• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

tşkler cocstar. güler hanıma kızıma hamileyken giderdim ve sezaryenimide o yaptı.ve bir daha gitmedim.
naciye hanım hakkında iyi şeyler duymadım emine hanımda keza öyle..
emel hanım ve ali bey hakkında güzel şeyler duyuyorum.

hastanelerden randevu almak mesele orda saatlerce beklemek ise ayrı mesele.
haftaya mehmet çolakoğluna veya ali beye gitmeyi düşünüyorum.inşallah bu kez doğru tercihlerdir benim için..

hoşgeldin aramıza canıma.s.ama ben senin ismini hiç sevmedim yaaa ben hamileyim ve istanbulda oturuyorum ismini okudukça canım çekiyorsenağlamasenağlamasenağlama

ay canım ya kıyamam hiç hamilelere..
bir hemşerimiz açmıştır oralara bi etliekmekçi ,gerçi konyamızınkini tutmaz ama...sengözlerimebaksanab

vee hoş buldum teşk ederim..

ay canım ya kıyamam hiç hamilelere..
bir hemşerimiz açmıştır oralara bi etliekmekçi ,gerçi konyamızınkini tutmaz ama...sengözlerimebaksanab

vee hoş buldum teşk ederim..

benim oturduğum semtte konyalı pek yok canım o yüzden buralarda yapan yok uzak semtlerde var ama dediğin gibi konyamızınkine hiç benzemiyor....:1no2:

slm kızlar bende geldım ıkızlerımden fırsat bulamıyorum annem beyın amelıyatı gecırdı 1aydır bende kalıyor gelen gıden fırsat bulup gelemıyordum nıhayet burdayım fırsat buldukca gelırım artıkım.
ben mehmet colakogluna gıttım canım mehmet bey tup yapalım dedı ılk tupum tuttu sukur ve cok tatlı ıkızlerım var ben mehmet beyı cok sevıyorum cok guler yuzlu kesınlıkle mehmet beyı onerırım sana
etlıekmek canım cektı benımde vallah bzım konyalılar cok guzel yapıyor canım yaneee

kızlar bende konyalıyım dogahisarlı olan var mı aranızda????

merhabalar hemşerilerim.bende uzun doktor maratonlarından sonra ancak bakabildim buraya.
sude son olarak bende çolakoğluna gittim.önceki doktora tam tezat teşhiş koydu benim kafam hepten karıştı.
şimdi ortalamayı almak için son bi dr a gitcem:)
annene çok geçmiş olsun cnm .ikiz annesi olmakta zordur herhalde allah yardımcın olsun.

selam herkese
ben dün aranıza katııldım.daha çıtır üyeyim yani.bende konyalıyım .yaw memleketimin kıymetini bilememişim ordayken.5 sen önce evlendim geldim afyona.allahtan yakında canım çektikçe atlıyom gidiyom...walla kıymetini bilin ordakiler size diyorum:)
annemler meramda.meram yakadalar ,arkadaşlarım ,dostlarım hep ordalar .benim için bi meram havasını soluyun.çıkın toprağını öpün ya.
konyayı çok seviyorum çok özlüyorum
şimdiden çok memnun oldum aranızda olmaktan
hoşçakalın görüşmek üzere

hoş geldin ceydafatma .
ben meramda oturuyorum,hemen senin için bi nefes çektim içime ,toprağı öpme işini sıradaki arkadaşa devrediyorum :)

Bizde Meram'da oturuyoruz !!! hihoyyyt
Hosgeldiniz !!
Ayyy uzun zamandir yazmiyordum topige...Yaz havasi yaklasti...Izinciler yavas yavas toparlanip gidiyorlar...içim aciyor...bu sene gitmek yok Turkiye ye benneyaptımki
Konyami çok ozledim...
Bir kaç gun sonra anneannemizi yolcu edecegiz...Yine aglarim arkasindan...
Konyanin havasi bambaska yaa...
Evlenince daha bir kiymetli oldu oralari benim için....

yeni arkadaslar hosgeldinizzzzzzzzz
bende bayagdir ugriyamadim topige
konyami cok özledim, cok az kaldi bizde cikicaz yola turkbayragi
2 senedir görmedim cooook özledimmmmmmmmmmmm

[COLOR="Magenta"]merhaba kızlar bende Konya/Akşehirliyim...eşraflarındanız...büyüklerimz minicikken Selanikten göç edip akşehire yerleşmişler...14 yaşıma kadar Akşehirde yaşardım...ne güzel günlerimiz vardı..:oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bende Konya/Akşehirliyim...eşraflarındanız...büyüklerimz minicikken Selanikten göç edip akşehire yerleşmişler...14 yaşıma kadar Akşehirde yaşardım...ne güzel günlerimiz vardı...bir uyuz başıma bela oldu...onun yüzünden hayatım değişti...benimle evlenmek için geberiyordu...ama istediği olmadı...ondan uzaklaşmak için memleket değiştirdik....:oklava::oklava::oklava:

hoşgeldin canım...evlenmemek için neden memleket değiştirdiniz ki onu anlamadım:1no2:o kadar belamıydı ki sizi memleketinizden etti:1ninca:

hoşbulduk canım...sen konyanın neresindensin?????
ONUNLA AYRILMASAYDIK HERŞEY ÇOK GÜZELLL OLURDU...

ben çumralıyım ama istanbulda oturuyorum canım...evet bayağı kötü şeyler yaşamışsın sanırım keşke evlenseydin neden evlenmedin ki?kusura bakma cevap vermek istemiyorsan vermeyebilirsin sadece merakımdan sordum canım...

akŞehırdekı senden nefret edıyom...yooook nefretttt etmıyomm

neyse canım herşey bitmiş kötü günler geride kalmış sende hayatımı mahfetti diye düşünme belki karşına çok iyi birisi çıkar hayatın çok güzel olur inşallah...bence üzme kendini artık yıllarca üzdüğün belli oluyor...öpüyorum canım...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ...inşallah bundan sonra hakkımda hayırlı olur...ne diyim artık...hayatımın en büyük hatasını yaptım bir kere bunu silmenin mümkünati yok...kaderim böyleymiş..bende seni öptüm...kendine iyi bak ...opuyorumnanaktan

Back