• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu Tekrar Açsam Mı?

Eşinizi konunun dışında tutarak birşeyler söylemek istiyorum. Öyle libidom yüksek falan diye övünmüşsünüz de sanki böyle olunca erkeklerin gözü hiç dışarılara kaymıyormuş da aldatılanların falan tek eksiği libidosunun düşük olmasıymış gibi konuşmuşsunuz.
Ay ne alaka 😂 kadın libidosunun yüksek olduğunu belirtmiş, ilişki sıklığını anlatabilmek için, istekli biri olduğunu söylemiş. Sinekten yağ çıkarmışsınız.
Bende libidosu yüksek bir kadınım, toplu terapi verelim size 😂

Ben sizinle değil konu sahibiyle konuştum o yüzden kusura bakmayın kimseyle bi derdim yok. Hiç çizgimi de bozmadan saygısızca konuşmamaya da çalıştım ama seviye aşağılara çekilmeye çalışılınca haklı olarak sinirleniyor insan. Ben adam akıllı ciddi bi şekilde sorular soruyorken hanımefendiler olayı mahalle kavgasına
Tanımadığınız birini gerçekten nie bu kadar ciddiye aldınız . Hayır konu sahibi kim ki seviye olarak asagıya çekmeye çalıştığını düşünüp sinirlendiniz .. bide HAKLI olarak 😳

Tanımadığınız birini gerçekten nie bu kadar ciddiye aldınız . Hayır konu sahibi kim ki seviye olarak asagıya çekmeye çalıştığını düşünüp sinirlendiniz .. bide HAKLI olarak 😳
Aynen kim ki çok doğru!

Ay ne alaka 😂 kadın libidosunun yüksek olduğunu belirtmiş, ilişki sıklığını anlatabilmek için, istekli biri olduğunu söylemiş. Sinekten yağ çıkarmışsınız.
Bende libidosu yüksek bir kadınım, toplu terapi verelim size 😂
Ablamız için birlik ve beraberlik zamanı

Ayy gece gece ne güldüm yaa 😂😂 bizde de bu tarzda bir şey yaşandı ama eşim önceden söyledi özür dilerim daha adetinin bitmesine çok var insanlık hali dayanamıyorum dedi git git eline kuvvet dedim bende çok gülmüştük yaa 😂
Hayır ben normalde regli dönemlerimde bile onu mutlu sona ulaştırırım 😂 ilk defa olunca bi şaşırdım.

Back