• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

ben mersinliyim ama konyada muhasebe okudum konya benim için çok özel bi şehir.çok anılarım oldu orda mersinde dahacok konyayı severim.çok güzel bi şehir.ha bide ççok temiz bi şehir.

canım gecmış olsun havlardandır..bız kocamken dayanamayıp hasta oluyoruz...
kuzucuklar ne yapsın.Şeniz..optum kızından...:nazar:a.s.:1hug:

Teşekkür ederim canım evet havalardan,havalar bir öyle bir böyle ne olacak herkes hasta oluyor.Kızıma söyledim o da seni öpüyor...Şeniz

yeni arkadaslar hosgeldinizi aramiza
konyami cooooooook özledim
gercekten temiz bi sehir,

bu arada hayirli cumalar herkese :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben mersindeyim burda dogup büyüdüm nişanlım polis buyıl dogu görevi bitiyor 3 şehir yazacaz ben bursa konya balıkesir istiyorum konyayı çok araştırdım netten ama görmedim yaşam koşulları nasıl polisler için kolaymı gerçi heryer zor ama düzenli bir şehirmi yeşil alanı çokmu bursalı arkadaşlara sordum iyi burası dediler yazacagımız yerleri görmedik yani gittigimiz şehre yerleşecez lütfen yardım edin nereleri yazalım teşekkürler

b5241932hw.jpg

IYI AKSAMLAR...KONYALILAR...
3 gundur gıremıyordum ozledım canlarım sızı be...sultan kız hemso nerdesın...ahsenım kızın ıyılesmıstır umarım...dıger arkadaslarada saglık mutluluklar dılerım

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben mersindeyim burda dogup büyüdüm nişanlım polis buyıl dogu görevi bitiyor 3 şehir yazacaz ben bursa konya balıkesir istiyorum konyayı çok araştırdım netten ama görmedim yaşam koşulları nasıl polisler için kolaymı gerçi heryer zor ama düzenli bir şehirmi yeşil alanı çokmu bursalı arkadaşlara sordum iyi burası dediler yazacagımız yerleri görmedik yani gittigimiz şehre yerleşecez lütfen yardım edin nereleri yazalım teşekkürler

hosgeldin canim, umarim güzel bi yere cikar esinin tayini,
konya cok güzeldir, polis olarak kosullar nasil onu bilemem.
bursanin sanirim yesilli daha fazladir,
konyanin öyle asiri cok yesilli yok ne yazikki..
balikesirin de yesilligi coktur diye düsünüyorum ama sehir olarak nasil onu bilemem.
ben bursa veya konya diye tavsiye ederim.
hatta bosver bursayi direk konyaya gel :1rolleyes: :roflol:

b5241932hw.jpg

IYI AKSAMLAR...KONYALILAR...
3 gundur gıremıyordum ozledım canlarım sızı be...sultan kız hemso nerdesın...ahsenım kızın ıyılesmıstır umarım...dıger arkadaslarada saglık mutluluklar dılerım

iyi aksamlar hayatimmmmmmm burdayim :1hug:
bende giremedim zaten ,kimse giremedi herhalde 3 gün kk ya fisfisfis
bende özledim valla hic cekilmiyo sizsiz Şeniz
sen naptin iyisindir umarim?

bende geldimmm. sultan ne 3 günü kızım. ctesi bi gitti kk, çarşamba ikindi geldi 5 gün eder hıııhh:dilcikar:

Hoşgeldin kahvekolik.Nasılsınız arkadaşlar?Ben izmirdeyim şuan memleketimden uzaktayım özledim konyamı...senağlama

napıyosun bakim izmirde sen. ayy izmiri hiç sevmem(aman izmirliler duymasın). malum konyada her sokakta bir minare görünür. izmirde dışardayken bi ezan okunmuştu, tam 1 saat cami aradık, yok arkadaş yok. hiç mi müslüman yok orda ya. konak meydanı diye bi yer var, küçücük bir mescidi var, 2 li 2 sıra olarak 4 kadın anca namaz kılar ya, o nasıl memleket.:oklava:

allahım ya sendemı konyadan uzaktasın...kızım ya hepınız gıtmısınız ...sarımelek...ya kımse yok...sehrı konyada....
kahvekolıgım canım valla hepınızı ozledım canımcıklarım opuyorum kocaman kocaman...

bende geldimmm. sultan ne 3 günü kızım. ctesi bi gitti kk, çarşamba ikindi geldi 5 gün eder hıııhh:dilcikar:

tmm len hadi 5 gün olsun
yok yok
dahada arttiralim hadi 10 gün olsun hahha :roflol: :roflol:
giz ne farkeder deliiiiiiiiiiii
neye takiliyo suna bak :mymeka:

Hoşgeldin kahvekolik.Nasılsınız arkadaşlar?Ben izmirdeyim şuan memleketimden uzaktayım özledim konyamı...senağlama

oo nörüon giz izmirdeee :1rolleyes:
biz iyiz sekerim sende iyisin insallah
bende özledim konyami hic sorma :1hug:

allahım ya sendemı konyadan uzaktasın...kızım ya hepınız gıtmısınız ...sarımelek...ya kımse yok...sehrı konyada....
kahvekolıgım canım valla hepınızı ozledım canımcıklarım opuyorum kocaman kocaman...

gizim nörelim gurbetciyiz biz oooooooooof offff :mymeka: :çok üzgünüm:
bari sen solu konyamizin havasini :a015:

kız sultan bu satten sonra konya dısına cıkmama ama takı bır yalkıslı fılan olurda...goc eylersem bılemem ...ama suyu havası manevıyatı nerde var kızım konyanın oh

Havasina suyuna tasina topragina
Bin can feda bir tek dostuma
Her kosesi cennetim ezilir yanar icim
Bir baskadir benim memleketim

Lay Lay...

Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda
Asiklar destan yazar daglarda
Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a
Butun alem kurban benim yurduma

Lay Lay...

Mecnun'a Leyla'sina erisilmez sirrina
Sen dost ararsan kos Mevlana'ya
Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin

Lay Lay...

Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani
Zengin fakir hepside sevdali
Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim
Havasina suyuna tasina topragina
Bin can feda bir tek dostuma
Her kosesi cennetim ezilir yanar icim

Lay Lay...

Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda
Asiklar destan yazar daglarda
Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a
Butun alem kurban benim yurduma

Lay Lay...

Mecnun'a Leyla'sina erisilmez sirrina
Sen dost ararsan kos Mevlana'ya
Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin

Lay Lay...

Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani
Zengin fakir hepside sevdali
Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim

yok kız ben yapamam konya dısında yınede buyuk konuşmayım...
baska resımlerde attım ama acılmadı....ne kavgası yapıyorsunuz..
kahvekolıkle...ben venüs kaldım da...

şışt....sevıyom len sızı ..:.)))))

Back