor muayene kan tahliliyle vucudunu rahiminin durumuna göre şu zaman diyerek ayarlıyor.... yumurta toplandıktan sonraki 2. Adette transfer hazırlıgına başlarız demişti bana ama bakalım yarın 1. Adetimin 2. Günü kontrolüm var ne dicek bilmiyorum... 28 yaşındayım 3 yıllık evliyiz çocugum yok... eşimde sayı ve hareket sorunu var... dilek hanım doktorumda....umarım her şey istedğin gibi olur canım, dinlenme süresini doktor ayarlıyor öyle değil mi? minimum ne kadar bekliyorlar ki? bu arada çocuğun var mı sıkıntı neydi sizin ve doktorun kim?
anladım tatlım hakkımızda hayırlısı artık, doktorlar aşılama düşünmeden direk tup bebek mı dedilerEver doktor muayene kan tahliliyle vucudunu rahiminin durumuna göre şu zaman diyerek ayarlıyor.... yumurta toplandıktan sonraki 2. Adette transfer hazırlıgına başlarız demişti bana ama bakalım yarın 1. Adetimin 2. Günü kontrolüm var ne dicek bilmiyorum... 28 yaşındayım 3 yıllık evliyiz çocugum yok... eşimde sayı ve hareket sorunu var... dilek hanım doktorumda....
Canım sperm sayısı çok düşük oldugu için ve benimde yumurta rezervim yaştan dolayı düşeceğinden tüp bebek dediler bizde itiraz etmedik.... 4 ay kaldı 29 olmama :) ... zaten 3 doktorda aynı şeyi dedi bizde novafertilde başladık...anladım tatlım hakkımızda hayırlısı artık, doktorlar aşılama düşünmeden direk tup bebek mı dediler
tamam tatlım umarım emeklerimiz boşa çıkmaz, aklıma bi şeyler takılırsa sorarım artıkdoktor ve tedaviyle ilgiliCanım sperm sayısı çok düşük oldugu için ve benimde yumurta rezervim yaştan dolayı düşeceğinden tüp bebek dediler bizde itiraz etmedik.... 4 ay kaldı 29 olmama :) ... zaten 3 doktorda aynı şeyi dedi bizde novafertilde başladık...
Tanin aynı benim gibi ..aynı. .benimde yumurta rezervim az.eşimin sperm sayısı az.bizde cok ta beklemeyelim dedik 1 sene denedikten sonra simdi tüp bebek yolundayiz ve sizinle aynı klinlikte. :)Canım sperm sayısı çok düşük oldugu için ve benimde yumurta rezervim yaştan dolayı düşeceğinden tüp bebek dediler bizde itiraz etmedik.... 4 ay kaldı 29 olmama :) ... zaten 3 doktorda aynı şeyi dedi bizde novafertilde başladık...
Doktorun kim canımTanin aynı benim gibi ..aynı. .benimde yumurta rezervim az.eşimin sperm sayısı az.bizde cok ta beklemeyelim dedik 1 sene denedikten sonra simdi tüp bebek yolundayiz ve sizinle aynı klinlikte. :)
Dilek HanimDoktorun kim canım
Doktorumuzda aynı.. :) sen hangi aşamadasın şuan canımTanin aynı benim gibi ..aynı. .benimde yumurta rezervim az.eşimin sperm sayısı az.bizde cok ta beklemeyelim dedik 1 sene denedikten sonra simdi tüp bebek yolundayiz ve sizinle aynı klinlikte. :)
Benim 30 kasımda yumurta toplama oldu bu ay adet görünce transfer için tedaviye başlayacağım Allah in izni ile.Doktorumuzda aynı.. :) sen hangi aşamadasın şuan canım
Ayy hadi inşallah.... benimde 28 aralık opu oldu ... şubat sonu transfer... bugun gittim... neler yaptın sen rahimi hazırlamak içinBenim 30 kasımda yumurta toplama oldu bu ay adet görünce transfer için tedaviye başlayacağım Allah in izni ile.
Ben 29 aralıktan beri lucrin kullanıyorum 10 cc dozda adetin ikinci günü gel dedi adeti bekliyorum.Valla özel birsey yapmıyorum eskiye nazaran paketli ürünleri yememeye başladım .mevsimi diye nar ayva vs meyve yiyorum .hergün bir avuç kabak çekirdeği az miktarda çiğ badem ceviz tüketmeye çalışıyorum hiii bide folik asit yazmıştı dilek hnm hergün 1 folik asit içiyorum. Sizlerin yaptığı birsey varsa bana da önerebilirsiniz.Ayy hadi inşallah.... benimde 28 aralık opu oldu ... şubat sonu transfer... bugun gittim... neler yaptın sen rahimi hazırlamak için
Bende folik asite başladım... birde 28 ocakta sizin gibi lucrine başlıcam.... nar suyu kabak çekirdeğini bikaç yerde daha duydum okudum.... bol bol vitaminli meyve sebze yicem bende .... birde grip salgını var aman dikkat edin ....Ben 29 aralıktan beri lucrin kullanıyorum 10 cc dozda adetin ikinci günü gel dedi adeti bekliyorum.Valla özel birsey yapmıyorum eskiye nazaran paketli ürünleri yememeye başladım .mevsimi diye nar ayva vs meyve yiyorum .hergün bir avuç kabak çekirdeği az miktarda çiğ badem ceviz tüketmeye çalışıyorum hiii bide folik asit yazmıştı dilek hnm hergün 1 folik asit içiyorum. Sizlerin yaptığı birsey varsa bana da önerebilirsiniz.
Grip demişken muzdaribim o konuda geceleri bir burun akıntısı bir tıkanıklık başlıyor gündüz daha iyi ama kalitesiz uyku mağduruyum 1 2 haftadır gidince dilek hanim a soracağım antibyotik yada başka bir ilaç kullanayim mi transfer e kadar sıkıntı olur mu vs.soracağım. Nar suyu değilde Nar yiyorum ben ama şu 2 gündür bıraktım hasta olamadım yaaa daha 4 5 gün geciktiBende folik asite başladım... birde 28 ocakta sizin gibi lucrine başlıcam.... nar suyu kabak çekirdeğini bikaç yerde daha duydum okudum.... bol bol vitaminli meyve sebze yicem bende .... birde grip salgını var aman dikkat edin ....
Ne zaman olacak diye düşündükçe olmuyo... inşallah olursun tez vakit canım.... konya merkezdemi oturuyorsunuz kış zamanı zor olur ilçeden gelende çok novafertileGrip demişken muzdaribim o konuda geceleri bir burun akıntısı bir tıkanıklık başlıyor gündüz daha iyi ama kalitesiz uyku mağduruyum 1 2 haftadır gidince dilek hanim a soracağım antibyotik yada başka bir ilaç kullanayim mi transfer e kadar sıkıntı olur mu vs.soracağım. Nar suyu değilde Nar yiyorum ben ama şu 2 gündür bıraktım hasta olamadım yaaa daha 4 5 gün gecikti
Sanirim düşündüğüm için olamadım her lavaboya gidince hüsranNe zaman olacak diye düşündükçe olmuyo... inşallah olursun tez vakit canım.... konya merkezdemi oturuyorsunuz kış zamanı zor olur ilçeden gelende çok novafertile
Olursun tez vakit inşallah canım... stres yapmadanda olmuyor :)Sanirim düşündüğüm için olamadım her lavaboya gidince hüsranama kısmet bakalım. Selçuklu da oturuyorum canim 3.buçuk ay oluyor Konyaya taşınali.
mrb. bende konyada oturuyorum... tüp bebek merkeziyle ilgili araştırma yapıyorummm. tüm tahlillerim devlette yaptırdım.. hepsi tamam. şuanda devlet mi yoksa konyada özele mi yaptırsam bilemedim.. bide bize rapor çıkıyor..Merhaba herkese. Tam 4 yıl olmuş vakit ne de çabuk geçiyor. çocuğum 4 yaşında ve kardeş istiyor. yine başladık tüp bebek forumlarını gezmeye.
novafertil de yeni sgk anlaşmalıymış. öyle olunca bu merkezi de düşünebilirim...Merhaba herkese. Tam 4 yıl olmuş vakit ne de çabuk geçiyor. çocuğum 4 yaşında ve kardeş istiyor. yine başladık tüp bebek forumlarını gezmeye.
Canım ilk muayene görüşme ücretsiz novafertilde... adetin 2. Günü topla olan şeylerini git görüş fiyat bilginide alırsın kafana yatarsa seçimini yaparsın... en güzeli kafa rahat oluyo gidincr... raporunu dersin ... fiyat veriyolar anındamrb. bende konyada oturuyorum... tüp bebek merkeziyle ilgili araştırma yapıyorummm. tüm tahlillerim devlette yaptırdım.. hepsi tamam. şuanda devlet mi yoksa konyada özele mi yaptırsam bilemedim.. bide bize rapor çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?