oy oyy bisürü arkadaş gelmiş hoşgelmiş :dance:
Berşulem kalk gel bencedeeee göstert cümbüşü :dance: cidden bi organizasyon eksikliği var istekmi yok bilmiyorum ama ilk buluşma çok ciciydi dirşahı sarımeleği merak ediyorum kesin bi atrih belirlenseydi iyi olucaktı.. cumada cumarteside uyar bana tabi inşallah kısmet olursa.. mide ağrılarım var bugünlerde şiddetli ..
hadi bakalım kararımızı verelimde kime ne zaman uyar gerisi kolay kızlar :teytey:
oy oyy bisürü arkadaş gelmiş hoşgelmiş :dance:
Berşulem kalk gel bencedeeee göstert cümbüşü :dance: cidden bi organizasyon eksikliği var istekmi yok bilmiyorum ama ilk buluşma çok ciciydi dirşahı sarımeleği merak ediyorum kesin bi atrih belirlenseydi iyi olucaktı.. cumada cumarteside uyar bana tabi inşallah kısmet olursa.. mide ağrılarım var bugünlerde şiddetli ..
hadi bakalım kararımızı verelimde kime ne zaman uyar gerisi kolay kızlar :teytey:
berşulem şimdi kırmızıgülümle birlikte yazdığını okuduk ilk ağzımdan çıkan şey ay çok tatlı bu kız yaa oldu :) çok şekersin gel valla canım benim..
oy oyyyy oyy ki ne oyyy :)
ay ay berşulem gelmiş sırnaşık şey hoş gelmiş iyiki gelmişşşa.s.
canım benim bebişi mi olcakmışçok sevindim allah hayırlı etsin canım uzun ömürlü olsun inşallah