- 11 Eylül 2024
- 223
- 44
- 13
iyi yapmışsınız güzel sonuçlarınızı bekliyoruzAmiin insallah ben yinede ne olur ne olmaz diye değerlendirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsınız güzel sonuçlarınızı bekliyoruzAmiin insallah ben yinede ne olur ne olmaz diye değerlendirdim
Ayyy insalllah hepimizin de Allah'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı vaktinde doğan evlatlar nasip etsin inşallahiyi yapmışsınız güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
inşallahAyyy insalllah hepimizin de Allah'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı vaktinde doğan evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Ay benimde adete 5 gün var acaba ovülasyon yapsam mı yarın inşallah sizde hamiişsinizdir belirti varmı :)benim de reglime 5 gün var ovülasyon testim bu şekilde, inşallah güzel haberler alırız ikimizde![]()
Ayyy inşallah pozitiftir ya inşallahOvulasyon testim bu şekilde![]()
Evde ovülasyon testi varsa bide onunla dene istersen şuan ne desek bilemedim valla ama inşallah hamiişsindir :)Kizlar adetime 1 gün kaldı dün de test yapmıştım negatifti bugün yaptım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi ilk attığım dün den ikinci bugünden
yani fazla varsa yapabilirsiniz tabi, ben geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtileri yaşadığım için erken gebelik testi de yaptım çok cılız bi çizgi çıktı fakat inanmıyorum o testlere gecikme bekleyeceğim, bende belirti olarak beyaz akıntı ve göğüs dolgunluğu oluyor farklı olarak. İnşallah yüzümüz güler bu ayAy benimde adete 5 gün var acaba ovülasyon yapsam mı yarın inşallah sizde hamiişsinizdir belirti varmı :)
ben göremedim maalesefKizlar adetime 1 gün kaldı dün de test yapmıştım negatifti bugün yaptım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi ilk attığım dün den ikinci bugünden
Ya bu kimyasal gebelik olayı nedir o kadar çok duyuyorum ki testte pozitif çıkıp sonra adet olmak mı acabayani fazla varsa yapabilirsiniz tabi, ben geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtileri yaşadığım için erken gebelik testi de yaptım çok cılız bi çizgi çıktı fakat inanmıyorum o testlere gecikme bekleyeceğim, bende belirti olarak beyaz akıntı ve göğüs dolgunluğu oluyor farklı olarak. İnşallah yüzümüz güler bu ay
evet beta artıyor ama düşüyor sonrasında adet kanaması ile düşüyor maalesefYa bu kimyasal gebelik olayı nedir o kadar çok duyuyorum ki testte pozitif çıkıp sonra adet olmak mı acaba
Aaa çok ilginç acaba psikolojik olarak taktığımız düşündüğümüz içinmi kievet beta artıyor ama düşüyor sonrasında adet kanaması ile düşüyor maalesef
bilmiyorum rahattım aslında henüz 2.denememdi beklemiyordum hemen olmasını zaten ama nasibim de yokmuş zaten sağlıklı güzel hamilelikler nasip olur inşallah artıkAaa çok ilginç acaba psikolojik olarak taktığımız düşündüğümüz içinmi kiinşallah şuan hamilesinizdir :)
Amin canım benim inşallah en kısa zamanda inşallah nasip olsunbilmiyorum rahattım aslında henüz 2.denememdi beklemiyordum hemen olmasını zaten ama nasibim de yokmuş zaten sağlıklı güzel hamilelikler nasip olur inşallah artık
yap sende ovülasyon testini merak ettimmAmin canım benim inşallah en kısa zamanda inşallah nasip olsun
Yapıcam canım atıcam görseli :)yap sende ovülasyon testini merak ettimm
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumYapıcam canım atıcam görseli :)
Şöyle atayım pembe ama fotoda bu kadar belli oluyorrben göremedim maalesef![]()
2 gün sonra tekrarlayın, bazen fotoğraflarda anlaşılmıyor çıplak gözle görülebiliyorŞöyle atayım pembe ama fotoda bu kadar belli oluyorr