• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

galiba mesajı başka yere koydum. neyse tekrar yazarım belinaycım bende istanbulda oturuyorum okul tatillerinde çumraya gidiyorum oğlum birinci sınıftada o sebepten.annemler çumra bağlıktalar sen neresindensin.:içelim:

Belinaycım bende istanbulda oturuyorum 8 yıllık evliyim.8 yıldır burdayım ama annemler çumrada okul tatillerinde gidiyorum oğlum birinci sınıftada. çumrada bağlık tayız siz :içelim:

canım benim bende 11 senedir istanbuldayım benimde annemler çumradalar,bardakçı mahallesindenim bende...benim kızım da birinci sınıfa gidiyor,yaşlarımızda yakın galiba belkide tanışıyoruzdur...

tanışıyoruzdur belki ben imam hatip lisesi mezunuyum ordan olabilirmi. yada bardakçıda oturan tanıdıklarımda var.koçak soyismini duydunmu hiç kaydirigubbakcemile5

canım benim koçak soyismini çok duydum çumrada...bende ticaret meslek lisesi mezunuyum canım...annemler pazara çok yakın oturuyorlar...canım arkadaşlık isteği göndermiştim kabul etmemişsin...

hayırlı Cumalar diliyorum herkeze, günümüz çoooooooook güzel geçsin, güzel haberler alalım inşallah...
Hepinize güzel paylaşımlar diliyorum a.s.

merhaba konyalı bacılar nasılsınız ben ıkızlerımden pek fırsat bulup gıremıyorum
aksehırlı baya varmıs gun yapalım barı sositososito

Selam kızlar uzun zamandır kımseden ses Çıkmıyo bahar geldı kayboldu herkes :)

sudecım ıkızlerın mı var maŞallah allah uzun ÖmÜrler versınn benımde kızım olucak ınŞallah :)

kızlar merhana neden daha önce görmemişim burayı yaa . ben de konyalıyım merkezdeyim. alın beni de aranızaaaaa....

:) HOŞGELDıN COCOSTAR ARAMIZAA BU ARALAR BıRAZ DURGUN BURASI AMA MERKEZDE OTURAN EPEY KıŞı VAR TANIŞIRSIN ZAMANLAA yerimseniben

hoşbulduk canım yaa tanışırız hepinizle zamanla. iyiki bulmuşum burayı :)

nasılsınız hemşolarım...uzun süredir ihmal ettik burayı sanırım...cocostarcım hoşgeldin aramıza tatlımkaydirigubbakcemile5
sultaaaaaaannnn
duyguuuuuuuu
nerelerdesiniz kızlar unuttunuz burayı....

ay canlarim topraklarim hepinize selam kaydirigubbakcemile4
valla calisiyorum, hemde ehliyet yapiyorum, hemde AÖL sinavlarima hazirlaniyorum derken, kendime bile hic vaktim yok inanirmisiniz. buralari falan iyice unuttum ben, hic girmeye vaktim yok.
nasilsiniz insallah iyisinizdir, konyada havalar nasil.
hepinizi öpüyom Şeniz

:) hoŞgeldın sultann Özlettın kendını konyada bahar var bı yaĞıŞlı bı yaz gıbı

kızlar kapalı ve yağış beklenen bir konya sabahından hepinize hayırlı günler diliyorum...

ARKADAŞLAR SELAM BENDE KONYALI OLARAK SIZE MERHABALAR DİLEMEK İSTEMİŞTİMMkaydirigubbakcemile5

Back