- 20 Eylül 2013
- 7.528
- 16.387
- 448
- 41
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Muhafazakar diye bu tarz şeyler olmayacak mı sandınızkutsanmış şehir değil ya ayyasi da var genelevde çalışanı da.
Benim adaşlar çok burada
Valla farketmedim bile. Profiller de çok benziyorBenim adaşlar çok burada
yobazlıkla içki reyonu arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlamadım ama içki (alkol) dinen satması da yasak olduğu için olmalı değil mi ?Ayrıca madem Konya yobaz bir şehir değil, öyleyse neden çoğu marketinde içki reyonu yok? İsteyen içer, isteyen içmez kimene?
üniversite ilk açıldığı yıllar batılı şehirlerden gelip ailesinden uzaklaştığı için aşırı derecede açılıp saçılan kızlara kızlı erkekli çok samimi olanlara halk iyi niyetten tepki gösterdiği için böyle deniyor mesela yaşlı teyzeler kızım böyle açık giyersen cehennemde yanarsın dermiş mesela onun açısından o kıza iyilik yapıyor ama zamanla tabi insanlar bilmediği için değil tercihi olduğu için açılıp saçıldığını anlayınca ses etmeyi kesmiştir mesele bu. tabi böyle açıklık saçıklık görmemiş erkeklerin ahlaksızlarıda da aa bunlar bu kadar açılıp saçıldığı için heralde malüm yolun yolcusu diyerek kötü yaklaşmış olabilir ama artık herkes neyin ne olduğunu bildiği bir zamanda yaşıyor..Konyalı değilim ama Konya da gezmişliğim var o da bir hafta.. Valla ben hiç rastlamadım öyle açık diye kadınlara tuhaf bakan laf sallayan falan ama bilemiyorum tabi ben gördüğüm kadarını söylüyorum..
Orada açık gezemezsin, onu giyemezsin bunu giyemezsin diyenler olmuş.. Anlam veremedim pek hangi devirdeyiz artık.. Neden giyemez mesela dövecek ya da sövecekler mi konyalılar..Yaa açık insanlara laf eden gerzeklerde, tesettürlüye laf atan gerzeklerde eskide kaldı bence.. Var tabi arada çıkar ama eskiye nazaran daha az bu Türkiyede böyle artık..
Bir de yorumlarda "elit kesim, modern kesim" gibi kelimeler tesettürsüz kesim için kullanılırken yobaz gibi kelimeler de tesettürlü kesim için kullanılmış..Yahu siz hangi kafaları yaşıyorsunuz?? Yobazlık nedir, modernlik nedir, elitlik bilmem nelik nedir kıstasınız ne?? Şaka gibi yorumlar.. Şuraya bayılıp düşeceğim artıkBırakalım bu işleri artık milletin başına attığı ya da atmadığı örtüyle karar verilecek şeyler değil bunlar..
Benim Konya da bir işim yoküniversite ilk açıldığı yıllar batılı şehirlerden gelip ailesinden uzaklaştığı için aşırı derecede açılıp saçılan kızlara kızlı erkekli çok samimi olanlara halk iyi niyetten tepki gösterdiği için böyle deniyor mesela yaşlı teyzeler kızım böyle açık giyersen cehennemde yanarsın dermiş mesela onun açısından o kıza iyilik yapıyor ama zamanla tabi insanlar bilmediği için değil tercihi olduğu için açılıp saçıldığını anlayınca ses etmeyi kesmiştir mesele bu. tabi böyle açıklık saçıklık görmemiş erkeklerin ahlaksızlarıda da aa bunlar bu kadar açılıp saçıldığı için heralde malüm yolun yolcusu diyerek kötü yaklaşmış olabilir ama artık herkes neyin ne olduğunu bildiği bir zamanda yaşıyor..
peki ne işiniz var konyada öğrenebilirmiyiz
sizin mesajınızı devam ettirmek istedim :)Benim Konya da bir işim yokKonu sahibi ben değilim canım..
Ayyy ben anlayamamışımsizin mesajınızı devam ettirmek istedim :)
boşluk bırakıp diğer arkadaşa sordum "peki ne işiniz var konyada öğrenebilirmiyiz" diye :) yani ne amacla geliyor ona göre daha iyi yardımcı olmak için yeni mesaj atsam daha iyi olurmuş :)
Burası Türkiye Cumhuriyeti hanımefendi. Ne alaka niye dine göre hareket edilsin, şeriatla mı yönetiliyoruz?yobazlıkla içki reyonu arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlamadım ama içki (alkol) dinen satması da yasak olduğu için olmalı değil mi ?
Burası Türkiye Cumhuriyeti hanımefendi. Ne alaka niye dine göre hareket edilsin, şeriatla mı yönetiliyoruz?
Tabi ki var. Aydın, Çanakkale, Eskişehir, Manisa, Muğla gibi şehirlerin hepsi anadolu şehri ve bu saydıklarımın hepsine gitmiş biri olarak buralarda her istediğinizi giyebileceğinizi söyleyeyebilirim. Daha da vardır böyle anadolu şehirleri ama ben sadece gidip gördüklerimi yazdım.anadolu’da mini giyebildiğimiz bir şehir var mı?
Tabi ki var. Aydın, Çanakkale, Eskişehir, Manisa, Muğla gibi şehirlerin hepsi anadolu şehri ve bu saydıklarımın hepsine gitmiş biri olarak buralarda her istediğinizi giyebileceğinizi söyleyeyebilirim. Daha da vardır böyle anadolu şehirleri ama ben sadece gidip gördüklerimi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?