- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Bende konyaliyim ama biz hiç konyalı gibi değiliz konyanın bir ilcesindeniz bizim aile köy sülale artık ne derseniz hepsi okumuş avrupa görmüş insanlardır konyanın içinde bile böyle olduğumuz için konyalı olarak görmeyiz kendimizi onlarda bizi sevmez bide onları
Konya’ya yobaz diyenler sallamış olmuyor da bu bayan Antalya hakkında yaşadığı bir olayı anlatınca niye sallamış oluyor?Hayır siz sallamış oluyorsunuz.
Ben gulememistimAy tövbe buna nedense çol güldğm
Konya hakkında genel olarak hep tutucu bu tarz işlere aşırı aşırı ters bir yer olarak okuyordum bu yazdıklarınızı görünce beyin dalgalanması yaşadımSehrin merkezinde yerlerde telefon numaralari gordum kagitlara yazili bunlar ne dedim malum isi yapan ablalar hep oraya numara yazar atarmis malum isin musterisi amcalar da oradan bulurmuş kadinlari ben sok tabi sonra bir de dk basi elimize tutusturulan masaj salonu kartvizitleri ben saf tabi ne çok masaj salonu varmis diye dusunuyorum meger onlar masaj salonu degilmis
Kac yillik konyaliyim hic bu dediklerinizi yasamadim.ne kadar abartmayi seviyorsunuz.konyanin adi cikmis iyiki.Ben bir günlüğüne gezmeye gittim. Şehri turladık. Yemege gittiğimiz yerde tek göz tuvalet vardı. Kadın da erkek de orayı kullanıyordu. Tuvalet kagıdı ve kagıt havlu cogu yerde yoktu. Daha lüks bir yere gittik. Orada da bıcagı istedik orada da tuvalette kagıt yoktu. Mekanlar yag kokuyordu. Alaattin tepesine gittik bekle bekle kimse gelip bakmadı. Cogu yerde hesap kasada ödeniyor.
Hediyelik esya almaya girdiğimiz dükkandakiler küfürlü kavgaya tutustu. İçeride biz varız sokakta bagrısıyorlar ama ne küfürler. Yolda gördüğüm lise formalı çocuklar da bağıra bağıra küfrederek konuşuyorlardı. Duyduğum cümlelerin yarısı a ile basayım yım d iye biten küfürdü. İnanın şoke oldum bu nasıl insanlar bu nasıl bir görgü. Bir tek otelde rahat ettim o da Konya İn yerel bir oteli değildi. Hiç kibar beyefendi esnaf görmedim. Vardır elbette ama girdiğim çıktığım 20 30 yerin hepsi birbirinden berbattı.
Konya icin bazi seylerin genetik oldugunu bile dusunuyorum demek ki sizin baskin genler konyali degilBende konyaliyim ama biz hiç konyalı gibi değiliz konyanın bir ilcesindeniz bizim aile köy sülale artık ne derseniz hepsi okumuş avrupa görmüş insanlardır konyanın içinde bile böyle olduğumuz için konyalı olarak görmeyiz kendimizi onlarda bizi sevmez bide onları
Tekirdag'dan Konya'ya.Arkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyıminsanları genel olarak nasıl Konya nın ( Tekirdağlıyım bu arada kızlar çocukluk arkadaşımla taşınacağız 2 bekar kız yaşayacağız )
Yapma gözünü seveyim senin yorumlarını severim sen hoşgörülü bir üyesin sevgi dolusun
Ankara'da da tonla rastlıyorum ben buna, neden Konya'ya özgü gibi anlatıyorsunuz:)Sehrin merkezinde yerlerde telefon numaralari gordum kagitlara yazili bunlar ne dedim malum isi yapan ablalar hep oraya numara yazar atarmis malum isin musterisi amcalar da oradan bulurmuş kadinlari ben sok tabi sonra bir de dk basi elimize tutusturulan masaj salonu kartvizitleri ben saf tabi ne çok masaj salonu varmis diye dusunuyorum meger onlar masaj salonu degilmis
Konya’ya yobaz diyenler sallamış olmuyor da bu bayan Antalya hakkında yaşadığı bir olayı anlatınca niye sallamış oluyor?
konya mezunu bi kayseriliyim medeni denilen yerlerdeki yasadigin sikintiyi yobaz diye nitelendirdin bu sehirlerde gormezsin boyle insanlar onyargilarinda bogulsun ne diyim lince degmezŞimdi linci yiyeceğim ama ben de aynını Konya-Karaman-Kayseri 3lüsü için düşünüyorum ... varyemezlik, tefecilik, zina, yobazlık her şey vr adeta İçanadolu Şeytan Üçgeni
Allah derler Allahin yasakladigi her seyi yaparlar ama gizliKonya hakkında genel olarak hep tutucu bu tarz işlere aşırı aşırı ters bir yer olarak okuyordum bu yazdıklarınızı görünce beyin dalgalanması yaşadım
Konyada okudum okadar güzel bir şehir kiArkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyıminsanları genel olarak nasıl Konya nın ( Tekirdağlıyım bu arada kızlar çocukluk arkadaşımla taşınacağız 2 bekar kız yaşayacağız )
Cunku ben bunu konya da gordumAnkara'da da tonla rastlıyorum ben buna, neden Konya'ya özgü gibi anlatıyorsunuz:)
Abartı mıKac yillik konyaliyim hic bu dediklerinizi yasamadim.ne kadar abartmayi seviyorsunuz.konyanin adi cikmis iyiki.
Şimdi linci yiyeceğim ama ben de aynını Konya-Karaman-Kayseri 3lüsü için düşünüyorum ... varyemezlik, tefecilik, zina, yobazlık her şey vr adeta İçanadolu Şeytan Üçgeni
Aynen bende onu yazacaktim uzaktan takip ediyorum yazilarini nasil bu kadar nefret ve hakaret icerikli yorum yapabildi sastimYapma gözünü seveyim senin yorumlarını severim sen hoşgörülü bir üyesin sevgi dolusun
Kadın basbaya yaşadığını anlatmış yalan söyleyecek değil burda.Onu Konya'ya yobaz diyenlere sorun; benim memleketim, yaşıyorum, yerlisiyim, ne-nedir biliyorum.
Buranın yarısı Süleymancı'dır, bir o kadar da doğu illerinden göç almıştır zaten, kalkıp da "Aaa tesettür aaaa vaa" diye bakmazlar. Yani sallamış oluyor arkadaş antiörnek vereceğim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?