• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi??

Kizlar adetime 1 gün kaldı dün de test yapmıştım negatifti bugün yaptım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi ilk attığım dün den ikinci bugünden

Eklentiler

• IMG_20250311_001632.webp
    IMG_20250311_001632.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250310_231535.webp
    IMG_20250310_231535.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar adetime 1 gün kaldı dün de test yapmıştım negatifti bugün yaptım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi ilk attığım dün den ikinci bugünden
Evde ovülasyon testi varsa bide onunla dene istersen şuan ne desek bilemedim valla ama inşallah hamiişsindir :)

Ay benimde adete 5 gün var acaba ovülasyon yapsam mı yarın inşallah sizde hamiişsinizdir belirti varmı :)
yani fazla varsa yapabilirsiniz tabi, ben geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtileri yaşadığım için erken gebelik testi de yaptım çok cılız bi çizgi çıktı fakat inanmıyorum o testlere gecikme bekleyeceğim, bende belirti olarak beyaz akıntı ve göğüs dolgunluğu oluyor farklı olarak. İnşallah yüzümüz güler bu ay

yani fazla varsa yapabilirsiniz tabi, ben geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtileri yaşadığım için erken gebelik testi de yaptım çok cılız bi çizgi çıktı fakat inanmıyorum o testlere gecikme bekleyeceğim, bende belirti olarak beyaz akıntı ve göğüs dolgunluğu oluyor farklı olarak. İnşallah yüzümüz güler bu ay
Ya bu kimyasal gebelik olayı nedir o kadar çok duyuyorum ki testte pozitif çıkıp sonra adet olmak mı acaba

Aaa çok ilginç acaba psikolojik olarak taktığımız düşündüğümüz içinmi ki 🥺 inşallah şuan hamilesinizdir :)
bilmiyorum rahattım aslında henüz 2.denememdi beklemiyordum hemen olmasını zaten ama nasibim de yokmuş zaten sağlıklı güzel hamilelikler nasip olur inşallah artık

bilmiyorum rahattım aslında henüz 2.denememdi beklemiyordum hemen olmasını zaten ama nasibim de yokmuş zaten sağlıklı güzel hamilelikler nasip olur inşallah artık
Amin canım benim inşallah en kısa zamanda inşallah nasip olsun

Back
X