Farketmez benim için canım ikisi de uyarSize hangisi uyar hafta ici mi hafta sonu mu?
Kuzu ablamlar geliyor bir süre kalırlar sınavım da var ben bu aralar meşgulüm.Kule'nin orda görüşelim kızlar.
Kimler gelir?
Günü de kararlaştırırız
Elif Ablam burda
Blue_Peri geliyon mu kuzu?
MssPARE canum ses ver
Feminas canım bekleriz
minnnnnak geliyon mu canım?
tatlicincap bulusmaya bekleriz efendim
Anka Sen burdasın bacı zaten
Jawlensky Canım gelcen mi bakiim, özelden veya burdan ses ver
Kule'nin orda görüşelim kızlar.
Kimler gelir?
Günü de kararlaştırırız
Elif Ablam burda
Blue_Peri geliyon mu kuzu?
MssPARE canum ses ver
Feminas canım bekleriz
minnnnnak geliyon mu canım?
tatlicincap bulusmaya bekleriz efendim
Anka Sen burdasın bacı zaten
Jawlensky Canım gelcen mi bakiim, özelden veya burdan ses ver
Kim kim geliyor kac kişiyiz tarih ne zaman
Simdilik Elif abla, Anka, ben kesin.Kim kim geliyor kac kişiyiz tarih ne zaman
Tarih ayarlayın o tarihe göre değişebilir benim.islerSimdilik Elif abla, Anka, ben kesin.
Diğerleri de cevap yazınca belli olur.
Kule kolay olur diye orayı sectik.
Tarihi ayarlayacaz çoğunluğa göre.
Arz ederim müdürüm
Tamam canısım, kalpler bir.Kuzu ablamlar geliyor bir süre kalırlar sınavım da var ben bu aralar meşgulüm.
Bizim için tarih önemli değil size nasıl uygunsa ona göre ayarlayabilirizTarih ayarlayın o tarihe göre değişebilir benim.isler
Uyarsa gelirim koşa koşa
Bide müdürüm diyo ya
Benim bahçe işleri var canlar p yüzden dedim ben tarih şuan veremem ki siz ayarlayın ben gelmeye çalışırım insallahBizim için tarih önemli değil size nasıl uygunsa ona göre ayarlayabiliriz
Tamam atariz yafrubana konyadan kareler atar mısınız o kadar özledim ki orayı
Ben okudum sarayönü lisesinde ama 40 sene oldu.Şimdi nasıl bilmiyorum:)Hanımlar merhaba. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Memleketim Konya’ya tayin isteyeceğim. Çumra ılgın Sarayönü liseleri hakkında bilgisi olan var mı? İdarecileri nasıldır? Öğrencilerin öğretmenlere yaklaşımı nasıl?
Sarayönünün Ladik kasabasında abim calismisti ama dediginiz konularda bilgim yok.Hanımlar merhaba. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Memleketim Konya’ya tayin isteyeceğim. Çumra ılgın Sarayönü liseleri hakkında bilgisi olan var mı? İdarecileri nasıldır? Öğrencilerin öğretmenlere yaklaşımı nasıl?