- 23 Ağustos 2012
- 50.942
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.061
- 898
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Ben kısa kollu tişört giydim, rahatça gezdim. Bu madde doğru değil. Kaç yılında gittin acaba çok mu oldu..
Herhangi bir şehire salladıgımda elime ne geçebilir ki, ki ben Konya merkez de bile degilimHayır siz sallamış oluyorsunuz.
Ben bir günlüğüne gezmeye gittim. Şehri turladı. Yemege gittiğimiz yerde tek göz tuvalet vardı. Kadın da erkek de orayı kullanıyordu. Tuvalet kagıdı ve kagıt havlu cogu yerde yoktu. Daha lüks bir yere gittik. Orada da bıcagı istedik orada da tuvalette kagıt yoktu. Mekanlar yag kokuyordu. Alaattin tepesine gittik bekle bekle kimse gelip bakmadı. Cogu yerde hesap kasada ödeniyor.
Hediyelik esya almaya girdiğimiz dükkanda kiler küfürlü kavgaya tutustu. İçeride biz varız sokakta bagrısıyorlar ama ne küfürler. Yolda gördüğüm lise formalı çocuklar da bahıra bahıra küfrederek konuşuyorlardı. Duyduğum cümlelerin yarısı a ile basayım yım d iye biten küfğrdü. İnanın şoke oldum bu nasıl insanlar bu nasıl bir görgü. Bir tek otelde rahat ettim o da Konya İn yerel bir oteli değildi. Hiç kibar beyefendi esnaf görmedim. Vardır elbette ama girdiğim çıktığım 20 30 yerin hepsi birbirinden berbattı.
Aynı şeyi Ayvalık ta yaşadım. Garip garip bakanlar, yanımdan geçerken cık cık cık yapanlar... Halbuki ben açık biri görünce böyle davranmıyorum.Tesettürlüyüm alanyaya gittim ucube görmüş gibi Baktılar bu durumda alanyalılar da mı yobaz oluyor
4 yıl Konya'da kaldım saydıklarınızın birini bile yaşamadım baya şanssızlık yaşamıssiniz hem de bir gündeBen bir günlüğüne gezmeye gittim. Şehri turladı. Yemege gittiğimiz yerde tek göz tuvalet vardı. Kadın da erkek de orayı kullanıyordu. Tuvalet kagıdı ve kagıt havlu cogu yerde yoktu. Daha lüks bir yere gittik. Orada da bıcagı istedik orada da tuvalette kagıt yoktu. Mekanlar yag kokuyordu. Alaattin tepesine gittik bekle bekle kimse gelip bakmadı. Cogu yerde hesap kasada ödeniyor.
Hediyelik esya almaya girdiğimiz dükkanda kiler küfürlü kavgaya tutustu. İçeride biz varız sokakta bagrısıyorlar ama ne küfürler. Yolda gördüğüm lise formalı çocuklar da bahıra bahıra küfrederek konuşuyorlardı. Duyduğum cümlelerin yarısı a ile basayım yım d iye biten küfğrdü. İnanın şoke oldum bu nasıl insanlar bu nasıl bir görgü. Bir tek otelde rahat ettim o da Konya İn yerel bir oteli değildi. Hiç kibar beyefendi esnaf görmedim. Vardır elbette ama girdiğim çıktığım 20 30 yerin hepsi birbirinden berbattı.
İşiniz zor zamanla alışır sinizSelçuklu ya taşınacağız doğma büyüme Tekirdağlıyız diyim gerisini siz anlanyın
3 şehir sanki diğer şehirlere oranla çok çok daha muhafazakar sanki amaŞimdi linci yiyeceğim ama ben de aynını Konya-Karaman-Kayseri 3lüsü için düşünüyorum ... varyemezlik, tefecilik, zina, yobazlık her şey vr adeta İçanadolu Şeytan Üçgeni
Allah derler ama Allahin yasakladigi her seyi yaparlar.Zinanin baskenti Konyadir benim gozumdeDahası ne acaba çok merak ettim
Ben gideli 3-4 yıl oldu gelişmiş demek ki iki yılda6yıl oldu galiba kız
Herhangi bir şehire salladıgımda elime ne geçebilir ki, ki ben Konya merkez de bile degilim
Kayseri otogarda sevgilimle el ele tutuşmuştuk, teyzenin biri bize hesap sormuştu evli misiniz diye. Sinirden ne dediğimi bile hatırlamıyorumŞimdi linci yiyeceğim ama ben de aynını Konya-Karaman-Kayseri 3lüsü için düşünüyorum ... varyemezlik, tefecilik, zina, yobazlık her şey vr adeta İçanadolu Şeytan Üçgeni
Malesef keşke kimse kimseye bu şekilde bakmasaAynı şeyi Ayvalık ta yaşadım. Garip garip bakanlar, yanımdan geçerken cık cık cık yapanlar... Halbuki ben açık biri görünce böyle davranmıyorum.
Velhasıl insanlar alışmadıkları, farklı gördükleri şeye bakıyorlar hatta bazıları abartıp kötü kötü bakıyor
Çok teşekkür ederiimİlk gorev yerim Konya'nın bir ilçesiydi.Sıkıldıkça Konya merkeze giderdik arkadaslarla.Ben sevmistim oraları.Tepede kahve icerdik,gezerdik vs mutluydum. Yalniz cok soğuktu Erzurum'a kafa tutrugu olurdu bazen.Konya merkez bence güzel ama Selcuklu nasildir tabii bilemedim simdi.SAnki merkeze cok yakin gibi hatirliyorum dediginiz yeri.Merkeze yakınsa bence sevme ihtimaliniz var Konya'yı.Hayirli olsun.Sevince her yer guzeldir felsefem yazdirdi bana bunlari bu arada belirteyim:)
Kayseri otogarda sevgilimle el ele tutuşmuştuk, teyzenin biri bize hesap sormuştu evli misiniz diye. Sinirden ne dediğimi bile hatırlamıyorum
Konya o islerin baskenti benim gozumdeŞimdi linci yiyeceğim ama ben de aynını Konya-Karaman-Kayseri 3lüsü için düşünüyorum ... varyemezlik, tefecilik, zina, yobazlık her şey vr adeta İçanadolu Şeytan Üçgeni
Hiç doğru değil hemde askılı bile giyeriz hemdeBen kısa kollu tişört giydim, rahatça gezdim. Bu madde doğru değil. Kaç yılında gittin acaba çok mu oldu..
İşte genelleme yapmayalım ozaman nasıl ki siz benim rastgeldigim insanlar gibi degilseniz Konyadaki herkeste sandığınız gibi degildir, polemiğe girip ban yemek istemiyorum dua grubundayım, size iyi akşamlar dilerimBilemem ne geçtiğini, Alanya'da yaşamasam :)) Sallamayın öyle denk gele.
Yok yok ağlamazsınızSelçukluda ev tutacağızİnşAllah şaşkınlıktan ağlamam
Haklısınız iç anadolu zina yobaz ama ege akdeniz ilerici görmüş geçirmişdir. Hiççç karışmazlar çünkü zinanın alası oralarda var. Ama onlar size zina degil özgürlüktür. Ama iç anadoludaki zinadır. Çokkk haklısınızŞimdi linci yiyeceğim ama ben de aynını Konya-Karaman-Kayseri 3lüsü için düşünüyorum ... varyemezlik, tefecilik, zina, yobazlık her şey vr adeta İçanadolu Şeytan Üçgeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?