• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

ooooooo kimler gelmiş kimler...kapris seni burda görmek ne güzelmiş...öpüyorum canım...

canım hosgeldin.konyamızın degerini kaybedince arıyoruz.tranvayları özledim yaaaaaa...

güzel dileklerin için sagol canım.hosbulduk.konyamı özledim.alaaddinde cay içmeyi özledim..zafer nasıl acaba şimdi.sato formda yayalara ait yolun tadını cıkaramadan antalyalara geldim..off off:1no2:

senağlama

en son kuzenimin düğününde gitmiştim konyaya... 4 sene önce yani ... ne çok değişmiştir... :)

gunaydın hemserilerim
cumanız mubarek olsun tum dilekleriniz kabul olsun insallah canlarım

cumamsj05qm6.jpg

slm kızlar konyadan dilay ben
yeni arkadaşlıklara dostluklara ...
siteye yeni üyeyim
özel hastanede hasta hakları
sorumlusu olarak çalışıyorum
aynı şehirden dialog kurdugumuz
arkadaşları tanımak görüşmek isterim
sizlerde katılımda bulunursanız sevinirim..
konyalı olmanız şart degil burda bulunmuş olmanızda
yeterli tüm konyalılar buraya...
bekliyorum...
sevgiyle kalın....
herşey gönlünüzce olsun

selam kizlar , cogalmisiz bakiyorumdadelikafadulden , hepiniz hosgeldiniz, cok sevindim aramiza katildiginiza Şeniz

kiz özlem73 bende aksehirliyim baba tarafindan..
eregli lide varmi kizlar, benim anne tarafimda eregli li :1rolleyes:

konya gercekten cok süper bi sehir, asigim konyama, bende yurtdisinda oturdugum icin 2 senede bi görüyorum ancak, sansliysam seneden seneye..
ve gercekten hep git gide degisiyor, git gide geliisiyor, mükemmel bir sehir, konyammmmmm cok özledim yaaaaaa :asigim::asigim: :çok üzgünüm:

slm ben yenı uyeyım ısmım sude 9aylık ıkızlerım var bende konyalıyım aksehırde oturuyorum tum gonyalı hanımlara slmlar.ıkızlerımden fırsat buldukca artık bende burdayım aranıza alırmısınız benıde

herkeslere selam..............ıyı aksamlar.............yenı arkadaslar hos gelmısler.........

belınay ......sultannnnnnnnn......kahvem.......yaralım.......kaprıs..........ıyımısınız yaaaaaaaa ösledım sızı

kendi adıma söyleyeyim duygucum ben iyiyim bugün ikinci döneme başladık okulda maratonumuz başladı yani...sen nasılsın?

sevgi008.jpg

sevgılıler gununuz kutlu olsun....artık konyamızla kımse ılgılenmıyormu neee...3 sayfalrdan topladım....

ya kızlar nerdesınız beeeeeeeeeeeee.....kımse yok...unutulduk..........

Back