- 17 Temmuz 2014
- 800
- 547
- Konu Sahibi prettiestgirl
Eve yarın geçeceğim kızlar yetişemem sanırım. Bugün asla boş kalmamam lazım meşgul oldukça kafamı dağıtabiliyorum sizin önerileriniz neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıkıntılı bir ayrılık dönemi geçirdim. Olay yargıya intikal etti. şimdi ailemleyim. Yalnızlık vs hayatımı bir düzene oturtmaya çalışıyorum. Bu süreçte kendime odaklandım.Merhaba neden kötü bir dönemdesiniz?
teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun, çok iyi gidiyorsunuz daha iyi olacağınıza eminim
merhaba, nasıl gidiyor kendinize odaklanma süreciniz?Günaydın herkese
28.10.2024 yaptıklarım:
Cilt bakımı + Güne su ile başlamak - Yapıldı
Hava çok soğuk olduğu için 1 saat yürüyüş yapılmadı.
Saç dökülmeyi önleyici sprey kullanmak + saç masajı yapmak -Yapıldı
Numaramı 532li hat ile değiştirmek -Yapıldı
1 kasım tarihinde spora başlamak üzere spora yazılmak ( haftada minimum 3 olarak ayarlıyorum)
+50 sayfa kitap daha okumak
Regl dönemine gireceğim için tartılmayı erteliyorum aynı şekilde 1 kasımda ölçüm alınacagı için en doğru sonuçları o tarihte paylaşacagım. - Yine de tartıldım 51.2 ve regl oldum.
Gece cilt bakımı yapmak -Yapıldı
Kolajen içmek
Kızlar bugün resmi tatil oldugu için kendime de off bir gün yaratıyorum. Sadece kitap okumayı planlıyorum bugün. Hattımı değiştirmem ile huzura erdim resmen. Gereksiz insan kalabalığından kurtulmak müthişmiş.
Merhaba nasıl oldunuz sizi çok merak ettim yazdıklarınızı sonuna kadar okudum yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim yalnız değilsiniz iyi gidiyorsunuz devam edin pes etmeyin her ne olursaolsun ışığınızı söndürmeyin lütfenteşekkür ederim :)