Konya nasıl bir şehir ?

Mithat geçen koronadan öldü ya inşallah ustalarını iyi yetiştirmiştir. Zaten hep tok satıcıydı, öğleden sonra gidince tirit bitti yok diye geri çevirirlerdi.
İnanmıyorum çok çok üzüldüm harika bir yer çok güzel bir lezzetti. Evet kaç kere kapısından döndük daha saat 14 te tiriti bitirmiş oluyordu umarım arkadan gelenler de devam ettirir ustaları gibi...

İnanmıyorum çok çok üzüldüm harika bir yer çok güzel bir lezzetti. Evet kaç kere kapısından döndük daha saat 14 te tiriti bitirmiş oluyordu umarım arkadan gelenler de devam ettirir ustaları gibi...
Ben de üzülmüştüm duyunca konya dışında da yemek meraklıları arasında bilinen biriydi, mekanı cennet olsun inşallah

24 sayfa ne yazdınız acaba memleketimle ilgili? Tek tek nasil okuyacam simdi hepsini. Vakit az, kıymetli:)
Konu sahibi, cevabinizi aldiniz mi bilmiyorum ama özellikle sormak istediğiniz bir konu varsa buradan ya da mesajla sorabilirsiniz. :)

Hiç okuma canım canın sıkılır bak burada tanıdığım iyi bir Konyalı daha o da sensin kötü yorum yapanlara gelsin

Mithat geçen koronadan öldü ya inşallah ustalarını iyi yetiştirmiştir. Zaten hep tok satıcıydı, öğleden sonra gidince tirit bitti yok diye geri çevirirlerdi.
Deme yaa, daha ben yiyemediydim... Allah rahmet etsin. Dükkan devam ederse gideriz umarim kısmet olur da.

Deme yaa, daha ben yiyemediydim... Allah rahmet etsin. Dükkan devam ederse gideriz umarim kısmet olur da.
Birkaç gün önce önünden geçtim yanlış görmediysem tadilat gibi bişey vardı, zaten oraları komple dönüştürüyolar. Herhalde pandemide aradan çıksın dedi tiritçi de, devam ediyodur yani dükkan.

Ayrıca madem Konya yobaz bir şehir değil, öyleyse neden çoğu marketinde içki reyonu yok? İsteyen içer, isteyen içmez kimene?
Market sahipleri ickiden para kazanmak istemiyordur belki. Din ve dünya görüşüdür belki.
Yoksa tekel bufeleri, bayileri var icki satan.
Bir de Migros ve Carrefour'da icki satiliyor. Carrefour 1 tane, Migros 3-4 tane var sanırım.

Taşındığınız zaman kendi alıştığınız gibi giyinip yaşamaya devam edersiniz.
Konya cok degisti. Üniversite öğrencileri sayesinde tesettürlü olmayanlara göz ve gönül aşinalığı olustu. Rahat edersiniz korkmayin.
İlk gördüğünde meraktan dik dik bakan tiplee her sehirde mevcut İstanbul'da bile. Yaşamayı düşündüğünüz Bosna Hersek Mah. universite bölgesi. Oturanlarin yarısı öğrenci yarışı emekli yaşlı kesim. Pandemi sebebiyle yaşlıları da fazla gormezsiniz belki. Rahat yasarsiniz. İsteyen istedigini giyiyor, bakan illa ki olur da laf eden olursa karşılığını verin, çekinmeyin.
Yeni hayatinizda huzur ve kolaylik dilerim.

.

.

.

Tekirdag'dan Konya'ya. Çok zorunlu değilse taşınmayın bence. Akşam sekizden sonra kadın görülmezdi sokaklarda bir vakitler, çok değişmemiştir diye düşünüyorum.

Cok degisti inanın:)
Ama arkadasin tasinacagi mahallede gece 2'de biter hayat, herkes sokakta gezer kadin erkek :)

Yardımcı olmak adına şunu yazayım: Alkollü mekânlar Otogar'in karsisinda (kendi çaplarında gece kulübü, müzikli eglence mekani), bazı otellerin icindeki barlarda, diskolarda var. Bosna'da Grand Hotel var, orda mutlaka faaliyet olur, konser, eğlence sık düzenlenir. Fiyat ve ortam durumunu bilmiyorum, arkadaş arastirip deneyebilir.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…