Konya///42

Pamuk sendemi kaçtın kız :mymeka:

canım kaçmadıım aşkım aradı ondan gittim a.s:eek: ay 16 geç değilmi aslında iyi gibi ya dimi başka gelmek isteyen olursa 15 yapalım bence bizler özgürüz işimiz gücümüz yokta kesin diğer kızlara uymaz geç meç derler sırnaşık şey

merhabalar oo kaynatıyosunuz ne guzelll.... pamugum sen gecenkı bulusmaya gelmedın ayrıcada telefonuma cevap vermedın :))

sarımelegım bulusma cok guzeldı demı hayatım sızlerı cok ozledım vede cok opuyorum hoscakalınız

canım kaçmadıım aşkım aradı ondan gittim a.s:eek: ay 16 geç değilmi aslında iyi gibi ya dimi başka gelmek isteyen olursa 15 yapalım bence bizler özgürüz işimiz gücümüz yokta kesin diğer kızlara uymaz geç meç derler sırnaşık şey

Kim gelcek sanki pamukşekerim sen ben elif abla sıla dirşah gelir bide tmm...

merhabalar oo kaynatıyosunuz ne guzelll.... pamugum sen gecenkı bulusmaya gelmedın ayrıcada telefonuma cevap vermedın :))

canım hoşgeldiin.. ya ben gelicektim gelmek için çıktım yola ama son anda hem uzak geldi kule hemde ksüesim geldi size :) hiç kontorum yoktu o yüzden arayamadım sılam sen aradığındada duymamışım ondan yaanii.. öyle işte.. neysem ayarlayın siz bakarım ben gelirim inşallah :)

sarımelek kıss ne işin var sööle bakıyıım ne meşgul kıssss ayssss

elifim ablam oy oyyyy sılayla kaynatıyonuz haaa helal size maşşallah :teytey:

yeni otogarın nresinde oturuyon ben müstaşlarda oturuyomda ondan soruyom canım sakın yanlış anlama

arkadaslar bende yeni katıldım bu siteye konya eysehirliyim ama22 senedir konyadayıs.nişanlıyım ve nişaanlım amasyalı ve askerde şuan bede o gelene kadar zayıflamanın yollarını arıyodum buraya döle üye oldum neyse lafı çok uzattım öptm

ee ne zaman buluşcaz,belli oldumu ,geliyrum gidiyorumhep aynı noktadayızçok öpüldünüz görüşmek üzre..:)

Niye katılım az ki heöşerilerim..Yani site içinde Konyalı pek çok hatun var,geneli de merkezden..
Şimdi ben olacam orda,buluşmak neymiş,cümüş neymiş gösteririm emme gurbetin adı batsın..

SarıMelek sen organize et ablacım,aç başlık falan olmazsa,verelim bizde destek,görelim memleketimin hatunlarını..
Yoksa getirtmeyin beni 12 saatlik yoldan:))))

X