Konya///42

bir baskadir benim memleketim, ama konya aralarinda bir tane .. bende konyaliyim, bakmayin almanya yazdigina burasi gurbet, gönlüm hep konyada aksehirde.. ne utlu sizlere.. hepinize selam olsun

Ah canım inş temelli gelirsiniz bigün :1hug:

İnş çıkar konya ya tanışırız o zaman :)

kızlar kızlaaar merhabalar :)

yaa varya bidahaki buşuşmaya kesin gelicem sözzz küsmüycem :roflol: ya ama ama 1 kaç hafta sonra olsunda biraz daha kilo veriyim sonra sarımelekin yanında kocaman durrum :dilcikar: şaka şaka ama cidden gelicem bu sefer inşallah :dance:

bu arada sarımeleğim ne güzel ev sahipliği yapıyosun senden iyi gelin olur haa oğlumda yok :teytey: gece gece ne muhabbet ettim ha süperim dimi :roflol:

buluşmaları hep kacırıyorum.hiç haberim olmuyor

evet a.s süpersin canım..

sarı melek öpüyorum seni canım Şeniz pamukşeker çok haklı :dance:

Her seferinde gelcem diyosun gelemiyosun senağlama merak ediyorum hep seni...Olsun canım kiloluda görelim ne olcak sanki...Sıla gitti sen gittin napıyım burası bana kaldı ......sengözlerimebaksanab

Her seferinde gelcem diyosun gelemiyosun senağlama merak ediyorum hep seni...Olsun canım kiloluda görelim ne olcak sanki...Sıla gitti sen gittin napıyım burası bana kaldı ......sengözlerimebaksanab

her seferindemii aaaa bitanesine gelmedim sadece oy oyyy bende snei emrak ediyorum be şekerim ama haberlerini aldım çok şeker dünyalar güzeli çıtır pıtır bi kısmışsın :) ben senin yanında sönük kalırım diye gelmiyorum zaten :roflol: sen süslenmiycem çirkin gelicem de bende gelirim o zaman :dance: kalsın kalsın sana ne güzle işte sahip çık tatlım biz yaşlandık :dilcikar: harbiden kendimi iyi hissetsem bi az daha kilo versem uçarak gelicem yanınısa :teytey: yine sardı beni kilo durumları aman töbe töbee :smiley-cool: ne diyoduk hadi gülümse tatlım a.s.

Hayır canım 2 kez gelmedin biz zeynep le ayarlamıştık yazın o zaman gelmedin bide geçen ki buluşmaya yani toplam 2 kez gelmedin klava: Abartmayın canım o kadar güzel deilim sengözlerimebaksanab ......

SLM BENDE KONYADAN AMA MERKEZ DEĞİL AKŞEHİRLİYİM a.s.

ovv herkes burdaymışta haberim yokmuştatlicadiarzumeriba arkadaşlar

Ah canım inş temelli gelirsiniz bigün :1hug:

zor.. dogdugun yer degil doydugun yer derler ya.. biraz öyle benim durumum.. ama her yaz tatilini iple cekerim.. burnumda tüter.. ahhh ahhhh .. sevdiklerim.. büyüklerim, samimi oldugum herkes orda.. hasret, gurbet özlem zor sey.. tatil icin saydigin günler bitmez.. saya sya gün gelir, varirsin oralar.. göz acip kapayincaya kadar bakmissinki tatil bitmis.. yine bi hüzün cöker.. icini biseyler otururu..

cook özlüyorum cok senağlama:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…