Bende yeni gördüm burayi.sefikcan tarafındayım benNerdeydin canim, daha önce konusmadik sanırım seninle?
Memnun oldumBende yeni gördüm burayi.sefikcan tarafındayım ben
Çalışıyor musun, evde misin?Bende sevindim sizleri görünce
ÇalışıyorumÇalışıyor musun, evde misin?
Kolaylik dilerimÇalışıyorum
aralik ve ocak annelerindeydim gecen sene bebek olunca pek giremiyorum artikAaaa cok iyi, yakınız
Forumda hangi konulara yaziyorsun, denk gelmedim
Ergül den bir gardrop almışdık.Depoda vardı heme geldi.Ama başka bir model daha vardı.Onu alırsanız depoda yok gelmesini beklicez demişdi.(Yani aklıma geliyor)Teşekkür ederim umarım bilen yardımcı olabilecek biri çıkar
evlenecegimizde koseoglu mobilyadan almistik dedikleri zamanda teslim ettiler yardimci da olmuslardi fiyat konusundaBayanlar merhaba Konya’da teslimatı geciktirmeyen memnun kaldığınız mobilya mağazaları varsa önerilerinizi alabilir miyim?
Çok teşekkür ederim oraya bakayım o zamanevlenecegimizde koseoglu mobilyadan almistik dedikleri zamanda teslim ettiler yardimci da olmuslardi fiyat konusunda
İsim olarak bilmiyorum ama Selçuklu Tıp Fakültesi'nde birine muayene olup memnun kalmıştım. Verdigi şampuan saç derimdeki sıkıntıyı gidermişti.Hanımlar iyi gecelerKonya’da tanıdığınız bildiğiniz memnun kaldığınız dermatolog var mı? Ben böyle ara ara gelip Konya’da bulmak istediklerim hakkında fikrinizi alacağım