• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

kizlarrrrrrr hemsolarim topraklarim
sevgililer gününüz kutlu olsun
iyi haftasonlari diliyorum
ben iyim canlarim, calisiyorum yogunum :) sizler naparsiniz neydersinizzzz

adszfm4.jpg

kızlar merhaba bende konyadan pnar... konyada oturan arkadaşlarla tanışmak isterimmm....hihoyyyt

benide unumatyın bende varımmm, bi haftalık üyeyim bende ,kayboldum form içinde buranın yolunu şimdi buldum hihoyyyt

mrb brn aksaraylıyım konyayı gezmeye gelsek nereleri tavsiye edersiniz praktiker ve ikea var mı konya da

canım sen Konyaya gelmek iste yeterki ilk öncelikle mevlana, meram ,aladdin tepesi,kulesite,real (praktiker burada )ikea yok malesef.

mevlana ve aladdin tepesini gördüm şimdi de büyük alışveriş merkezlerine gelmek istiyoruz, çocukla geleceğimiz için onun da iyi zaman geçirebileeği bizimde alışveriş yapabileceğimiz ve gezebileceğimiz büyük alışveriş merkezi var mı onu merak ettim..havalar ısınınca ordayız...

hımmm o zaman öncelikle kulesite yi tavsiye ederim çocuklar için ve sizin için süper bi ortam sonra real var, kipa var,truva var,makro market var, migros var var da var.... hihoyyyt

merhaba kadrish28 ben altı yaşıma kadar akşehirde kalmışım babamın iş nedeniyle şuan Konyadayım. orada okumadım ben :) ama sürekli orada bulunuruz malum buyukler orada kısaca şöle söliyim sana bulungumuz yer :))) istasyon mahallesi die geçer hemşocum.sen kimlerdensin bakim ?

Belediye parkı civarında oturuyo annemler tanıştığımıza memnun oldum canım.Ben Konya'yı pek bilmem malum uzak bi ilçesi benimkisi forumdan takip ediyorum önerilerinizi nerelere gitmeli ne yemeli falan..Ellerinize sağlık hemşolarım

vay yeni arkadaslar katilmis aramiza, hosgeldiniz topraklarim kaydirigubbakcemile2
bende aksehirliyim,baba tarafindan -tatlicadiarzu-
anne tarafimizda eregli

Back