• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

merhaba konyalılar bende akşehırlıyım arkadaslar stadyuma yakın evım varmı aksehırde oturan hemserım

hımmm o zaman öncelikle kulesite yi tavsiye ederim çocuklar için ve sizin için süper bi ortam sonra real var, kipa var,truva var,makro market var, migros var var da var.... hihoyyyt

canım tşkler yardımcı olduğun için... bunların kabaca ne tarafa düştüğünüde yazarsan seviniirim.ama orda birine sorsakta tarif ederler heralde dimi....

tabiki tarif ederler kulesite bilinen bi yer zaten bulman zor olmayacaktır real ise terminalin önünden direk geçtiğin zaman sag tarafda kalıyor. zaten bu şekilde yer tarif etmem zor olcak :)) sen gelince buraları kime sorsan tarif ederler canım .Şimdiden ii gezmeler ve eglenceler...

merhaba konyalılar bende akşehırlıyım arkadaslar stadyuma yakın evım varmı aksehırde oturan hemserım

selam sudecim bende akşehirliyim stadyumun yanında oturuyordum ama taşındım ordan kayınvalidemler orda oturuyor hep gelip gideriz

Geçmişi okudumda baya bi akşehirli katılmış aramıza maşallah kalabalıklaştık gün falan yaparız artık kızlar :)

kandil.jpg

canlarim topraklarim, kandilniz mübarek olsun
rabbim bütün günahlarimizi affetsin, dogru yoldan ayirmasin,
kötülüklerden belalardan kazalardan, seytanin serrinden, korusun bizi

a.smerhaba hemşerilerim bende akşehir ilcesindenim benide aranıza alıp arkadaş olalımmı hepinize kolay gelsin bay

Belinaycım bende istanbulda oturuyorum 8 yıllık evliyim.8 yıldır burdayım ama annemler çumrada okul tatillerinde gidiyorum oğlum birinci sınıftada. çumrada bağlık tayız siz :içelim:

Belinaycım ben de istanbulda oturuyorum 8 yıllık evliyim ve 8 senedir burdayım.annemler çumrada okul tatillerinde gidiyorum. çumranın bağlık mahallesinde oturuyorlar siz neresindesiniz.:içelim:

Back