- 23 Nisan 2007
- 739
- 2
bir baskadir benim memleketim, ama konya aralarinda bir tane .. bende konyaliyim, bakmayin almanya yazdigina burasi gurbet, gönlüm hep konyada aksehirde.. ne utlu sizlere.. hepinize selam olsun
slmlarrrrrrr ben zonguldaklıyım fakat konyada okudum ve orda calıştım o yüzden yeri çok ayrıdır konya nın diyarbakır da görev yapyoruz şu an ve tayin bekliyoruz 2 ay sonra inş konya yazdık cıkar cok isterim konya da yasamayı
İnş çıkar konya ya tanışırız o zaman :)
kızlar kızlaaar merhabalar :)
yaa varya bidahaki buşuşmaya kesin gelicem sözzz küsmüycem :roflol: ya ama ama 1 kaç hafta sonra olsunda biraz daha kilo veriyim sonra sarımelekin yanında kocaman durrum :dilcikar: şaka şaka ama cidden gelicem bu sefer inşallah :dance:
bu arada sarımeleğim ne güzel ev sahipliği yapıyosun senden iyi gelin olur haa oğlumda yok :teytey: gece gece ne muhabbet ettim ha süperim dimi :roflol:
buluşmaları hep kacırıyorum.hiç haberim olmuyor
kızlar kızlaaar merhabalar :)
yaa varya bidahaki buşuşmaya kesin gelicem sözzz küsmüycem :roflol: ya ama ama 1 kaç hafta sonra olsunda biraz daha kilo veriyim sonra sarımelekin yanında kocaman durrum :dilcikar: şaka şaka ama cidden gelicem bu sefer inşallah :dance:
bu arada sarımeleğim ne güzel ev sahipliği yapıyosun senden iyi gelin olur haa oğlumda yok :teytey: gece gece ne muhabbet ettim ha süperim dimi :roflol:
buluşmaları hep kacırıyorum.hiç haberim olmuyor
Her seferinde gelcem diyosun gelemiyosun senağlama merak ediyorum hep seni...Olsun canım kiloluda görelim ne olcak sanki...Sıla gitti sen gittin napıyım burası bana kaldı ......sengözlerimebaksanab
evet a.s süpersin canım..
sarı melek öpüyorum seni canım Şeniz pamukşeker çok haklı :dance:
her seferindemii aaaa bitanesine gelmedim sadece oy oyyy bende snei emrak ediyorum be şekerim ama haberlerini aldım çok şeker dünyalar güzeli çıtır pıtır bi kısmışsın :) ben senin yanında sönük kalırım diye gelmiyorum zaten :roflol: sen süslenmiycem çirkin gelicem de bende gelirim o zaman :dance: kalsın kalsın sana ne güzle işte sahip çık tatlım biz yaşlandık :dilcikar: harbiden kendimi iyi hissetsem bi az daha kilo versem uçarak gelicem yanınısa :teytey: yine sardı beni kilo durumları aman töbe töbee :smiley-cool: ne diyoduk hadi gülümse tatlım a.s.
meraba arkadaslar foruma yenı gırdım konya da oturuyorum da bı selam vereyım dedım
Kimse yokmu yaa herkes nerdeklava:
Ah canım inş temelli gelirsiniz bigün :1hug:
SLM BENDE KONYADAN AMA MERKEZ DEĞİL AKŞEHİRLİYİM a.s.