- 18 Kasım 2020
- 20.513
- 49.502
Nasip olursa geleceğimBekleriz yine Minnosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip olursa geleceğimBekleriz yine Minnosum
Bilmiyorum canım pazar falan bilmem ben gitmiyorum hiç yakınlarda bi pazartesi pazarı var bildiğimCuma pazarına yakinmisin belki pazarda falan denk gelip gecmisizdir yanyana
Nereyi secelim?Nerde buluşucaz:)
Bana uyarKulenin bahçesindeki çay bahçesinde buluşak mı bize yakın olsun
Sana neresi uygun olur ablacım?Nerde buluşucaz:)
Dolmuşun geçtiği her bi yere gelirim:)[Binkonut,100. yıl]Sana neresi uygun olur ablacım?
Ben pek oturulacak mekân bilmiyorum daDolmuşun geçtiği her bi yere gelirim:)[Binkonut,100. yıl]
Neşve yi bilmiyorum da o cıvarda istanbul pastanesi varBen pek oturulacak mekân bilmiyorum da
Neşve'yi bilir misin?
Kapanmış mı orası? Realin karsisinda köşede miydi neydi?
Aa evet, orasi da güzel.Neşve yi bilmiyorum da o cıvarda istanbul pastanesi var
Ben buluşurum.Ama gelen olmazsa bilmem.Biz yazalım isteyen gelsin.Ne zaman olsun.Hafta sonumu hafta içimi:)?Aa evet, orasi da güzel.
Buluşur muyuz abla gercekten?
Benim evi biliyorsun canım yürüme mesafesi olan yerlere gelirim ben inşallah aksilik olmazsa. Minibüs falan hiç bilmiyorum çok yabancıyım Konya’yaAa evet, orasi da güzel.
Buluşur muyuz abla gercekten?
O zaman Kule'ye yakin bi yerde mi buluşalım? Kule, yürüme mesafesi sayılır mı senin icin?Benim evi biliyorsun canım yürüme mesafesi olan yerlere gelirim ben inşallah aksilik olmazsa. Minibüs falan hiç bilmiyorum çok yabancıyım Konya’ya
Size hangisi uyar hafta ici mi hafta sonu mu?Ben buluşurum.Ama gelen olmazsa bilmem.Biz yazalım isteyen gelsin.Ne zaman olsun.Hafta sonumu hafta içimi:)?
İkiside uyar:)Size hangisi uyar hafta ici mi hafta sonu mu?
Evet canım çoğunluğa uyarsa çok iyi olur benim içinO zaman Kule'ye yakin bi yerde mi buluşalım? Kule, yürüme mesafesi sayılır mı senin icin?