Konya///42

oy oyy sarımeleğim görmez olurmuyum yanımda cimcime oyuncak oynuycam diye ağlıyo oyyy :)

tatlım yemeseniz gelirim dediim ben diyetteyim :):):)

bence bu sefer açık havada buluşalım alaaddin tepesi olabiliiir çay bahçesinde oturrus :) bende soda içerim :roflol:

bu hafta içi bi gün perşembe cuma bana uyar şekerler :dance:

Ben bu ara çok yoğunum canım yaa..Öteki hafta ayarlayalım olurmu?

bende gelebılrıım ama hafta içi saat 17.00 den sonra işlerim bitiyor...haftasonu desenızde bana uyar

pamuk şeker haftasonu olmazmı yada haftaya kalsın

iyi akşamlar arkadaşlar hafta içimi olacak buluşma nasıl olacak bi karar alınamamış galiba bu cumada olsa olur tabiki karar çoğunlukta olur herhalde

arkadaşlar hala bi karara varılmamış nerelerdesiniz buluşma yokmu şimdi ?

tamam canlarım haftaya olsun hafta içi veya sonu benim için farketmez siz seçin ama kule city olamsın nolur bu taraflarda bi yer olabilir yani zaferde :)

tamam canlarım haftaya olsun hafta içi veya sonu benim için farketmez siz seçin ama kule city olamsın nolur bu taraflarda bi yer olabilir yani zaferde :)

Hafta sonu oldun tatlım çoğunluk öyle istiyor.Sen zaferde mi oturuyon ne güzel yaa :çok üzgünüm: ben yeni otogardan gelicem offff..Alaaddinde oturabiliriz...

Hafta sonu oldun tatlım çoğunluk öyle istiyor.Sen zaferde mi oturuyon ne güzel yaa :çok üzgünüm: ben yeni otogardan gelicem offff..Alaaddinde oturabiliriz...

yok tatlım ama 10 dk kadar uzaklıkta alaaddin cıvıl cıvıldır şimdi ne güzel :) inşallah kısmet olursa öbür hafta sonuna ayarlarız tam olarak o zaman.. duyduk duymadıktada duyurruz belkim bizimde bursalılar istanbullular gibi çoook güzel kocaman bi buluşmamaız olur :)

kızlar ne zaman buluşuyorsunuz? müsait olursam ben de gelmek isterim :asigim:

İnş bizim buluşmamızda kalabalık olur :). 26 NİSANDA BULUŞALIM O ZAMAN... OLURMU ARKADAŞLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…