• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

merhaba kızlar bende Konya/Akşehirliyim...eşraflarındanız...büyüklerimz minicikken Selanikten göç edip akşehire yerleşmişler...14 yaşıma kadar Akşehirde yaşardım...ne güzel günlerimiz vardı...bir uyuz başıma bela oldu...onun yüzünden hayatım değişti...benimle evlenmek için geberiyordu...ama istediği olmadı...ondan uzaklaşmak için memleket değiştirdik....:oklava::oklava::oklava:

aa bende aksehirliyim turkbayragi

mrb canım eğitim amaçlımı Almanyada bulunuyorsun...yoksa ailecekmi ordasınız???Akşehirin neresindensin???kökenin ne???kaydirigubbakcemile5

mrb canım eğitim amaçlımı Almanyada bulunuyorsun...yoksa ailecekmi ordasınız???Akşehirin neresindensin???kökenin ne???kaydirigubbakcemile5

yok canim biz ailecek burdayiz, kökümüz valla aksehir bacim baska kökümüz yok bizim türküz biz turkbayragi -tatlicadiarzu-
aksehirin ortaca köyündeniz biz, reise yakin hani, siz nerden ?kaydirigubbakcemile5

Akşehir merkezde endüstri meslek lisesinin arka yolunda ana caddede oturuyorduk...kısacası tezcanlar apt desem... bizde türküzde kökenin derken ataların Akşehire başka yerlerden gelip yerleşmiş olabilirler. onun için sordum...senin köyünün adını duymuştum...ama hiç gitmedim...küçükken okulla pikniğe atakente gitmiştim..o günü hiç unutmam...onun dışında zaten 14 yaşında ayrılmak zorunda kaldık Akşehirden...sen gidiyorsundur izinlerde...öğrenciymişsin...hangi bölümde okuyorsun...oku valla kız ben özel hayatımda sorunlar yaşamasaydım...şimdi kariyer yapardım...mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selamlar ben de foruma yeni üye oldum gerçi uzun zamandır takip ediyordum ama ilk mesajım hemşehrilerime oldu :) ben meramda öğretmenim ancak Konya Ereğliliyim hepinize sevgiler...

HoŞgElDiN aRaMıZa...İyİ vAkİt GeÇiRmEn DiLeĞiYlE hEmŞeRiM...opuyorumnanaktan

Heyyy akşehirdeki kızdırıyorsun beni napim:oklava::oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Abauuwwwww :lepi:
bura nere:lepi:
nıye benım haberım yokkkk:lepi:
Akşehirli kaynıyo burasııııı :1shok:
1 kişilik yerınız varmıııı zemuszemus
Bak soz sıze göldeki yogurttan yollayacammm :lepi:

herkese selamlar ben de foruma yeni üye oldum gerçi uzun zamandır takip ediyordum ama ilk mesajım hemşehrilerime oldu :) ben meramda öğretmenim ancak Konya Ereğliliyim hepinize sevgiler...

Abauuwwwww :lepi:
bura nere:lepi:
nıye benım haberım yokkkk:lepi:
Akşehirli kaynıyo burasııııı :1shok:
1 kişilik yerınız varmıııı zemuszemus
Bak soz sıze göldeki yogurttan yollayacammm :lepi:

kızlar bende akşehirliyim ama eskişehirdeyim şimdi memleketı ozledım bee

hoşgeldiniz aramıza kızlarkaydirigubbakcemile5

kızlar ay ya cok uzun zaman oldu eskıden ne cok yazısırdık burdA........
ugramaz oldum valla...........
herkesler ıyımı.............
sultan...........
canım belınay.
kahvem........
özledım sızleri...........nasılsınız işallah iyisinizdir..............
aramıza ne cok konyalı katılmış............hoş gelmişler..............

herkesi öpüyorum..canımcıklar...............

kızlar ay ya cok uzun zaman oldu eskıden ne cok yazısırdık burdA........
ugramaz oldum valla...........
herkesler ıyımı.............
sultan...........
canım belınay.
kahvem........
özledım sızleri...........nasılsınız işallah iyisinizdir..............
aramıza ne cok konyalı katılmış............hoş gelmişler..............

herkesi öpüyorum..canımcıklar...............

aman da aman kimler gelmiş duygum gelmiş...bizler iyiyiz canım bende biraz değişiklik var 4 buçuk aylık hamişim canım,sen nerelerdesin unuttun bizi :umursamaz:bende seni çok özledim bırakma bizi bir daha:oklava:

ee o kadar akşehirli çıktı .hani meramlılar meramda oturanlar nerde???

aman da aman kimler gelmiş duygum gelmiş...bizler iyiyiz canım bende biraz değişiklik var 4 buçuk aylık hamişim canım,sen nerelerdesin unuttun bizi :umursamaz:bende seni çok özledim bırakma bizi bir daha:oklava:

canım benım ......hadı hayırlı saglıklı bebişlerin olur yafriiii....rabbım saglıkla aldırmayı nasıp etsın......:emir_bebek:
ben vandaydım yıgenım için gittim 15 gunlugune tam 3 ay kaldım.........
şimdi konyadayım canım şükür iyiyim.........

selam kızlar bende konya akşehirliyim.foruma bir yıldan fazladır takılıyorum ama hamilelik bebek derken oralarda kaybolmuşum bugün nasipmiş burayı bulmak sevindim ya hemşehrilerimi görüncekaydirigubbakcemile3

Back