• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

7.jpg

:roflol: :roflol: takip ediliyorum imdaaaaaat

bütün hemsolar toplandik toplandik :dance:
oof gonyami özledim :a015:

gonyalı kıssslarr.-tatlicadiarzu-.hu hu sultaaaann of konya takıpteyım.kaydirigubbakcemile4.nörün bacılar..nasılsınız bakım...hihoyyytŞeniz

evet toplandık...konya hava sabah guzeldı...sımdı buz kesıyor donuyorum...arkadaşım...
sıcal bır cay ıyı gelır :kahve:valla..hadı gelın koyak semaverde bır cay ıcelım ıcımız ısınsın:içelim:

gonyalı kıssslarr.-tatlicadiarzu-.hu hu sultaaaann of konya takıpteyım.kaydirigubbakcemile4.nörün bacılar..nasılsınız bakım...hihoyyytŞeniz

evet toplandık...konya hava sabah guzeldı...sımdı buz kesıyor donuyorum...arkadaşım...
sıcal bır cay ıyı gelır :kahve:valla..hadı gelın koyak semaverde bır cay ıcelım ıcımız ısınsın:içelim:

Yapma gözünü sevem sen anlattıkça konyada olasım geliyor.Çok özledim annemi,konyamın havasını of of...

bizi catlatmak icinmi yapiyörsünüz senağlama :mymeka:
:roflol:
hemen ucaga atlayip geliyörümmmm pekle penüüüüüü kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile5Kızlar okadar buluşma dedik ses çıkmıyor kimseden

gunaydin4.jpg

uyanın kızlar konyada sabah oldu....sultan kalk uyan kız.....hemşo

günaydin galktim gizzzzzz , odami bilem temizledim kaydirigubbakcemile3 nörün

gnd gonyalı kardaşlarım :) gelin hep beraber etliekmek yemeye gidek :D sultanımmm kıs bidenem nerdesinnn sennn

yimeye gidekde nirde gitcez gi , taa almanyadan nasil gelem of of :çok üzgünüm: :a015:

kaydirigubbakcemile5Kızlar okadar buluşma dedik ses çıkmıyor kimseden

giz bulusalim bulusmasinada gonyaya 2 senede bi geliyom, of gurbetciyim ben :a015:

günaydin galktim gizzzzzz , odami bilem temizledim kaydirigubbakcemile3 nörün

yimeye gidekde nirde gitcez gi , taa almanyadan nasil gelem of of :çok üzgünüm: :a015:

giz bulusalim bulusmasinada gonyaya 2 senede bi geliyom, of gurbetciyim ben :a015:

ya noruyum....calışırım....kız turşu yaptık buluşursak turşu getıreyım sıze....cokacimcoook
gercı nasıl olucak...anam be kızlar konyalıyız dıyorsunuz masallah herbırımız ulkeyı terkı dıyar etmısınız yahu..kaydirigubbakcemile4..bunun neresı konyalı..:uhm:..bır ben kalmısım konyada..:1shok:.yokmu baska...aman be .....konya ılı ıcerısınde yasıyan...fisfisfiskaydirigubbakcemile3

ya noruyum....calışırım....kız turşu yaptık buluşursak turşu getıreyım sıze....cokacimcoook
gercı nasıl olucak...anam be kızlar konyalıyız dıyorsunuz masallah herbırımız ulkeyı terkı dıyar etmısınız yahu..kaydirigubbakcemile4..bunun neresı konyalı..:uhm:..bır ben kalmısım konyada..:1shok:.yokmu baska...aman be .....konya ılı ıcerısınde yasıyan...fisfisfiskaydirigubbakcemile3

giz nöreyim bana soranmi oldu nerde yasamak istiyorsun diye :ecrin_bebek:
burda dogmusum burda büyümüsüm :çok üzgünüm:
cok özledim ya konyami of of
sen neresinde oturuyon giz konyanin şutarafagitti?

hadin bakam anlatin konyanin neresindensiniz asil, ve neresinde oturuyorsunuz arkadaslarrrrr hihoyyyt?????

Ne yapalım bacım biz konyada değiliz ama konyamızın topiğini yanlız bırakmıyoruz zaten bizlerde olmasak topik yerlerde sürünüyokaydirigubbakcemile2 bizde konyaya gelince buluşuruz ne yapalım...:1hug:

Ne yapalım bacım biz konyada değiliz ama konyamızın topiğini yanlız bırakmıyoruz zaten bizlerde olmasak topik yerlerde sürünüyokaydirigubbakcemile2 bizde konyaya gelince buluşuruz ne yapalım...:1hug:

giz ahsen sen istanbulun neresinde kaliyon :1shok:
amcam var benim gaziosmanpasa da :1hug:
bide gonyanin neresindensin :1rolleyes:

kızlar ben konyanın yerlısıyım...13 senedır aydınlıkevlerde oturuyorduk...sımdı 3,5 senedırde otogarın cok yakınında yenı yyuksek sıteler var bılırmısınız bılmem..ahanda orda oturuyoruz...bacılar...

buyrun gelın beklerım yazın balkon sefası yaparız caylar mercımeklı kofteler kızartmalar oh oh
bu arada ahsenin... canım içimi koyumu yanı soruyorum ozelse yazma arkadaşım var cumra apalı onun ıcın sordum canım

kızlar ben konyanın yerlısıyım...13 senedır aydınlıkevlerde oturuyorduk...sımdı 3,5 senedırde otogarın cok yakınında yenı yyuksek sıteler var bılırmısınız bılmem..ahanda orda oturuyoruz...bacılar...

hmm aydinlikevleri duymustum sanki CADIARZU
yeni otogarmi giz :1rolleyes:

buyrun gelın beklerım yazın balkon sefası yaparız caylar mercımeklı kofteler kızartmalar oh oh
bu arada ahsenin... canım içimi koyumu yanı soruyorum ozelse yazma arkadaşım var cumra apalı onun ıcın sordum canım

ne mercimekli köfteler kizartmalarmi
hemen geliyörümmmmmmmmm kaydirigubbakcemile4
biletimi ayarlayim kaydirigubbakcemile4

giz bu arada bizde en cok konya merkezde kaliyoruz
karatay da , saracoglunda amcam oturuyor :1rolleyes:

konyanin altini üstüne getiriyorum her sene kizkardesimle
2 turist arap kizlari diye -tatlicadiarzu- :içelim:

Vallahi canımı mercimek köftesi istettin kız geldiğimde sendeyim ona göre hazırlarsın köfteyi.Canım çumranın içindenim.Bende geldiğimde konyanın altını üstüne getiriyorum valla gezmediğim yer kalmıyo...:dance:

Back