Konya adını gören buyursun

Ilgında ögrencilerin huyları pek iyi olmayabilir nüfus popülasyonundan dolayı, belki bilirsiniz ilçe olarak.
Çumra normaldir diye düşünüyorum.
Ama lise her halükârda biraz zordur bilirsiniz.
Allah iyilerle karsilastirsin.

Ilgına bir iki kere gittim ama insanları hakkında pek bilgim yoktu. Çumra önceliğim olacak merkeze daha yakın olduğu için. Amin çok teşekkür ederim

Davetin için çok teşekkür ederim canım ama sağlık sıkıntılarım sebebi ile evden çıkamıyorum. İnşallah ileriki zamanlarda nasip olur
Hayırdır canım çok geçmiş olsun

Benim de yakın arkadaşım kovid olmuş. Çocukları ona bırakıp gelecektim şimdi öğrendim

Çokmu küçükler.Gelirlerse durmazlarmı?
Biri engelli canım ağır cerebral palsi ve otizm var maalesef onu getirmesi çok zor. 12 yaşında. Diğerleri de 2,5 ve 4.5 yaşında yine arkadaşlara sorayım siz ayarlayın günü ben bakacak birini bulursam gelirim. Ailem falan da yok burda.

Geçmiş olsun:)

Pare pare oy pareee paaree
Günaydın bahçe güzeli MssPARE
Cuma ogleden sonra Emniyete yakın bir mevkiide Anka'nin hanesinde olacağız inş.
Gelme durumlarına bi bak, ayarlamaya çalış lüfteen

Aynen kızlar bizde ayarladık inşallah hepinizi beklerim. Gelecek olanlara özelden konum atarım

Aynen kızlar bizde ayarladık inşallah hepinizi beklerim. Gelecek olanlara özelden konum atarım
Ahh ne güzel canım. Nasip olmayacak bana. Ama ileriki buluşmalarda katılırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…