• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

ne mercimekli köfteler kizartmalarmi
hemen geliyörümmmmmmmmm kaydirigubbakcemile4
biletimi ayarlayim kaydirigubbakcemile4

giz bu arada bizde en cok konya merkezde kaliyoruz
karatay da , saracoglunda amcam oturuyor :1rolleyes:

konyanin altini üstüne getiriyorum her sene kizkardesimle
2 turist arap kizlari diye -tatlicadiarzu- :içelim:

kız sultan saracoglunun neresı yahu ..:1shok:.dedemlerde ordaydı ve annemın genc kızlıgı oralarda gecmış....kımlerdensınız ...neyse ozelden cevap ver barıme....kaydirigubbakcemile5
ha gel valla sohbet eder yer ıcerız kız ıyı olur....bacıcım-tatlicadiarzu-:içelim:

Selam arkadaşlar konyali değilim iş gereği 2 yildan beri konyada oturuyoz hiç alişamadik dahada en az 5 yil burdayiz nasil geçer diye düşünüyoz kizmayin ama hiçsevemedim nasil alişirim bi fikriniz varsa yazin lütfen

Selam arkadaşlar konyali değilim iş gereği 2 yildan beri konyada oturuyoz hiç alişamadik dahada en az 5 yil burdayiz nasil geçer diye düşünüyoz kizmayin ama hiçsevemedim nasil alişirim bi fikriniz varsa yazin lütfen

Bende 10 senedir istanbulda oturuyorum canım ilk seneler hiç alışamadım hep aklım konyadaydı yarım orada kalmıştı sanki ama insan zamanla herşeye alışıyor yada alışmak zorunda oluyor diyelim.seninde belki aklın başka bir yerlerde kalmıştır ondan olabilir yada konyada kimsen yoktur arkadaş çevren yoktur ondan alışamamışsındır bence canım. bizim konyalılarımız sevecen insanlardır canım kendine arkadaş, komşu edin bence o zaman herşey daha kolay olur.

canım calısıyormusun bılmem ama eger ....ev hanımı fılansan konyalı bayanlar gezmeyı yedırmeyı sohbetı severler...mutlaka alısırsın nerde oturuyorsunuz...sormamda bır sakınca yoksa tabı...

kız sultan saracoglunun neresı yahu ..:1shok:.dedemlerde ordaydı ve annemın genc kızlıgı oralarda gecmış....kımlerdensınız ...neyse ozelden cevap ver barıme....kaydirigubbakcemile5
ha gel valla sohbet eder yer ıcerız kız ıyı olur....bacıcım-tatlicadiarzu-:içelim:

giz biz kimselerden degiliz kaydirigubbakcemile3
benim sadece amcam oturuyor saracoglunda,
bizim akrabalarin hepsi genelde aksehirde veya ereglide, fisfisfis
sadece konyanin bazi yerlerinde daha var uzaktan akrabalar ama tam bende bilmem.
iste amcam oturuyo saracoglunda, :sm_confused:
hmm neresi bilmiyomki saracoglumahallesi iste.
2. kanalin ordami ne diyolardi herhaL fisfisfis

NE5XMmhvYW1NUnpnNk06

1451219459964296584fsujwj4.jpg

hayırlı cumalar konyalılar allah dualarınızı kabul etsın benıde duanızdan unutmayın kuzucuklar

sultan be amma uyuyan kız..kalk uyan...bugun hayırlı gun ...dua et...ahsenım ayakta...sen vurdun kafayı yatıyon be kuzu

yanıtladığın için teşekür ederim arkadaşım ama daha hiç senin tarif ettiğin gibi bir konyalıya rastlamadım çalışmıyorumda kafa dengi bi arkadaş komşuda yok zaten ben şehre değilde insanlarına alışamadım ben balıkesirliyim buranın insanları çok farklı geldi bana selçukluda oturuyoruz çarşıya gitmek yarım saat sürüyo yani çok zor alışmak napıcam bilmiyorum

yanıtladığın için teşekür ederim arkadaşım ama daha hiç senin tarif ettiğin gibi bir konyalıya rastlamadım çalışmıyorumda kafa dengi bi arkadaş komşuda yok zaten ben şehre değilde insanlarına alışamadım ben balıkesirliyim buranın insanları çok farklı geldi bana selçukluda oturuyoruz çarşıya gitmek yarım saat sürüyo yani çok zor alışmak napıcam bilmiyorum
selam canım
canım ben konyalıyım konyada oturuyorum
konya da iletişim çok kolaydır neden bu kadar zoralndın anlamadım?
bana sorabilirsin konya ile ilgili sorularını ben cevap vermeye çalışırım:asigim:

az önce okudum 5yıl demişin, kendine göre bi arkadaş 2 yıl içinde denk gelmedi mi canım?
mesela eşinin iş arkadaşının eşi olabilirdi

bende konyalıyım izmire geleli 18 sene oldu babam annem ablam akrabalarım konyadalar yaz tatilinde ancak gidebiliyorum konyanın herşeyini seviyorum insanlarını küflü peynirini gevregini etliekmegini tahinli pidesini çok özledim şu anda oruçluyum çok canım çekti valla

bende konyalıyım izmire geleli 18 sene oldu babam annem ablam akrabalarım konyadalar yaz tatilinde ancak gidebiliyorum konyanın herşeyini seviyorum insanlarını küflü peynirini gevregini etliekmegini tahinli pidesini çok özledim şu anda oruçluyum çok canım çekti valla

benim bi anne tarafı konyalı değil o yüzden kültür az değişik ama konyayı herşeyiyle bende çok seviyorum...
çok rahat bi şehir bece. bu arada selam hemşerimm Şeniz

selen benim şansıma heralde kafadengi bi arkadaş denkgelmedi eşimin iş arkadaşlarından var tabiki bi kaç ama seninde bildiğin gibi büyükşehir burası aramız çok uzak onlarla çocuklarda var herzaman görüşemiyorsunki benim geldiğim yer bir ilçeydi böyle otobüse tramwaya gerek yok heryere yürüyerek gidiyosun ve hergün bi aradaydık arkadaşlarla günler kahve içmeler falan anlayacağın aklım orda oturduğum apatmandada bi iki komşu var ama kafa dengi değil yani nasıl desem aynı şeyleri konuşmuyoruz onlar hep aynı işte örgü dantel havlu kenarı işte böyle yani artık arayışı bıraktım zaten kabuğuma çekildim birde burda şu var aynı çatı altında oturuyosun ama tanımıyosun bir tek ben değil o bahsettiğim komşularda öyle herkes birbirinden uzaklaşmış umarım anlatabildim

sultan be amma uyuyan kız..kalk uyan...bugun hayırlı gun ...dua et...ahsenım ayakta...sen vurdun kafayı yatıyon be kuzu

giz ne uyumasi :utangac: temem biraz uykucu olabilirim emme yinede odami orayi burayi toparladim derken anca ugruyorum buralara :mymeka: sende haaa

gnd kız geldiğinde götürürüm senide sultanım:) mujuxx tursu acımı gızz:)

götür beni canikom :asigim:
götür beni istedigin yere :asigim: :jeyyar: :jeyyar:
hahaha :roflol:

sanada hayirli cumalar hayatimmm
hepinize hayirli cumalar
Şeniz

selen benim şansıma heralde kafadengi bi arkadaş denkgelmedi eşimin iş arkadaşlarından var tabiki bi kaç ama seninde bildiğin gibi büyükşehir burası aramız çok uzak onlarla çocuklarda var herzaman görüşemiyorsunki benim geldiğim yer bir ilçeydi böyle otobüse tramwaya gerek yok heryere yürüyerek gidiyosun ve hergün bi aradaydık arkadaşlarla günler kahve içmeler falan anlayacağın aklım orda oturduğum apatmandada bi iki komşu var ama kafa dengi değil yani nasıl desem aynı şeyleri konuşmuyoruz onlar hep aynı işte örgü dantel havlu kenarı işte böyle yani artık arayışı bıraktım zaten kabuğuma çekildim birde burda şu var aynı çatı altında oturuyosun ama tanımıyosun bir tek ben değil o bahsettiğim komşularda öyle herkes birbirinden uzaklaşmış umarım anlatabildim

anladım canımm
sıcak arkadaş ortamları yok değilmi?

Back