Muhafazakar kelimesine kimsenin takıldığını sanmıyorum. Konya muhafazakar bir şehirdir, dini bütün ve bunu dolu dolu yaşayan bir şehirdir, Cuma namazına giderken hiç bir esnafın acaba hırsızlık olur mu diye düşünmeden kepeneklerini kapatmadığı bir şehirdir. Teyzelerin çocukları kuzum diye sevdiği bir şehirdir. Trafik kurallarının en iyi işlediği şehirdir, Türkiye'de trafikte göbekte kimin önceliği olduğunu bilen KADIN sürücülerin olduğu tek şehirdir. Erkeklerin eşlerine avrad değil HAN'IM dedikleri şehirdir. Bu saydıklarımda rahatsız ediyorsa size söyleyecek sözüm yok.
Ben en azından doğruya doğru derim ama zinanın başkenti demek ne demektir ?
Mevlana, Şems-i Tebrizi gibi büyük düşünürlerin yaşadığı şehre, Anadolu Selçuklu'ya başkent olmuş bir şehre sen nasıl zinanın başkenti dersin?
Ağzından çıkanı kulağın duyacak, Konya'yı bırakın bir kenara hiç bir bölge için böyle bir terbiyesizliğe izin vermedik.
Benim tepkim bunadır. Açın ilk sayfaları okuyun, neler yazılmış. Yazılanlar yenilir yutulur cinsten değil. Yani tepkiler size değil sayın
@Oliviaa