• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

arkadaşlar,

konya havaalanından otogara nasıl gidebilirim? hangi vasıtalar vardır? taksi için çok tutar dediler başka bir alternatif rica ediyorum..

arkadaşlar,

konya havaalanından otogara nasıl gidebilirim? hangi vasıtalar vardır? taksi için çok tutar dediler başka bir alternatif rica ediyorum..

anayola çıkarsanız otobüse binebilirsiniz. ama her saat yok. belediyenin sayfasından 44 numara otobüse bakabilirsiniz.

oh ne güzel sultancım gidiceksin konyaya...ben bu sene zor giderim hamile olduğum için eşimin izin vereceğini hiç zannetmiyorum....bakalım kısmet inşallah giderim:Saruboceq:

oh ne güzel sultancım gidiceksin konyaya...ben bu sene zor giderim hamile olduğum için eşimin izin vereceğini hiç zannetmiyorum....bakalım kısmet inşallah giderim:Saruboceq:

kiz sen hamilemisinnnnnn ??????????? :1shok::1shok::1shok:
ay hicde söylemez görüyormusun, bacim ne denir bilmiyorumki, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, saglikla insallah.:1hug:
ay sevindim kizzzzzz :dance:

selam kızlar

bugün Konya'da hava kapalı. yağacak gibi. bakalım yaz geç gelecek heralde.

hepinizi öpüyorum Konya'dan sevgiler Mevlana diyarından...

Evet bu ara pek tenhalaŞtı burası hıÇ denk gelıp sohbet edemıyoruz hanımlarr :)
akŞehırden selamlar

kiz sen hamilemisinnnnnn ??????????? :1shok::1shok::1shok:
ay hicde söylemez görüyormusun, bacim ne denir bilmiyorumki, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, saglikla insallah.:1hug:
ay sevindim kizzzzzz :dance:

kıııız sen bir gün nasılsın diye sordun mu ki tabiki haberin olmaz...:oklava:
şaka canım çok sağol işte bir sürpriz oldu bize hamileliğim uzun bir süre şokunu üzerimden atamadım zaten yeni yeni alışmaya başlıyorum...

günaydın hanımlar...

bana konyada özellikle laparoskopi konusunda uzman olan bir doktor önerebilir misiniz?

konyada acil ve ciddi bir durumda iyi bir doktor bulmak ne kadar sıkıntıymış.

kadın doğumcu sormuşsunuz.

tıp ............. ali bey
selçuklu.....güler hanım
vakıf..........emine hanım
konya hosp..... naciye hanım
başkent ...emel hanım

bunların hepsi iyi bilinen dr lardır arkadaşım

Back