Konya adını gören buyursun

Biz cuma günü gene anka ya gideceğiz.Gelmek isteyen olursa bekleriz:)

#konya #kadınlarkulübü

MssPARE Pare can Pare, Anka'yı ve Elif ablayı canlı görmek istersen buyur gel Buraya fotoğraf yükleyemiyoruz biliyorsun

Bayanlar merhaba Konya’da teslimatı geciktirmeyen memnun kaldığınız mobilya mağazaları varsa önerilerinizi alabilir miyim?

Bayanlar merhaba Konya’da teslimatı geciktirmeyen memnun kaldığınız mobilya mağazaları varsa önerilerinizi alabilir miyim?
evlenecegimizde koseoglu mobilyadan almistik dedikleri zamanda teslim ettiler yardimci da olmuslardi fiyat konusunda

Hanımlar iyi geceler Konya’da tanıdığınız bildiğiniz memnun kaldığınız dermatolog var mı? Ben böyle ara ara gelip Konya’da bulmak istediklerim hakkında fikrinizi alacağım

Hanımlar iyi geceler Konya’da tanıdığınız bildiğiniz memnun kaldığınız dermatolog var mı? Ben böyle ara ara gelip Konya’da bulmak istediklerim hakkında fikrinizi alacağım
İsim olarak bilmiyorum ama Selçuklu Tıp Fakültesi'nde birine muayene olup memnun kalmıştım. Verdigi şampuan saç derimdeki sıkıntıyı gidermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…