Ederim canım amin inşallahAmin canım inşallah . Ben gene de konuda açtım belki daha iyisi vardır belki yardımcı olacak biri çıkar dşye . deneyimleyeceğim . eğer rengin hanımdan memnun kalırsan bizide haberdar olur mu . Allah yardımcımız olsun .
Hayırlısı olsun inşallah cnm tüp bebek aşamaları nasıl neler yapılıyor hiç bilmiyorum kusura bakma merak ettim. Bide ücreti ne kadarGünaydın kızlar bende dün tüp bebek tedavisine başladım.ilk tüp bebeğide orada denemiştik.novafertil.ben buradan çok memnunum.dün ilk iğnemi yaptım bakalım inş.bu sefer yüzümüz güler.
İnşallah canım cektigine değer durumdan haberdar et olur mu. Hakkında hayırlısı olsunSağol canım.hastane 4900 alıyor.ilaçlar şimdilik 2000 civarı tuttu ama devamı geliyor.bugün mesela iğnelere başka bir iğne daha eklendi.şuan iğneler ve vitamin hapıyla devam ediyorum.kalça göbek ve kol iğneleri.belirli günlerde dr çağırıyor yumurta takibi için.şimdilik bu.inş.sonu hayırlı olur.
Bende tam Ali acara gitmeyi düşünüyordum çevremde memnun kalan çok vardı ama. Siz kaç senesinde gitmiştiniz acabaHanımlar bende pcos hastasıydım ali acar a gittim iki kez beklenilen sıra ödenen para randevu alma zorluğundan bahsetmiyorum bile iğrenç bir muayenehane ve muayene sistemi var anlatsam mideniz bulanır eşyaların eskiliği falan artık ötede dursun. Bana senin tüp bebek dışında bebeğin olmaz dedi 18 mart tı hiç unutmuyorum dünyam başıma yıkılmıştı neyse o ara kilo verdim 10 kilo falan Ramazan bayram tatil derken ağıstos ayını bulduk herkes tabi o arada çocuk soruyor berbat geçiyor günlerim sürekli ağlıyorum falan neyse eşim de kafam dağılsın diye tekrar tatile çıkardı sağolsun ordan dönünce tüp bebeğe başlayacaktık hep kafamda tedavi düşüncesi olunca rahattım neyse döndük hasta olmam gerekiyordu nasıl belim ağrıyor karnım falan günde 2 şer ağrı kesici alıyorum neyse günüm geldi adet olmadım herhalde hava değişimi deyip 3-4 gün bekledim hamile olmayı aklımdan bile geçirmedim yine de test vardı evde sürekli yaptığım için stok vaziyetteydi Bi yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi dünyalar benim oldu neyse konu çok uzadı ümitsiz olmayın her doktora da güvenmeyin ben Hikmet Karabacak a hamilelikten sonra gittim çok memnun kaldım normal Doğum tek dikişle Doğumum bitti sağolsun işinin ehli müthiş bilgili. Tavsiye ederim sadece bazı tavırları fazla rahat ben de çok panik olunca ara ara dalga geçiyordu o dA benim sinirlerimi bozuyordu beni takmıyor deyip başka doktorlara da gittim ama doğumum dA ki telkinler ve profesyonelliğiyle çok rahattım şükürler olsun
2015 yılının mart ayında gittim ağustosunda hamile kalıp mayıs 2016 da Doğum yaptımBende tam Ali acara gitmeyi düşünüyordum çevremde memnun kalan çok vardı ama. Siz kaç senesinde gitmiştiniz acaba
Metin Çapar da bilgili bir doktor yalnız ücret konusunda biraz abartı rakamlar veriyor eltimin hamileyken ikili testinde sorun çıktı değer fazla göründü bu dA çocukta bir durum varmı yok mu öğrenmek için bu adama gitti amniyosentez önermiş burda yaptırırsan atıyorum 3 bin özel muayenehaneme gelirsen orda indirim yaparım falan demiş biraz paracı diyorlar onun içinmehmet çolakoğlu ve metin çapar hakkında biliyor musunuz kızlar? ben istanbulda tüpbebek yaptırıcam yalnız yumurta takibine bu doktorlarda biri yapabilir mi tavsiyeniz nedir?
Bence sakın gitme. Yıllarca ben de gittim. Başka doktorlar tüp bebek dedikçe hikmet hoca hiç tüp bebek demedi ısrarla da gittim şimdi ilk tüp bebek denememde başarıya ulaştım. Hikmet hoca bir kere çok aşırı kalabalık saatlerce sıra bekliyorsun gittiğinde sen içerideyken hasta giriyor falan.Konya'da yaşayıp Hikmet karabacaga muayene olan var mı? varsa nasıl birisi tedavimi hikmet beyde olmaya karar verdim 2 yıldır bebek sahibi olamadim. Pko ve yumurta tembelligi var 4 kez çatlatma iğnesi oldum. İlk ignemde kimyasal gebelik oldu halada hamile kalamadim iyi bir doktora çok ihtiyacım var. Tedavilerimide hospitalde Aysel kamere oldum değiştirmek durumundayim kendisi çok iyi güler yüzlü ama dalında daha iyi bir doktor arayisindayim lütfen onerirseniz mutlu olurum teşekkürler.
Ben şuan 3 aydır hikmet karabacaga gidiyorum. 6. Aydayım hala cinsiyetini net öğrenemedim. Bu doktor ve hastanesi olan özel selçuklu hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz yeni paylaşım yokmu acaba
Bende Özel Selçukluya gidiyorum Aysel Kamere Hikmet Karabacak hakkında pek bilgim yok bi arkadaşım ona gidiyor ve çok yoğun olduğunu söylüyor ben 2-3 haftada kontrole gidiyorum arkadaşım 4-5 haftada ben kendi doktorumdan çok memnunum hastaneye gelince aşırı ücret almıyor bazı hastaneler kan tahlilinden nstden herşeyden para alıyor bakalım doğumumu orda yapacağım
Tek kişilik oda 100 tl iki kişilik 50 tl doğumda 1400 tl civarıHastane uygun bencede. Şuana kadar bende sadece hikmet karabacak adını duydum herkes onu tavsiye ettiği için. Ama hastanede doğum hakkında bilgim yok. Doktorum.giriyormu bilmiyorum. Özel oda varmı ücretleri hızmetleri varmı . Burda yakın zamanda doğum yapmış birisi yazsa keske
Hikmet Karabacak zaten eylülde medicanaya geçecekmişHastane uygun bencede. Şuana kadar bende sadece hikmet karabacak adını duydum herkes onu tavsiye ettiği için. Ama hastanede doğum hakkında bilgim yok. Doktorum.giriyormu bilmiyorum. Özel oda varmı ücretleri hızmetleri varmı . Burda yakın zamanda doğum yapmış birisi yazsa keske
Hikmet Karabacak zaten eylülde medicanaya geçecekmiş
Tek kişilik oda 100 tl iki kişilik 50 tl doğumda 1400 tl civarı
Ben böyle duydum medicana hakkındada pek bi fikrim yokInanıyorum şok oldum şuan. Kesin bilgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?