- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Allahü ekber diyerek başlıyorum o zaman. Öncelikle söylemeliyim ki baba tarafım da o civardaki başka bir ilden. Ben de Konya'ya dedemin miras işlerine sebep gittim.
1. Bu kadar sofu insan ancak Mekke'de falan bir arada olur, sokakta çarşaflı kadın, cübbeli erkek sayısı çok fazla.
2. Rahatsız edici insanlar değiller yani cübbeli sarıklı bir amca yazlık kıyafetli kadın görse gözlerini dikip bakmaz diyorum
3. Öte yandan burda kısa kollu veya askılı tişört giyip sokağa çıkamazsınız bence
4. Her muhafazakar görünen şehir gibi burda da tonla acaiplik var, Konya da şehvet ve zinanın başkentlerinden biri diyebilirimGittiğimde tanıştığım bir devlet görevlisinin, bir de emniyet mensubunun söylediklerine göre erkekler muhafazakar görünüyor amma varlıklı olanlar mutlaka kapama tutuyor, imam nikahı yapıyor.
Tesettürlüyüm alanyaya gittim ucube görmüş gibi Baktılar bu durumda alanyalılar da mı yobaz oluyor
Canım etli ekmeyimiz olsa da yesekAllahü ekber diyerek başlıyorum o zaman. Öncelikle söylemeliyim ki baba tarafım da o civardaki başka bir ilden. Ben de Konya'ya dedemin miras işlerine sebep gittim.
1. Bu kadar sofu insan ancak Mekke'de falan bir arada olur, sokakta çarşaflı kadın, cübbeli erkek sayısı çok fazla.
2. Rahatsız edici insanlar değiller yani cübbeli sarıklı bir amca yazlık kıyafetli kadın görse gözlerini dikip bakmaz diyorum
3. Öte yandan burda kısa kollu veya askılı tişört giyip sokağa çıkamazsınız bence
4. Her muhafazakar görünen şehir gibi burda da tonla acaiplik var, Konya da şehvet ve zinanın başkentlerinden biri diyebilirimGittiğimde tanıştığım bir devlet görevlisinin, bir de emniyet mensubunun söylediklerine göre erkekler muhafazakar görünüyor amma varlıklı olanlar mutlaka kapama tutuyor, imam nikahı yapıyor.
5. Yiyecekler çok şahane ve inanılmaz uygun fiyatlıydı ben gittiğimde. 3 kişi etli ekmek yemeye gittik o kadar çok pide getirdiler ki sayamadık ve Ankaranın 4te 1i para ödedik abartısız. Her şey çok lezzetliydi
Okadar korkacagınız bir durum yok cok eskiden böyleydi artık insanlar daha kendi halindeBiraz zorlanacağım gibi gözüküyor yani ben hep rahat yaşadım kimse bana karışmadı istediğimi giydim arkadaşlarımla istediğim yerlere gittim ailem güvendiği için asla laf etmezlerdi umarım zorluk yaşamam
Gitmeme şansın yok muBiraz zorlanacağım gibi gözüküyor yani ben hep rahat yaşadım kimse bana karışmadı istediğimi giydim arkadaşlarımla istediğim yerlere gittim ailem güvendiği için asla laf etmezlerdi umarım zorluk yaşamam
Ben kısa kollu tişört giydim, rahatça gezdim. Bu madde doğru değil. Kaç yılında gittin acaba çok mu oldu..3. Öte yandan burda kısa kollu veya askılı tişört giyip sokağa çıkamazsınız bence
AbovvLinc yemeyelim diye susuyorum.Soyle bir detay verebilirim kizim var bebek daha oglum da ayni sekilde ileride Konyali bir arkadaslari sevgilileri vs olursa bu o kisi icin eksi point
Hemşehriyiz o zamanSelçuklu ya taşınacağız doğma büyüme Tekirdağlıyız diyim gerisini siz anlanyın
Biraz zorlanacağım gibi gözüküyor yani ben hep rahat yaşadım kimse bana karışmadı istediğimi giydim arkadaşlarımla istediğim yerlere gittim ailem güvendiği için asla laf etmezlerdi umarım zorluk yaşamam
keske sadece yobaz olsa der tum linclere gogus gererimYobaz der dayagimi yer, cilemi cekerim
Selçukluda ev tutacağızÜniversitemi Konya'da okudum başlarda o kadar önyargılıydım ki ama düşündüğüm kadar zor olmadı evet kılık kıyafet olarak çok açık giymemelisin özellikle Karatay taraflarında veya çarşıda. Meram yakada daha elit insanlar var rahattır. Üniversiteye yakın yerlerde de rahat edersiniz nerede oturacaksınız bilemiyorum ama genel olarak böyle. İlk gittiğim zamanlar baya ağlamıştım buranın insanlarına nasıl alışacağım diye mezun olacağım sene bu sefer gitmek istemiyorum diye ağlamıştım öyle değişik bir şehir
Ayıp etmişler tabi, ülkemizde tesettürlü tonla insan var göz dikip bakmak da saçmalık
Eurocuklar bırakacak Rus olmadığınız içindir belki de
Bilmiyorum belkide ama gerçekten cok rahatsız edici bir durumdu benim içinAyıp etmişler tabi, ülkemizde tesettürlü tonla insan var göz dikip bakmak da saçmalık
Eurocuklar bırakacak Rus olmadığınız içindir belki de
Maalesef yok zaten Ben Antalya istiyordum ama Konya nasipmişGitmeme şansın yok mu
Tesettürlüyüm alanyaya gittim ucube görmüş gibi Baktılar bu durumda alanyalılar da mı yobaz oluyor
Linc yemeyelim diye susuyorum.Soyle bir detay verebilirim kizim var bebek daha oglum da ayni sekilde ileride Konyali bir arkadaslari sevgilileri vs olursa bu o kisi icin eksi point
Hatta bazen ic sesimi kizimi konyaliya vermem konyali gelin de istemem derken buluyorum ama korkuyorum burnumda biter diye
Dahası ne acaba çok merak ettimkeske sadece yobaz olsa der tum linclere gogus gererim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?