Konya///42

Selam bende Konyalıyım ama ailem İzmirde oturuyor Konyanın küçük bir ilçesindeyiz eşimin görevi icabı buradayıza.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

Slm gonyalılar naparsınız hiç gelen giden yok eskilerden ama yeni katılan arkadaş çok hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.

merhabalar hemşerilerim

ben kimmiyim ben kirmizigulum çoooookkk eskilerden o kadar uzun oldu ki gelmeyeli gerçekten çok özlemişim sizleri yerimseniben
yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel olmuş hoş gelmişler a.s.:1hug:
dolu dolu olmuş burası ne güzel herkeze sevgilerimi gönderdim a.s.

tekrar hosgeldin o zaman .. evet dolu dolu olmus buralarda bi yazan bidaha ugramiyor malesef... ragbet yok yani .. ne yazikki

Oooo kimler gelmiş burası bir bana kaldı eskilerden kırmızıgülüm :çok üzgünüm: Kimsecikler gelmez oldu pamukşekerde unuttu bizi onun kulaklarını çek benim için tmm mı? :mymeka:

Oooo kimler gelmiş burası bir bana kaldı eskilerden kırmızıgülüm :çok üzgünüm: Kimsecikler gelmez oldu pamukşekerde unuttu bizi onun kulaklarını çek benim için tmm mı? :mymeka:

ben hergün bi göz atiyorum.. ama kimsecikler olmuyo.. :1no2:.. oy oy

tamam göz atalım bakalım çerezcim hoşgeldin sarımelek dirşah gelmiyomu artık ve buluşucazmı gerçi konyada az katılım oluyor ama olsun

:dance::dance: :dance: oy oyyy uyuyo konya uyuyooo bende uyandırmayım diye ses etmiyom :dilcikar:

:dance:ben geldim ben geldim bacılarıma sevgiler elif ablama sarı meleğe ve herkeze yaaaaa benim hemşerileri ne tatlı Şeniz sılamız nerde hiç yok ösledik vaaalla a.s.

tekrar hosgeldin o zaman .. evet dolu dolu olmus buralarda bi yazan bidaha ugramiyor malesef... ragbet yok yani .. ne yazikki

sen de hoş geldin canım a.s.yaa herkezin dünya telaşın da mesela ben kaç aydır uğramıyodum a.s
kızım la beraber ben de diş çıkardımçok zormuş

bi diyin bakalım ne zaman buluşalım az önce pamukşekerle konuştuk olur dedi

sen de hoş geldin canım a.s.yaa herkezin dünya telaşın da mesela ben kaç aydır uğramıyodum a.s
kızım la beraber ben de diş çıkardımçok zormuş

dişleri çıktımı cimcimemin ay ne tatlı olmuştur kimbilir :roflol: yerim ebn onu ama diyetteyim çok tatlıdır şimdii :dance:

Ben geliyorum elif abla pamukşeker sıla da gelir. Başka kim geliyor?

bu sefer geliyim bendeee :) ama ama susmak için gelmem ona göre :dilcikar: ha bide hiç bişi yiyip içmiyceksiniz :roflol: yaaa napiim neyse çok şey istiyorum sanırım ben siz yiyin ben size bakarım :roflol:

bu sefer geliyim bendeee :) ama ama susmak için gelmem ona göre :dilcikar: ha bide hiç bişi yiyip içmiyceksiniz :roflol: yaaa napiim neyse çok şey istiyorum sanırım ben siz yiyin ben size bakarım :roflol:

Gel artık canım klava: gelmezsen biz sana gelcez çünkü...Yeriz sen hiç korkma ben sana eşlik ederim 2 saate bir bişeyler yerim ben yemeden duramamdananiknanik günü ayarlayın bakim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…