Konya///42

slm kızlar bende konyalıyım orda olsam gelirdim buluşmaya
ama amasyadayım mahrum olcam buluşmadan

merhabalar.. bende konyadanım dememe gerek varmı bilmiyorum.:) nickim türüm türüm konya kokuyor..

siteye yeni üye oldum ve hatta bu ilk mesajım.forumlara katılmak deilde sadece bilgi almak için kayıt olmuştum ama bu kadar konyalı hanımı görünce yazmadan duramadım.
bende meramdan ,25 yaşında, çalışmayan ,4 yaşında kızı olan bi hatunum..

tkrr görüşmek üzre tüm konyalılara sevgilerr...

selam kizlar ben de konya'liyim irlanda'da yasiyorum annemler kusadasinda kayinvalidemler izmir'de oldugunda dolayi izinlerimde hep istesem de konya'ya gelemiyorum en son 10 yil once gelmistim cok ozledim anne ve baba tarafimdan neredeyse tum akrabalarim konya'da yine her zaman oldugu gibi kismetse bu yaz gelicegim diyorum akyokustan konya'yi bir gorsem of ya co kozledim cooook

Selam kızlar.Aranıza yeni katıldım
Bende Konyalıyım ve Konya'da yaşıyorum.
Konyalı hemşerilerimi görünce çok memnun oldum doğrusu.

arkadaslar bende konyaliyim ve 15.07.2008 konyaya geliyorum tatil icin ,4 haftalina eger bu süre icinde bulusma günü varsa benide araniza alirmisiniz sizleri tanimak cok isterim

oy oyy bisürü arkadaş gelmiş hoşgelmiş :dance:

Berşulem kalk gel bencedeeee göstert cümbüşü :dance: cidden bi organizasyon eksikliği var istekmi yok bilmiyorum ama ilk buluşma çok ciciydi dirşahı sarımeleği merak ediyorum kesin bi atrih belirlenseydi iyi olucaktı.. cumada cumarteside uyar bana tabi inşallah kısmet olursa.. mide ağrılarım var bugünlerde şiddetli ..

hadi bakalım kararımızı verelimde kime ne zaman uyar gerisi kolay kızlar :teytey:

hayranım size kıslar süpersiniz hatta ötesi teşekkürler neysem herbirinize kolay gelsin yüzünüz gülsün herşeye rağmen :dilcikar:

Pamuğum şekerim,kardeşlerin tatlısı:)Sen bi organizasyon yap bakem..Topla topraklarımızı,çek fotoları koy siteye..
Valla size aşeriyorum ya,bu sene doğum işim olmasaydı valla billa geliyordum gerçi belli olmaz bede Konya damarı var,alır bebeğimi el öpmeye getiririm teyzesi..

Sen topla milleti,elif ablamı da al yanına..Buluşu hadi..Çok özledim sizi ya..Bak yine diyorum getirtmeyin beni Karadenizden..:))))
Bu arada niye ağrıyor miden?? Diyete ara ver bak midenimi küçülttün ne yaptın..
Kırmızıgülümü ve Sılam'ı da çok özledik valla..Tarfik parkına gidin hava iyi ise..

Sen yapmıştın ya naklen buluşma aynen öyle yap kınalı kuzum:)))
Sizi seviyorum,Allah her daim yanınızda olsun..Bana da dua etmeyi unutmayın,bebeğimi sağ salim alayım kucağıma teyzesi:))

Gelmiyosunki sen siz ayarlayın bakarız diyosun...:çok üzgünüm:

SarıMelek gelmeyenleri sen not al bacım,ben onları 1 ay banlayımjeyyar..Bak nasıl gelirler paşa paşa..

Şaka bi yana valla yapın şu buluşmayı bak elif ablamla da konuştum o da istiyor...Gösterin bakıyım gül cemalinizi hemşerilerim..Mevlana torunları:)))

berşulem şimdi kırmızıgülümle birlikte yazdığını okuduk ilk ağzımdan çıkan şey ay çok tatlı bu kız yaa oldu :) çok şekersin gel valla canım benim..

oy oyyyy oyy ki ne oyyy :)

canım benim bebişi mi olcakmış çok sevindim allah hayırlı etsin canım uzun ömürlü olsun inşallah

berşulem şimdi kırmızıgülümle birlikte yazdığını okuduk ilk ağzımdan çıkan şey ay çok tatlı bu kız yaa oldu :) çok şekersin gel valla canım benim..

oy oyyyy oyy ki ne oyyy :)

ay ay berşulem gelmiş sırnaşık şey hoş gelmiş iyiki gelmişşşa.s.

canım benim bebişi mi olcakmış çok sevindim allah hayırlı etsin canım uzun ömürlü olsun inşallah

Oyyyy benim hemşerilerim..Kıslar ben nasıl unutayım sizi..Bu KK bana çok yük yükledi çenemden dolayı emme topraklarımı unutacak kadar değil..elif ablamla her anımız beraber..
Bi de bebek çıktı başımıza:)İki ayımız var teyzesi,oğluma bir de kız kardeş geliyor Rabbim izin verirse..
Valla şartları zorlayacam bakalım belki Eylül de kaçabilirim..
Hepnizi sıkı sıkı sarmalayıp,şapur şupur öpüyorum..
Allah'a emanetsiniz,çok dua edin ha bana yoksa bıngıldağınız tehlikeye girerjeyyar

yaaa oy oyyyy Berşulem inşallah hayırlısıyla gelir miniğimiz dünyaya kız bebişlere bayılırım ben :) bizde seni hiçç unutmadık şekercim buralarda olsaydın ne güzel olurdu :) gelirsen görüşüz inşallah şimdiden allahım hayırlı evlat eylesin minik kelebeğimizide..

bu arada ben pambukşeker çıkış yapmamaışım kırmızıgülüme duştan çıktım koştum geldim ıslak ıslak yazıyım dedim naniknanik

sarımelekim gelmek istedimdi valla ama organizasyon yapamadık iştee..

neysme hayırlısı güzeller a.s.

mrb kızlarrr bende konyalıyımm. yeni üye sayılırım onun için yeni gördüm burayı. canımmm hemşehrilerimmmm. beni de alın aranıza.

canımsın ya demek benim kızıma arkadaş gelcek ayy ben onu yerim Şeniz
kız çocuk bi başka oluyo gerçekten senin kıyafetlerini inceliyo takılarını takmak istiyo makyaj yaptırmıyo yani kısacası kız annesi olmak çok süper bi şey olunca anlarsın bacım a.s
eylül de gelcekmisin gel bacım gel bizim bıngıldaklar sana feda olsun sırnaşık şeyŞeniz

yaralim isranur eczşerife bacılarım hoş geldiniz aramıza iyiki geldiniz valla çok sevindik :1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…