• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

konyalı değilim ama konyada okudum ve konyaya gelin gidicem. bende geldim kabul ediyomusunuz?:1hug:

nerdeyse konyada bır ben kalmısım herkes memleketı terkı dıyar etmiş.......
gel canım gel nerelı olursan ol gel..arkadas oluruz canımcıgım...

konyalı değilim ama konyada okudum ve konyaya gelin gidicem. bende geldim kabul ediyomusunuz?:1hug:

Hoşgeldin canım.Ben konyadan istanbula gelin geldim sende istanbuldan konya ya mı gelin gidiyosun.Olsun canım sende yarı konyalı sayılırsın artık.Tekrar hoşgeldin aramıza...:1hug:

İyi akşamlar hemşo...benden başka kimse yok galiba...ben iyiyim sen nasılsın...

Hoşgeldin canım.Ben konyadan istanbula gelin geldim sende istanbuldan konya ya mı gelin gidiyosun.Olsun canım sende yarı konyalı sayılırsın artık.Tekrar hoşgeldin aramıza...:1hug:

evet yarı konyalı sayılırım zaten 4 senem orda geçmişti. hayatımın en güzel 4 senesikaydirigubbakcemile2 çok özledim cidden yazın ordaydım 1 hafta ayağım hiç kesilmedi yani konyadan. ee nüfus kağıdımda konya yazacak artık dimi

nerdeyse konyada bır ben kalmısım herkes memleketı terkı dıyar etmiş.......
gel canım gel nerelı olursan ol gel..arkadas oluruz canımcıgım...

tskler. seni de istanbula transfer edelim bak ahsenimle ben yer değiştirmişizkaydirigubbakcemile3

sultancım fıstıım benim hoşbulmuşem yerimseniben

yok ben ıstanbulu almayım...ama bır yakısıklı varsa okey....optum sekerler

gnaydnwk8.png

goodmorningcritterwithcqk5.jpg

gunaydın canımcık konyalılarım...ahsenım,sultanım,kahvekolıgım ve dıger gözel kıssslar gunaydın

Canikolarim sizede günaydin.
allaha sükür bakalim
biraz bogazim sis, kendimide pek iyi hissetmiyorum hasta olucam gibi. ay insallah olmam
.ama yinede sükür bakalim
Sizler nörürsünüz gonyali hemsolar :)

Back