Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konya///42
- Konu Sahibi Elif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
oyy şekerleplebimm seni görünce canım etlekmek çekiyo yaa :a015:
:roflol: :roflol: :roflol:
ayy iç güleceğim yoktu allahta seni güldürsün emi
Belinaycım bende istanbulda oturuyorum 8 yıllık evliyim.8 yıldır burdayım ama annemler çumrada okul tatillerinde gidiyorum oğlum birinci sınıftada. çumrada bağlık tayız siz :içelim:
canım benim bende 11 senedir istanbuldayım benimde annemler çumradalar,bardakçı mahallesindenim bende...benim kızım da birinci sınıfa gidiyor,yaşlarımızda yakın galiba belkide tanışıyoruzdur...
a.smerhaba hemşerilerim bende akşehir ilcesindenim benide aranıza alıp arkadaş olalımmı hepinize kolay gelsin bay
hoşgeldin canım hürremin dediği gibi gün yapsak olcak vallakaydirigubbakcemile5
- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
a.smerhaba hemşerilerim bende akşehir ilcesindenim benide aranıza alıp arkadaş olalımmı hepinize kolay gelsin bay
HOŞ GELDİN EN TAZE AKŞEHİRLİ kaydirigubbakcemile5
- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
bütün gonyalilar toplandik toplandikkkkkkkkkkkk :dance:
NE HABER UYKUCU BAKAN HİÇ SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR ÇALIŞMAYA DEVAMM MI a.s.
ay canlarim topraklarim hepinize selam
valla calisiyorum, hemde ehliyet yapiyorum, hemde AÖL sinavlarima hazirlaniyorum derken, kendime bile hic vaktim yok inanirmisiniz. buralari falan iyice unuttum ben, hic girmeye vaktim yok.
nasilsiniz insallah iyisinizdir, konyada havalar nasil.
hepinizi öpüyom Şeniz
valla calisiyorum, hemde ehliyet yapiyorum, hemde AÖL sinavlarima hazirlaniyorum derken, kendime bile hic vaktim yok inanirmisiniz. buralari falan iyice unuttum ben, hic girmeye vaktim yok.
nasilsiniz insallah iyisinizdir, konyada havalar nasil.
hepinizi öpüyom Şeniz