he toplandikda gonyaya hasretiz hepimiz
kiz ahsenim, snein konyali oldugunu bilmiyordum
nasıl bilmiyosun kız bayramda sana hemşerim diye bayram mesajı yollamadım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he toplandikda gonyaya hasretiz hepimiz
kiz ahsenim, snein konyali oldugunu bilmiyordum
nasıl bilmiyosun kız bayramda sana hemşerim diye bayram mesajı yollamadım mı?
:roflol: :roflol: takip ediliyorum imdaaaaaat
bütün hemsolar toplandik toplandik :dance:
oof gonyami özledim :a015:
gonyalı kıssslarr.-tatlicadiarzu-.hu hu sultaaaann of konya takıpteyım..nörün bacılar..nasılsınız bakım...hihoyyytŞeniz
evet toplandık...konya hava sabah guzeldı...sımdı buz kesıyor donuyorum...arkadaşım...
sıcal bır cay ıyı gelır valla..hadı gelın koyak semaverde bır cay ıcelım ıcımız ısınsın:içelim:
gonyalı kıssslarr.-tatlicadiarzu-.hu hu sultaaaann of konya takıpteyım..nörün bacılar..nasılsınız bakım...hihoyyytŞeniz
evet toplandık...konya hava sabah guzeldı...sımdı buz kesıyor donuyorum...arkadaşım...
sıcal bır cay ıyı gelır valla..hadı gelın koyak semaverde bır cay ıcelım ıcımız ısınsın:içelim:
uyanın kızlar konyada sabah oldu....sultan kalk uyan kız.....hemşo
gnd gonyalı kardaşlarım :) gelin hep beraber etliekmek yemeye gidek sultanımmm kıs bidenem nerdesinnn sennn
kaydirigubbakcemile5Kızlar okadar buluşma dedik ses çıkmıyor kimseden
günaydin galktim gizzzzzz , odami bilem temizledim kaydirigubbakcemile3 nörün
yimeye gidekde nirde gitcez gi , taa almanyadan nasil gelem of of :çok üzgünüm: :a015:
giz bulusalim bulusmasinada gonyaya 2 senede bi geliyom, of gurbetciyim ben :a015:
ya noruyum....calışırım....kız turşu yaptık buluşursak turşu getıreyım sıze....cokacimcoook
gercı nasıl olucak...anam be kızlar konyalıyız dıyorsunuz masallah herbırımız ulkeyı terkı dıyar etmısınız yahu....bunun neresı konyalı..:uhm:..bır ben kalmısım konyada..:1shok:.yokmu baska...aman be .....konya ılı ıcerısınde yasıyan...fisfisfiskaydirigubbakcemile3
ya noruyum....calışırım....kız turşu yaptık buluşursak turşu getıreyım sıze....cokacimcoook
gercı nasıl olucak...anam be kızlar konyalıyız dıyorsunuz masallah herbırımız ulkeyı terkı dıyar etmısınız yahu....bunun neresı konyalı..:uhm:..bır ben kalmısım konyada..:1shok:.yokmu baska...aman be .....konya ılı ıcerısınde yasıyan...fisfisfiskaydirigubbakcemile3
Ne yapalım bacım biz konyada değiliz ama konyamızın topiğini yanlız bırakmıyoruz zaten bizlerde olmasak topik yerlerde sürünüyokaydirigubbakcemile2 bizde konyaya gelince buluşuruz ne yapalım...:1hug:
giz ahsen sen istanbulun neresinde kaliyon :1shok:
amcam var benim gaziosmanpasa da :1hug:
bide gonyanin neresindensin :1rolleyes:
Avrupa yakasındayım ama Gaziosmanpaşaya uzağım canım.Ben Çumralıyım canım konyanın neresindensin?
kızlar ben konyanın yerlısıyım...13 senedır aydınlıkevlerde oturuyorduk...sımdı 3,5 senedırde otogarın cok yakınında yenı yyuksek sıteler var bılırmısınız bılmem..ahanda orda oturuyoruz...bacılar...
buyrun gelın beklerım yazın balkon sefası yaparız caylar mercımeklı kofteler kızartmalar oh oh
bu arada ahsenin... canım içimi koyumu yanı soruyorum ozelse yazma arkadaşım var cumra apalı onun ıcın sordum canım
buyrun gelın beklerım yazın balkon sefası yaparız caylar mercımeklı kofteler kızartmalar oh oh
bu arada ahsenin... canım içimi koyumu yanı soruyorum ozelse yazma arkadaşım var cumra apalı onun ıcın sordum canım